Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 29 031
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
не е само на Нихал, без значение кои му звъни винаги има такива картинки (гадни,плашещи  Laughing)
преди беше една друга (подобна) и на нея му званяха Бихтер и чичо му  Simple Smile

мерси за пояснението, тъкмо ми стана интересно каква ли е картинката на Бихтер..........

# 496
Приказката на Нихал и я разказва и реализира Бехлюл.
Кошмара на Бихтер си го измислин сама .Казаха и КРАЙ
.Омръзна ми ,а тя дебне по ъглите  за да и свалят гащите за задоволяване
 на мъжки физиологични нужди
 А малката за какво се натискаше да ходи в къщата на Бехлюл? Чии нужди да задоволява? Само че не я огря. Пратиха я като добро дете да отиде да спи.

На Нихал не може да и предложи  само секс ,а за любов не е готов
А  Бихтер сама пожела отначалото - 1 нощ ,така ,че тя  получава само секс
 и той  никога не е искал" НИЩО друго"

Мисълта ми беше , че Нихал също се стреми Бехлюл да й събуе гащите, какъвто беше израза. А Бехлюл в момента не може да й предложи нищо, освен лъжи. Да, предложи й името си, от няма и къде.

# 497

Мисълта ми беше , че Нихал също се стреми Бехлюл да й събуе гащите, какъвто беше израза. А Бехлюл в момента не може да й предложи нищо, освен лъжи. Да, предложи й името си, от няма и къде.

Нихал си иска секс ,все едно му казва :"научи ме как се язди  .......кон"
Той не я възприема като жена ,а тя е по-скоро любопитна .

И Бихтер е била безинтересна за Бех ,когато е бил с Пейкер ,нали?

# 498
Гледам филма всяка вечер и много го харесавам.Не си парвя труда да го анализирам,той се чувства.Искам да кажа на silvia_maria,че е в голяма заблуда.Голямата любов е между Бихтер и Бехлюл!И дете в първи клас би го разбрал.

# 499
Гледам филма всяка вечер и много го харесавам.Не си парвя труда да го анализирам,той се чувства.Искам да кажа на silvia_maria,че е в голяма заблуда.Голямата любов е между Бихтер и Бехлюл!И дете в първи клас би го разбрал.

Любовта с плейбой е най-вълнуващата и най-кратката.
Ако не познаваш такава порода мъже можеш да повярваш ,
че му е за 1-път ,но при него си е все така с всяка.
Бихтер е ЛЮБОВТА  на БЕХЛЮЛ  номер 57.
Прочети цитата на  подписа ми
Тя ще приключи 64 епизод. Peace

# 500
В заключение ще кажа-опазил ме Бог да познавам подобни създания   Praynig

И мен да ме пази Господ от такива създания.

Такава хубава притча Ви бяха копирали от Библията за грешната жена и какво каза Ииус Христос на тълпата , който е безгрешен  да хвърли първия камък.., ноооо каква полза ...!?   ooooh!
             Извинявайте момичета понякога си мисля правите ли си труда да четете какво пишат другите съфорумки , или притчи, легенди, романи, разкази това да осмислите посланието Ви е много трудно , защо ли ...!? newsm78 newsm78 newsm78

# 501
Хубавия филм се познава по това, че оставя много и силни реакции след себе си. Като гледам тука кво става, този е такъв. А най-хубавия филм е този, в който героите са реални и цветни, а не черно бели т.е. само добри или лоши. И този сериал за мене е изтъкан от много нишки любовни, семейни, житейски, морални и геройте са сложни със свойте слабости. Сега има чат пат изцепки тип да става сериала дето в истинския живот не става точно така, но както и да е.
На мене всички герои са ми интересни. Нито Нихал е само наивна лигла, нито Бихтер долна вещица, защото гледам че това е основното разделение. Даже и Бехлюл дето се избиват сички за него а той не е Бехлюл а Бъзлюл, и той е интересен.
На мен есте Бихтер ми е любимка, защото е много пълнокръвна и истинска, най-вече в слабостта си, в истериите, в предателството и в това как героинята пресъздава упадъка на една жена от любов. Интересна ми е да я гледам. А без нея?

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Невероятно , някой от нас напуснаха темата , а то се появили момичета , на "които все едно диктуваме" - еднакво мислим !?  Peace Peace Peace

# 502
# 503
Не е в стила ми ,нито някой ми е дал права да съдя , всеки  отговаря за действията си.Но мога  да задам въпрос- никога ли не сте обичали ( или сте забравили вече)истински,лудо и безумно, с цялото си същество в пълна забрава -ами това е като опиат, разумът отсъства или е като ехо,което чуваш ,но не му обръщаш внимание.Правилно,неправилно, виновен ,невинен,красиво,грозно- пак минахме в черно-бялата гама.
Да буди размисли и страсти филмът,но той и животът е такъв, не познавам само ангели и само дяволи или  едностранна вина.

smile3501 smile3501 smile3501

# 504
Ако трябва да определя основната идея на филма  е,че младостта си иска младост, лелките-чичковци,бабите -дядовци и като се наруши и се тръгне срещу природата,стават ей-такива каши,дето се таксуват как ли не,а те нещата сбъркани от началото, където по-големият уж трябва да е по-наясно с живота, но примерите сочат ,че не е, защото  егото е по-силно от разума.

newsm10 newsm10 smile3501 smile3501

# 505
Любовта между Бехлюл и Нихал е несподелена в смисъл, че Нихал го гледа през воала на първата любов, пламенно и нежно и обожаващо (сцената на пианото), докато Бехлюл изпитва голяма и силна братска любов, защитава я, обича я, подкрепя я ............ но за сега е само това. Може и да се зароди любов в последствие, но да си кажа чесно не съм чувала за голяма силна и страстна любов , взепоглъщаша и забравяща да се случи между добри приятели. Тръпката за която всички говорят............. няма ли я в началото, никога не се появява. Но пък и голяма страст (Б/Б) не е гаранция, че ще премине в голяма любов.............
Дай боже на всеки да се случи дълготрайна и страстна любов, защото нищо по хубаво от това няма.
Колкото до Б&Б, мисля, че те преживяват цялата палитра на страстната любов от силна страст до силна любов и силно желание и силна омраза и силна ревност.................... и всички тези чувства ги врахлитат вироломно. Поради тази причина и Бихтер не може да овладее емоциите си и изцяло под въздействието им, изпада в емоционални кризи и истерични състояния. Но както вече споменах не е гаранция че голямата и страстна любов която изпитват в момента би се превърнала в дълготрайна и нежна любов между съпруг и съпруга (в случай, че всеки напусне законната си половинка и се съберат) дори напротив ............... много често, когато съпруг напусне жена си и заживее с любовцата, голямата и страстна любов се стопява, просто защото вече не е забранена.

# 506
Фенките на БиБ не си правят труда да коментират ДЕЙСТВИЯТА на БиБ ,
а пишат стихове,притчи, легенди, романи, разкази .....в което няма лошо ,но няма връзка с това ,което се показва в серияла.
Никоя не доказа ,че това между тях е повече от страст,но погледът му го показвал

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Обичта е в действията и жертвите ,които реално правим за любимия ,а не в погледа на страстта.....

Но явно сме от различни светове newsm78

Ако трябва да определя основната идея на филма  е,че младостта си иска младост, лелките-чичковци,бабите -дядовци и като се наруши и се тръгне срещу природата,стават ей-такива каши,дето се таксуват как ли не,а те нещата сбъркани от началото, където по-големият уж трябва да е по-наясно с живота, но примерите сочат ,че не е, защото  егото е по-силно от разума.

А защо , когато Фердефс се опита да  спре Бихтер да се жени  ,фенките не я разбраха? newsm78
И сега Фердефс отлично знае ,че женкаря зарязал Пейкер ще зареже и Бихтер ,но фенките и пак не не я разбират   newsm78
  hahahaГлупоста и ината  на Бихтер са безгранични ,а фенките и я РАЗБИРАЛИ  и ПОДКРЕПЯЛИ  Joy

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 01:06 от silvia_maria

# 507
Любовта между Бехлюл и Нихал е несподелена в смисъл, че Нихал го гледа през воала на първата любов, пламенно и нежно и обожаващо (сцената на пианото), докато Бехлюл изпитва голяма и силна братска любов, защитава я, обича я, подкрепя я ............ но за сега е само това. Може и да се зароди любов в последствие, но да си кажа чесно не съм чувала за голяма силна и страстна любов , взепоглъщаша и забравяща да се случи между добри приятели. Тръпката за която всички говорят............. няма ли я в началото, никога не се появява. Но пък и голяма страст (Б/Б) не е гаранция, че ще премине в голяма любов.............
Дай боже на всеки да се случи дълготрайна и страстна любов, защото нищо по хубаво от това няма.
Колкото до Б&Б, мисля, че те преживяват цялата палитра на страстната любов от силна страст до силна любов и силно желание и силна омраза и силна ревност.................... и всички тези чувства ги врахлитат вироломно. Поради тази причина и Бихтер не може да овладее емоциите си и изцяло под въздействието им, изпада в емоционални кризи и истерични състояния. Но както вече споменах не е гаранция че голямата и страстна любов която изпитват в момента би се превърнала в дълготрайна и нежна любов между съпруг и съпруга (в случай, че всеки напусне законната си половинка и се съберат) дори напротив ............... много често, когато съпруг напусне жена си и заживее с любовцата, голямата и страстна любов се стопява, просто защото вече не е забранена.

newsm10

# 508
Фенките на БиБ не си правят труда да коментират ДЕЙСТВИЯТА на БиБ ,
а пишат стихове,притчи, легенди, романи, разкази .....в което няма лошо ,но няма връзка с това ,което се показва в серияла.
8

silvia_maria, прочети какво си написала  !?

Ние не сме ги писали , ние сме ги чели , още повече осмислили и намираме "аналога" във филма , затова може би намираме точните думи , когато се изказваме ...!?  Naughty

# 509
Ние добре четем-аз чета постове,уважавам казаното,а дали го приемам за себе си е друг въпрос,нали?
Млада съм,сигурно тук има жени с по-богат житейски опит от мен.И въпреки моите 25 год аз не мога да се поставя на мястото на Бих.Може да съм тъпа,изостанала,смешна-знам ли! Не че съм монахиня и супер моралистка-приемам изневярата като физ акт,чувствата към друг човек,страстта към друг...Егоизма не го приемам и не го разбирам.Не съм фенка на Нихал-безпристрастна съм към всички.Но Бих...Ако тя се намеси във вашия живот,в семейството ви-пак ли щяхте да я оправдавате (опазил Бог от такива случаи,извинете ме за гругото сравнение,не го пожелавам на никой ) Пак ли щяхте да казвате,че тя обича?Че страда,наранена е? С такива жени е пълно,за жалост.Не приемам и края и,за мен е слабост,безсилие.Истинския човек се бори,достойния,смелия-намира начин да се съхрани.Не бих се отдала на страст,която да ме накара да забравя,че и аз съм човек,че имам душа,сърце.Не бих забравила за себе си.Самоубийството не е чест и смелост-не и за мен.
Нихал е наивна.Искаше да останат насаме,защото така чувстваше,че е редно.Защото познава Бех.Няма опит,а само чувства.Тя не изгаря от страст,а от любов.Тя не страдаше ли? Не я ли болеше?Но за нея съжаление няма,нали? Само Бих я боли и ревнува...
Аднан е сляп и глупав.Фирдевс пак прави услуги на дъщеря си и каквато и да е,не е забравила,че е майка.И всички ние знаем,че майките познават децата си като 5-те си пръста.Именно за това опитва да поправя грешките на дъщеря си.Но....не успява.
Не защитавам никой,не нападам никой-аз съм на светлинни год от човекът Бих и не намирам такова държание  за достойно.Болката и е като тази на доведената и дъщеря,но при едната е страст,а другата обича силно,защото всички знаем колко силна е първата обич и че тя остава за цял живот в спомените ни.
Лека и спокойна нощ.

Общи условия

Активация на акаунт