Добър гинеколог - препоръка

• 4 184
  • 9
  •   1
Отговори
След 2 черти е ясно че сам бремена моля някои да ми препоръча гинеколог мои та лекарка ми даде направление за Др Мария Миткова званах запазих си час и ми каза че трябва да си приготвя 30 лв неса сигурна дали точно при нея да ходя живея в Овча купел 1 даите ми препораки за някои. Praynig

# 1
Не трябва да плащаш нищо щом имаш направление. Друго е ако ходиш на фетална морфология или на частен преглед.

Каква я тая лекарка - още не те е видяла и ти казва да си приготвиш пари  Shocked

Направлението ти не е за конкретен лекар - то е за гинеколог! Ти си избираш при кой да отидеш.

# 2
  • София
Изводите, които аз съм си направила са, че е най-добре да си избереш още в началото акушер-гинеколог, при който да раждаш и съответно той да ти следи бременноста.За съжаление не мога да ти препоръчам тази,която следи моята, защото съм я поместила в черния списък.Но горещо ти препоръчвам за феталните морфологий др.Милена Цолова от МЦ Фемина, много внимателна и изчерпателна. Леко бременеене и едно живо и здраво бебче накрая  Hug.

# 3
багодаря много

# 4
А докторката ми каза да си приготвя 30 лв за ехограф .. Д-р Мария Миткова Акушер-гинеколог. Адрес: ул. "Хубча" № 16 нищо че съм с направление.

# 5
Мисля, че по-скоро ти трябват препоръки за учител по български език.

# 6
  • София
Ами  с това направление можеш да си отидеш при който искаш ти генеколог,а не този, който твоето джи пи ти е казала.Тя може единствено да ти препоръча.А иначе не знам, защо ти иска 30 лв. По принцип мисля че имаш право на 3 безплатни ехографии за цялата бременност по здравна каса при този който ти следи бременноста.Може и затова да ти е казала да си приготвиш 30 лв. за ефограф, защото това че ще ходиш да те прегледа не значи че ще я избереш да ти следи бременноста.

# 7
Ами  с това направление можеш да си отидеш при който искаш ти генеколог,а не този, който твоето джи пи ти е казала.Тя може единствено да ти препоръча.А иначе не знам, защо ти иска 30 лв. По принцип мисля че имаш право на 3 безплатни ехографии за цялата бременност по здравна каса при този който ти следи бременноста.Може и затова да ти е казала да си приготвиш 30 лв. за ефограф, защото това че ще ходиш да те прегледа не значи че ще я избереш да ти следи бременноста.

Е как така - нали ще си вземе направлението и ще си отчете прегледа в касата? Всяко направление поема обикновен преглед, видеозон... по преценка и назначение на изследвания. Това е абсолютно изнудване с тия пари!

# 8
След 2 черти е ясно че сам бремена моля някои да ми препоръча гинеколог мои та лекарка ми даде направление за Др Мария Миткова званах запазих си час и ми каза че трябва да си приготвя 30 лв неса сигурна дали точно при нея да ходя живея в Овча купел 1 даите ми препораки за някои. Praynig

Под наблюдението на д-р Миткова минаха и 2те ми бременности и мога да кажа само хубави неща за нея- много внимателна и добър специалист. Искрено я препоръчвам.

# 9
Аз съм много доволна от доктор Милена Цолова,изключително внимателна и изчерпателна жена.   newsm10

Общи условия

Активация на акаунт