Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 28 903
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Прочетох , за съжаление ! Tired

И аз ,за съжаление, gospojata  Hug
nelka123  Hug, благодаря за разбирането, разбрах  и аз какво имаш в предвид

# 706
  • Бургас
Може пък след 10-15 г. да си промениш мнението. Иначе изводите са си твои. Laughing
Изобщо не считам Бихтер за слабо същество - даже се възхищавам на силата и да преследва докрай любовта си, защото на мен не би ми "стискало".
И последно - дисекция на личността звучи твърде претенциозно за тема във форум, тук просто пречупваме усещания през призмата на личните си познания и опит - затова не са меродавни повечето мнения - куца им базата за сравнения (къде поради умствен багаж, къде поради познания и опит). Laughing
След 10 -15 години...Твърде напред във времето. Но пък кофти пожелание. Та няма да благодаря.
Става като вица за логиката. Имаш аквариум - значи си гей   bouquet
За мен е слаба, не защото е влюбена. А защото няма силата да се съхрани. Защото не успява да изиграе играта както подобава. За лицемерието и лъжите няма нужда да се обяснявам. В това аз виждам слабост. Иначе не ми дреме общо взето. Бих се зарадвала ако излезе и каже: Аднан, аз обичам Бехлюл и той ме обича. И да си тръгне заедно с Бехлюл. Дори и без него. Това е сила. Да се изправиш пред истината и да я изречеш. Всички можем да се крием в една купа лъжи.  Когато имаш дупе да направиш такова нещо, трябва да го имаш, за да застанеш зад него.  

# 707
много лично го давате тука, СПОКОЙНО!
Очевидно е Бехлюл не обича Нихал и едвам се сдържа от желание за секс, когато Бихтер го погледне а Бихтер е слаба защото в момента в който разбра че обича друг мъж повече от съпруга си трябваше да си обере чукалата да вдигне гълъбите да вземе чантата и айде с добро всеки по пътя си

# 708
  Sesana- а за другата половинка на тандема какво ще кажеш? А не,забравих той не е страхлив,защото не иска да бяга   Laughing

# 709
  • Бургас
 Sesana- а за другата половинка на тандема какво ще кажеш? А не,забравих той не е страхлив,защото не иска да бяга   Laughing
За нежеланието да бяга. Не считам, че е страхлив.
Но като гледам сега какво прави...Не бих казала страхлив. Той не е така обсебен. Той е нерешителен, слабохарактерен...Ако продължа ще го избия на грубост. Определено образа, който изграждат в момента е на псевдо мъж.
Тъй като коментираме Бихтер, не съм се увлякла с мнения и по него.
Чаровница, аз говоря за слабост, не за страх. Страхът не винаги е слабост. Дори понякога е обратното. Всички изпитваме страх. Майката за детето си. От високо. От вода. Но това не ни прави слаби. Смелите не са задължително силни.

# 710
  Точно това  е-защо се обсъжда само един образ,сякаш той върши всичко сам,гледа се на парче,а не картинката,Бехлюл е не по-малко виновен,те са двамата  в това,както и да е,аз каквото имах да кажа,го казах.  Убедих се,че се гледа много едностранно на нещата,но всеки има право на мнение.
  Има различни видове страх и някои от тях точно те правят слаб и то мнооого,а примерите,които си дала са неуместни и буквални-най-големите страхове на човек не са от високо,тъмно и т.н.
  Смелите се страхуват,но побеждават страха си,а за това се иска сила и точно в тази сила е разликата им със страхливците.

# 711
  • Варна
Някъде назад някой да е предлагал анкета  newsm78

# 712
Момичета, къде да открия песента, която пускат на финала, по музика на руския романс "Очи черные"?

# 713
  • Бургас
  Точно това  е-защо се обсъжда само един образ,сякаш той върши всичко сам,гледа се на парче,а не картинката,Бехлюл е не по-малко виновен,те са двамата  в това,както и да е,аз каквото имах да кажа,го казах.  Убедих се,че се гледа много едностранно на нещата,но всеки има право на мнение.
Е то е смешно да се твърди, че за една такава връзка има един виновен. Играта е за двама. Но това, че единия е слаб, не оправдава слабостта на другия. Аз мога да се изкажа от позиция на жена и затова коментирам Бихтер.
Анкета. Ами можем да гласуваме за Бешир и завръщането му. Защо го прави.
- За да е сигурен, че няма да наранят Нихал и Аднан.
- Защото иска да е близо до Нихал.
- Защото иска да е сигурен, че държи под своя контрол Бехлюл.
- Защото няма къде да иде.
- Защото е "принуден" от приятели, колеги, покровители. И остава въпреки желанието си.

# 714
 Sesana- аз какво ти говоря,ти какво разбираш  ooooh!,затова ще се откажа

# 715
  • Бургас
Sesana- аз какво ти говоря,ти какво разбираш  ooooh!,затова ще се откажа
Смятам, че се съгласих с теб  newsm78 Не трябваше ли? Wink
А: Но това, че единия е слаб, не оправдава слабостта на другия. Важи и за двамата.
Двамата са виновни, но аз коментирам от гледна точка на жена. Хабер си нямам как го вижда един мъж.

# 716
# 717
Sesana- аз какво ти говоря,ти какво разбираш  ooooh!,затова ще се откажа
Смятам, че се съгласих с теб  newsm78 Не трябваше ли? Wink
А: Но това, че единия е слаб, не оправдава слабостта на другия. Важи и за двамата.
Двамата са виновни, но аз коментирам от гледна точка на жена. Хабер си нямам как го вижда един мъж.

Добре,съгласна съм  Peace  Явно аз не съм разбрала добре  Peace

# 718
ох я пускайте новата тема и да почнем на чисто. Нова тема - нов спор   Joy
шегувам се! имам предвид да забравим лошото и неразбирателството в старата тема и да започнем да анализираме оптимистично и служебно(без лични нападки)

# 719
" Любовта била вредоносна аномалия,идеализирана от елементарното масово съзнание  "
Ето на това му викам аз словоблудство ! Чак не мога да повярвам , че нечий "ум " е сътворил подобно безумие !
Но , повече от всичко , ме изумява лицемерието ! Не е ли това същата дама , която сподели за 13 годишната си извънбрачна връзка с мъж , който нарече "любовта на живота ми " ? И как стана така , че толкова лесно се отрече от тази голяма любов и я забрави - все едно не е било !
Или може би , преди Великден , е решила да си купи някоя и друга индулгенция , като низвергне любовта си и припознава за свои мнения , противоположни на споделеното от нея преди това ?! И изведнъж , е отново бяла и добра ! Поразително раздвоение на личността !
Жалко , много жалко , ако е така ! И слава Богу , че "любовта на живота и " вече няма да може да прочете , че него просто не го е имало ! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт