Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 28 939
  • 733
  •   1
Отговори
# 660

Ей тук се позабърсва от страстната цАлуФка на Нихал /това снощи дтерзйиска го е слагала/

# 661
*Тедка*, звучиш логично, но си мисля, че Бехлюл прави всички тези номера, за да накара Бихтер да спре да иска от него, защото той е убеден, че само това е варианта за справяне със ситуацията. Всъщност той се оказа в капан, в зле измисления  от Фирдевс сценарий. Тя много късно разбра, колко грешна е схемата. Единственият човек, на който му е ясна цялата ситуация е мадмоазел, и чест й прави, че до последно успя да остане ням свидетел, въпреки бушуващите емоции в нея. Може би донякъде разбира тази невъзможна любов, не съди, защото е мъдра. "Не съди, за да не бъдеш съден" е написано и в Библията. Човек, който осъжда другите, рано или късно живота го поставя в същата ситуация, за да разбере от личен опит положението на осъдения. А иначе смятам, че най-върлите противнички на Бихтер са жертви на изневери, няма по-логично обяснение от личния мотив за такава злоба и омраза към един екранен герой.

# 662
silvia_maria-за разлика от някои други тук,аз те чета и понякога се съгласявам с теб,но сравнението
за Б и Б като Ромео и Жулиета ми идва в повече,а и все ни натрапваш Бехлюл е женкар-и такъв да е, има и други качества-не е само черно и бяло.За мен нюансите на сивото във всички житейски ситуаци и човешки характери са ме впечатлявали много силно,а понякога изненадвали приятно или разочаровали много.Права си,че героите се променят и затова ги коментираме.
   Нека си обменяме мнения за филма,а не да кряскаме-нека коментираме това,което става,а какво ще се случва-ще гледаме newsm51 newsm51 newsm10 newsm10

# 663
  • Burgas, Bulgaria
Силвия,какво е това :57 жени?Ти на Бехлюл да не си му светила?Темата много затъпя,да не кажа изпростя.

# 664
Още лятото не е дошло, но накои здраво ги е ударило У главите..............  ooooh! ooooh!

Айде смекчи малко гадния тон!Дано ме видиш така..............

Хайде напъни се и измисли нещо ново-а не тези смешни и жалки глупости.............   smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao smile3507 smile3507

# 665
Изпростя, изпростя....

# 666

Никоя от пишещите тук не упреква Бихтер за това ,че се е влюбила в Бех ,дори за изневярата и
,а за падението  на Бихтер като жена и човек

# 667
Аз чета темата от доста време, но просто не бях писала.
В интерес на истината в началото харесвах Бихтер, и визуално и като характер. Хареса ми как отмъкна мъжа, за когото се гласеше префърцунената й майка, за да отмъсти за баща си, да натрие носа на майка си...макар че не ми хареса, че само за да нарани нея, се врече с човек, когото не обича. По- нататък й повярвах, че обича Аднан, изглеждаха много щастливи двамата, хареса ми и как се противопостявяше на свалките на Бехлюл, но след това, когато се влюби, се превърна в друга жена. И все повече не ми харесва, дори не мога да я съжаля. Жал ми става за Аднан, към когото се държи ужасно студено и безразлично, а той толкова я обича и желае.
 И не я съдя, просто изразявам мнение. Аз в реалния живот никого не мразя, камо ли  да мразя герой от филм  Laughing

# 668
Силвия,какво е това :57 жени?Ти на Бехлюл да не си му светила?Темата много затъпя,да не кажа изпростя.

Кажи ти калко да са?37,47,27
Както кажеш ,ще ги променя Peace

# 669
Като гледам на балкона колко сеирджии има #Crazy и колко хибави и смислени постове има написани за чиито авторите имат моите адмирации  bouquet и колко глупости Shocked
Нормално е колкото хора толкова и мнения,но не мога да приема за нормално да се обиждаме и да се насаждат мнения...Жалко...

Това което е между Бихтер и Бехлюл,Нихал и Бехлюл и цялата фамилия вече е написано и излъчено,не виждам смисъл от нови сценарии

# 670

Относно отдаването духом- това се усеща Peace

"ПОСТОЯННОТО ПРИСЪСТВИЕ"/много ми хареса СИЛВИЯ Hug

УСЕЩАНИЯТА ви как точно се случват.

1.получавате факс от-ГОРЕ
2.сънували сте го
3.спирате звука  на ТВ и гледайки пантомима си фантазирате

Трябва да се направи анкета :

Как усещат/четат/ мислите на Бехлюл  фенките на БиБ/ромео и жулиета/

1.Бихтер му ги казва Joy
2.
3.
4.

очаквам предложения
Все по-безсмислено започваш да пишеш newsm78 Да не ти свършиха аргументите нещо? Laughing

# 671
леле, какво е станало тук?! Пак сте се разделили на лагери и се сипе огън и жупел Shocked

Айде, излезте от филма, абстрахирайте се и се замислете, че срещу вас стоят реални хора - с реални преживявания, емиции и опит. Няма нито Бихтерки, нито Нихалки, нито Бехлюлки ooooh!... така, че спрете да се пънете. Не изпростява темата ми не знам кво... детската градина пасти да яде.

Това е просто филм, бе хора ooooh! Осъзнайте се, че тема е заприличала на кокошарник....

Това което е между Бихтер и Бехлюл,Нихал и Бехлюл и цялата фамилия вече е написано и излъчено,не виждам смисъл от нови сценарии

Е, те за това иде реч. Който и каквото да говори сценария няма да се промени, мненията на списващите също. Голям зор виждам в някои потребителки...

# 672
Наистина е трудно да се спори с толкова много защитници на Бихтер.Хайде сега се замисли,защо сме толкова много!

# 673
Излезте навън, времето е хубаво, успокойте се малко и после пак се върнете да коментирате, че много сте се разгорещили нещо и само се дърлите. Безмислено е, това е филм. Hug

леле, какво е станало тук?! Пак сте се разделили на лагери и се сипе огън и жупел Shocked

Айде, излезте от филма, абстрахирайте се и се замислете, че срещу вас стоят реални хора - с реални преживявания, емиции и опит. Няма нито Бихтерки, нито Нихалки, нито Бехлюлки ooooh!... така, че спрете да се пънете. Не изпростява темата ми не знам кво... детската градина пасти да яде.

Това е просто филм, бе хора ooooh! Осъзнайте се, че тема е заприличала на кокошарник....
Точно.   bouquet Видях късно поста ти... Wink

# 674
silvia_maria-за разлика от някои други тук,аз те чета и понякога се съгласявам с теб,но сравнението
за Б и Б като Ромео и Жулиета ми идва в повече,а и все ни натрапваш Бехлюл е женкар-и такъв да е, има и други качества-не е само черно и бяло.За мен нюансите на сивото във всички житейски ситуаци и човешки характери са ме впечатлявали много силно,а понякога изненадвали приятно или разочаровали много.Права си,че героите се променят и затова ги коментираме.
   Нека си обменяме мнения за филма,а не да кряскаме-нека коментираме това,което става,а какво ще се случва-ще гледаме newsm51 newsm51 newsm10 newsm10
Peace

Това сравнение е доста споменавано от фенки на БиБ,аз само го взаимствах.
Бехлюл е плейбой ,а много често се коментира ,като влюбен за първи път в жена ....Бихтер
Това не е нито реално ,нито по сценарий. Peace

Общи условия

Активация на акаунт