Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 29 069
  • 733
  •   1
Отговори
# 450

Ти май си повтаряш твойто напук, ако ще да я наплюе Нихал, пак от 9 кладенеца вода  и ще кажеш, че от страх тя да не ожаднее Simple Smile Стана под вола теле, страх го е да не я нарани да, но защото не може да отговори на чуствата й и лъже себе си и момичето, че и чичо си, дето го заплаши, че ще го изхвърли ако я нарани.
Бехлюл не е казвал обичам те на ТОЛКОВА много жени. Да си плейбой не значи да се обесняваш в любов наляво надясно. Във филма знаем, че е бил с много, но го виждаме да го каже на Елиф, по задължение, защото все пак беше решил да се "спасява" в брака с нея, и, на Бихтер, на която и го каза на пяно, на трезво, на легнало, по телефона, че и на гроба. Ако има любов, която вади героя на Бехлюл от кожата му на плейбой това е именно чуството, което изпитва кум Бихтер. Както каза той сам при първата им целувка в колата , никога не се е чуствал така към никой и с никой и тн няма сега да правя преразказ.
Друг въпрос е че той е лайно. Ще гледам напред как ще се развие отношението му към Нихал, засега то е натрапено от Прилепа майка Фирдевс + чуство за дълг + страх от чичото, но мисля е ясно, че Голямата Любов във филма, била тя забранена, грешна, страстна и др. е между Бехлюл и Бихтер, и тя се акцентира във всяка дума, жест, поглед. Иначе филм нямаше да има.

Само една мноооооого глупава жена може да си помисли ,че известен женкар , когато я сваля и говори неща ,които не ги е казвал на другите жени  и ,че тя е специалната.
Всеки женкар  си има репертоар и не си прави труда да променя нещо
Ако ти си си избрала да си мислиш ,че той не е ЖЕНКАР си е твой избор,не на автора

# 451
# 452
# 453

Наблюдавам ви

# 454
# 455
  • Pleven, Bulgaria
Бихтер загуби и последната си капчица достойнство,но така е любовта кара де се извършват неща,които човек никого не би направил.Колкото харесвам каванч като актьор толкова ми става антипатичен Бехлюл а  и той загуби всякаква церемонност и скруполи.бихтер си мислеше че ще мине с извинямай и целувка пред мама като пред Аднан.

# 456
Хубавия филм се познава по това, че оставя много и силни реакции след себе си. Като гледам тука кво става, този е такъв. А най-хубавия филм е този, в който героите са реални и цветни, а не черно бели т.е. само добри или лоши. И този сериал за мене е изтъкан от много нишки любовни, семейни, житейски, морални и геройте са сложни със свойте слабости. Сега има чат пат изцепки тип да става сериала дето в истинския живот не става точно така, но както и да е.
На мене всички герои са ми интересни. Нито Нихал е само наивна лигла, нито Бихтер долна вещица, защото гледам че това е основното разделение. Даже и Бехлюл дето се избиват сички за него а той не е Бехлюл а Бъзлюл, и той е интересен.
На мен есте Бихтер ми е любимка, защото е много пълнокръвна и истинска, най-вече в слабостта си, в истериите, в предателството и в това как героинята пресъздава упадъка на една жена от любов. Интересна ми е да я гледам. А без нея?

# 457
Не е в стила ми ,нито някой ми е дал права да съдя , всеки  отговаря за действията си.Но мога  да задам въпрос- никога ли не сте обичали ( или сте забравили вече)истински,лудо и безумно, с цялото си същество в пълна забрава -ами това е като опиат, разумът отсъства или е като ехо,което чуваш ,но не му обръщаш внимание.Правилно,неправилно, виновен ,невинен,красиво,грозно- пак минахме в черно-бялата гама.
Да буди размисли и страсти филмът,но той и животът е такъв, не познавам само ангели и само дяволи или  едностранна вина.

# 458
nikita1  Hug
Има хора,които се ръководят изцяло от чувствата си,други ги ръководи здравият разум,трети не могат нито да чувстват,нито да мислят-карат "по инерция", май напоследък са навсякъде тия  Thinking
А самата любов иначе е смъртна като хората,може да умре и при най-неочаквани обстоятелства   

# 459

Ти май си повтаряш твойто напук, ако ще да я наплюе Нихал, пак от 9 кладенеца вода  и ще кажеш, че от страх тя да не ожаднее Simple Smile Стана под вола теле, страх го е да не я нарани да, но защото не може да отговори на чуствата й и лъже себе си и момичето, че и чичо си, дето го заплаши, че ще го изхвърли ако я нарани.
Бехлюл не е казвал обичам те на ТОЛКОВА много жени. Да си плейбой не значи да се обесняваш в любов наляво надясно. Във филма знаем, че е бил с много, но го виждаме да го каже на Елиф, по задължение, защото все пак беше решил да се "спасява" в брака с нея, и, на Бихтер, на която и го каза на пяно, на трезво, на легнало, по телефона, че и на гроба. Ако има любов, която вади героя на Бехлюл от кожата му на плейбой това е именно чуството, което изпитва кум Бихтер. Както каза той сам при първата им целувка в колата , никога не се е чуствал така към никой и с никой и тн няма сега да правя преразказ.
Друг въпрос е че той е лайно. Ще гледам напред как ще се развие отношението му към Нихал, засега то е натрапено от Прилепа майка Фирдевс + чуство за дълг + страх от чичото, но мисля е ясно, че Голямата Любов във филма, била тя забранена, грешна, страстна и др. е между Бехлюл и Бихтер, и тя се акцентира във всяка дума, жест, поглед. Иначе филм нямаше да има.

Само една мноооооого глупава жена може да си помисли ,че известен женкар , когато я сваля и говори неща ,които не ги е казвал на другите жени  и ,че тя е специалната.
Всеки женкар  си има репертоар и не си прави труда да променя нещо
Ако ти си си избрала да си мислиш ,че той не е ЖЕНКАР си е твой избор,не на автора

Случаят е безнадежден..... незнам към кого изпитвам по-голямо съжаление.  newsm78

Тука много моралистки в днешно време, жалко че явно не виждате какво има около вас. В днешно време подобни изневери има под път и над път..... не мисля, че е нужно чак такова възмущение....  очевидно не сте изпитвали и не сте били свидетели на такава "забранена любов". Аз лично имам около себе си доста подобни и напълно реални примери, даже някои са доста по груби от морална гледна точка.

nikita1    bouquet

# 460
Когато разумът и чувствата са в конфронтация, струва ми се, че и което да победи, другото ще си отмъсти  newsm78
Тези, които избират да следват желанията си напук на всичко, които не се вписват в калъпа на обществените норми, ги заклеймяваме като луди, откачалки и какви ли не още. А те просто избират нетрадиционното, различното, разчупват рамките и живеят живота, който искат, а не който трябва.
+1  bouquet

# 461
Juja-всеки има мерило за морала си но немога да оправдая  и да бъдъ толерантна към такова поведение от Б иБ. нека се обичат нека се любят но не и в къщата. Неможеш да обвиниш бременната си сестра че ревнува друг мъж за прикриеш себе си . Всеки от нас е изживял или изживявя силни чувства но да видим колко от пишещите тук могат да се похвалят с подобно падение

# 462
Ако трябва да определя основната идея на филма  е,че младостта си иска младост, лелките-чичковци,бабите -дядовци и като се наруши и се тръгне срещу природата,стават ей-такива каши,дето се таксуват как ли не,а те нещата сбъркани от началото, където по-големият уж трябва да е по-наясно с живота, но примерите сочат ,че не е, защото  егото е по-силно от разума.

# 463
   nikita1   bouquet
   Кой казва,че е за хвалба,напротив не е и си е точно падение,но какво води до него-това е интересното и не е нито оправдателно,нито извиняващо.

# 464
Хубавия филм се познава по това, че оставя много и силни реакции след себе си. Като гледам тука кво става, този е такъв. А най-хубавия филм е този, в който героите са реални и цветни, а не черно бели т.е. само добри или лоши. И този сериал за мене е изтъкан от много нишки любовни, семейни, житейски, морални и геройте са сложни със свойте слабости. Сега има чат пат изцепки тип да става сериала дето в истинския живот не става точно така, но както и да е.
На мене всички герои са ми интересни. Нито Нихал е само наивна лигла, нито Бихтер долна вещица, защото гледам че това е основното разделение. Даже и Бехлюл дето се избиват сички за него а той не е Бехлюл а Бъзлюл, и той е интересен.
На мен есте Бихтер ми е любимка, защото е много пълнокръвна и истинска, най-вече в слабостта си, в истериите, в предателството и в това как героинята пресъздава упадъка на една жена от любов. Интересна ми е да я гледам. А без нея?

Страхотен пост, поздравления   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт