Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 29 061
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив

Поздрави от едно хубаво момче. Много от въпросите нямат отговор.
Много често, няма нужда от въпроси. А в много въпроси, се съдържа отговора.

# 481
 Само да вметна-той свири в салона за себе си и своите чувства,мислейки за Бихтер,ако така някой се старае за мен или се бърше след целувката ми,мерси  Stop ,по-добре без него.  Още повече,че всичко това Нихал го вижда -че него го няма и че всичко е насила,но продължава да се надява,да иска...
Ама ти и мислите ли взе да му четеш?  Laughing Laughing Laughing Ееее, вече те признах. Wink
Знам, знам - погледът му го показва. Whistling

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 482
 leonoel  Hug
  Да,усещат се,така е,просто знае,че е там,иска да е там,на прозореца.Подкрепям мнението ти изцяло   bouquet
  Нихал е излъгана,да,но и тя сама избира да продължи да бъде лъгана,затваряйки си очите за нещата,които не й харесват.
  IR65   bouquet
  Снежка-как тълкуваш ти свиренето в салона-израз на какво беше то-кажи си мнението,ще ми  е интересно. Нямаше нужда да ме иронизираш,можеше просто да дадеш тълкуванието си  Peace
   Ако нямаш какво да кажеш,друг път те моля да не използваш подигравателен тон.

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 23:20 от charovnica

# 483
Въпрос с повишена трудност-какво свиреше красивият пианист ,ако някой е обърнал внимание, не е без значение мисля.

# 484
Плейбой си е пича  и това е.Разбира от жени
И двете жени си легнаха щастливи и доволни Joy Joy Joy
Даже се и събудиха доволни.
Обикновения мъж не може да ощастливи и една

# 485
  Нихал си вярва в приказката ,създадена от нея и си живее там,Бех може да се вясва от време на време,за да поддържа огъня.Тя е щастлива от вярата в собствената си илюзия.
  nikita1-кое произведение свиреше ли имаш предвид?

# 486
 Нихал си вярва в приказката ,създадена от нея и си живее там,Бех може да се вясва от време на време,за да поддържа огъня.Тя е щастлива от вярата в собствената си илюзия.
Същата приказка си е създала Бихтер. Разликата е, че в момента Бехлюл обича Бихтер, не със същата сила, както тя, но все пак. Но при нея също така той се вясва от време на време, като малко му се изпарят скрупулите. А тя все си вярва, че той ще намери сили да е само с нея. Уви!

Снежка-как тълкуваш ти свиренето в салона-израз на какво беше то-кажи си мнението,ще ми  е интересно. Нямаше нужда да ме иронизираш,можеше просто да дадеш тълкуванието си  Peace
Peace
Израз на какво беше свиренето в салона? Не казвам, че е свирил за Нихал, но не мисля, че в мислите му беше и Бихтер, или, че изобщо е мислил за нещо в този момент. Може би не мога да усещам чак толкова нещата, не знам. Най-напред той въобще нямаше намерение да влиза в този салон и да свири. Или - Нихал го накара да свири и него изведнъж го осенява мисълта, че може да посвири за Бихтер или да изрази чувствата си. Не искаше да чупи хатъра на Нихал, това е. А изпросено или не, накрая щеше да я целуне. Факт е, че след годежа той се чувства неловко в нейно присъствие.
Много ми се спи и не знам дали съм била достатъчно изчерпателна. Утре, ако имам време ще доразвия още мисълта си.
Сега пожелавам лека нощ на всички.

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 23:30 от ·٠•Snejka•٠·

# 487

nikita1-кое произведение свиреше ли имаш предвид?

Да ,кое произведение,не вярвам да е случайно, а подбрано,не обърнах внимание в посланието.

# 488
Приказката на Нихал и я разказва и реализира Бехлюл.
Кошмара на Бихтер си го измислин сама .Казаха и КРАЙ
.Омръзна ми ,а тя дебне по ъглите  за да и свалят гащите за задоволяване
 на мъжки физиологични нужди

# 489
 nikita1- не зная и със сигурност не е случайно  Peace
 Снежка  Peace
 Лека нощ на всички и от мен  Hug

# 490
.Омръзна ми ,а тя дебне по ъглите  за да и свалят гащите за задоволяване
  А малката за какво се натискаше да ходи в къщата на Бехлюл? Чии нужди да задоволява? Само че не я огря. Пратиха я като добро дете да отиде да спи.

# 491
Изпуснала съм страхотна серия и супер купон ! Надявам се , че Алекс ще  я качи скоро , а дотогава - благодаря та Терзийска  Heart Eyes за снимките и на Славенка Heart Eyes за линковете !
Лека нощ и татлъ сънища , дами !  bouquet

# 492
Някой забеляза ли каква картинка си е зложил Бехлюл на телефона си, за звънене на Нихал...................

# 493
не е само на Нихал, без значение кои му звъни винаги има такива картинки (гадни,плашещи  Laughing)
преди беше една друга (подобна) и на нея му званяха Бихтер и чичо му  Simple Smile

# 494
.Омръзна ми ,а тя дебне по ъглите  за да и свалят гащите за задоволяване
 А малката за какво се натискаше да ходи в къщата на Бехлюл? Чии нужди да задоволява? Само че не я огря. Пратиха я като добро дете да отиде да спи.

На Нихал не може да и предложи  само секс ,а за любов не е готов
А  Бихтер сама пожела отначалото - 1 нощ ,така ,че тя  получава само секс
 и той  никога не е искал" НИЩО друго" с нея

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 00:06 от silvia_maria

Общи условия

Активация на акаунт