Fragrancedirect.co.uk- 13!

• 53 028
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Тук можеш да видиш съставките на парфюма и да прочетеш още мнения. В Дъглас и в БЗ го има за проби.
http://www.fragrantica.com/perfume/Agent-Provocateur/Agent-Provo … aitresse-760.html

# 601
Ще и отговорят това:

Цитат
In order to provide you with the lowest cost shipping to your country your order was shipped by air, but without a tracking number.

Моят съвет е да си видиш имейла с датата на шипване и да търсиш в халваджийските им тефтери в пощата дали три-четири, до пет дни след датата на шипване (като предвидиш съботи, недели ако има в този промеждутък) има описана пратка на твое име. Абе кажи ми датата на шипване и ще ти кажа кога е трябвало да е в пощенския ти клон. Там си го търси, около тази дата (+1 ден напред най-много).

# 602
  • in a Lovesong
Здравейте  Simple Smile
Да се похваля с пристигнала поръчка  Whistling Пуснах поръчката на 10 август в 11:30 и на същия ден в 19 часът беше изпратена и си я взех днес от пощенския клон. Кашона беше в окаяно състояние  Mr. Green , но на шампоана нищо му нямаше. Много съм доволна, много са бързи и коректни  Party
Ето това е шампоанът

п.п. От пощата лелката ми скъса нервите,защото два пъти се разкарвах чак до там...  Crossing Arms Първият път като отидох нямах известие ама  викам ще ида да видя и отивам и питам тя търси из разни тефтери,разгръща какво ли не(аз през това време съгледах едно малко кашонче и тайно се надявах да е моето)... и ми казва, че няма пратка за мен.. аз-ОК и си заминах  Sunglasses След половин час се връщам вкъщи и гледам известието за колет в пощенската кутия  Twisted Evil Отивам пак с известието и рови, рови, рови... и накрая ми даде точно това кашонче, което беше там и първият път като ходих и аз направо...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Mr. Green

Та според мен,ако нещо се обърка с пратките 80%  от вината е на БП...

# 603
Дами, а за това някой дали има повече информация? Много е евтинко, ясно е, че е без опаковка и капачка, но се чудех дали да го пробвам, с надеждата, че няма да е бабешки аромат тип Шанел No. 5...

# 604
Линк с мнения и съставки. Не го познавам за лично мнение. Има обаче много добри отзиви. Peace
http://www.fragrantica.com/perfume/Revlon/Lasting-11970.html
Никой не споменава нищо бабешко и за тези пари можеш да рискуваш.

# 605
  • Испания
От ревлоните съм поръчвала това http://www.fragrancedirect.co.uk/revlon/revlon-fire+ice-cool-eau … AtDs76aYYKg%3D%3D
Сравнително хубав аромат,не е тежък,добра трайност за тези парички  Peace

# 606
Благодаря!

# 607
  • Бургас
Ужастно сьм разочарована и много ядосана.От една седмица им пиша всеки ден ,даже и по два пьти, едно и сьщо...днес им писах и на бьлгарски,защото ми се струва,че се гьбаркат с мен.Порьчката ми от 15.07 така и не дойде.Изчаках нужните им 28 дена и на 11.08 им писах както се бяхме разбрали,но от тогава само електронни имейли получавам,а на тоя на бьлгарски получих само един вьпросителен....е не знам вече какво да првя... #2gunfire #Cussing out

Не плащаш ли през Пейпал да пуснеш един диспут там като не отговарят.
За щастие не ми се е налагало, на мен ми отговориха светкавично и бяха много коректни.
Дано си получиш нещата или поне парите за тях!

Иначе и аз вчера си взех поръчката от 10 август. Grinning

# 608
# 609
Аз чакам поръчка от 27.07. От горчив опит знам, че не дойде ли до 7-10 дни, изобщо не идва. Вчера ги питах къде ми е поръчката и получих следния отговор: Good afternoon, your order is on its way to you and should hopefully be with you shortly.  Laughing
Ама ще почакам още малко и отварям диспут.

# 610
Опитайте по друг начин първоначално не с диспут. За съжаление има съфорумки на които блокираха профилите и не могат вече да пазаруват оттам, в момента в който пуснаха диспут за непристигнали поръчки. Винаги връщат парите или пращат продуктите отново. Коректни са. Но за диспут са безкомпромисни.

# 611
Гледам аз как един по един сайтовете изхвърлят България като дестинация за доставка... Във FragranceX ни сложиха такса от 15$ доставка само за България! От CheapSmells ни изхвърлиха, че и не може до английски адрес да се поръчва, защото не може да се смени само шипинг адреса, а ако смени и билинг, плащането е невъзможно с българска карта... Накрая и от тук ще ни изхвърлят... Confused

# 612
Да, разбира се, че няма да започвам с лошо, ще чакам до последния момент. Но аз съм отваряла диспут, защото веднъж те ми бяха объркали поръчка, аз им я върнах, пък те казаха-йок, това си си поръчала и не ми възстановиха пощенските. Но не са ми блокирали акаунта. Ами нали заради това ползваме пейпал, да може да си търсим правата  Wink Иначе като цяло наистина са много коректни и дано да не стане така, че и от тук да ни отрежат.

# 613
  • Варна
Да, разбира се, че няма да започвам с лошо, ще чакам до последния момент. Но аз съм отваряла диспут, защото веднъж те ми бяха объркали поръчка, аз им я върнах, пък те казаха-йок, това си си поръчала и не ми възстановиха пощенските. Но не са ми блокирали акаунта. Ами нали заради това ползваме пейпал, да може да си търсим правата  Wink Иначе като цяло наистина са много коректни и дано да не стане така, че и от тук да ни отрежат.

Това с правата е хубаво, но на мен ми се струва, че причината за непристигналите поръчки е в нашите пощи. Щом пощите ни са несигурни, много ясно че ще ни изхвърлят. Пък може и да сеъмняват че лъжем... Tired

# 614
Е как лъжем, нали ако си получила нещо в пощата би трябвало някъде да фигурира и подписът ти? Въпреки че БГ пощи не биха ме очудили с нищо вече... Затова поръчвам до английски адрес и съм спокойна. А не ви ли идва малко скъпо до български адрес?

Общи условия

Активация на акаунт