Отново за АБКМ - 2

• 41 919
  • 792
  •   1
Отговори
# 690
  • sofia
Да и ние сме били с такъв обрив алергичен. Ваксина в момента не бива да се слага.

# 691
  • Добрич
И аз съм на мнение да се отложи ваксината
Момичета още е рано, но да питам пъпеш и диня кога въведохте
Пиперът/така казваме тук на сладката чушка/ как го предлагате, по точно как го обработвате, за да го обелите, варите или печете

# 692
На диня и пъпеш реагираше миналата година. За тази година ще видим, когато им дойде сезонът. Чушки не харесва и не ги яде иначе печени и обелени първо и ако му понасят след това в някое ястие.

# 693
Аз наскоро дадох пъпеш и диня. Нямаме реакция, въпреки, че не ги хареса особено.

# 694
  • Бургас
Момичета ще ми прати ли някой на лични потребителското име и паролата за албумчето в снимка?

И друго си мислех. Темата скоро ще стигне 50 стр.  и може да пуснем нова. На общия акаунт има изпратена информация, но освен нея може да се добавя и още. Нека се заеме някой, който има желание, а и ще се справи по-добре от мен.

usagi, аз също бих отложила ваксините за минимум 6 месеца. Нашите даже са спрени за 1 година. До септември няма да ваксинираме малкия, за после не знам. За щастие той няма нито един пентаксим, слагали само хепатит Б. Но като направи гърч миналата година (беше на 1 месец)всички лекари ме питаха дали му е слагана някаква ваксина.

Весси, диня и пъпеш още не е ял, но то е защото не съм купувала това лято. Като вземем за нас ще му дам и на него. А за чушката - предполагам питаш за червената? Аз все още не съм давала червена. Смятам да му предложа лятото домашни. Иначе зелени имам пак домашни замразени от миналата година и му слагам в манджите. Моите са нарязани, сурово замразени и няма как да ги беля като готвя. Но после като врътна малко манджата на чопъра не виждам следи от ципи.

# 695
  • София
Отложихме ваксината, освен това педиатърката ни даде направление за детския център на ул. Найден Геров, което означава, че ще ходим на преглед при доц. Маринова. Да видим тя какво ще каже. Просто не знам от какво се обрива при положение, че аз съм на диета.
sisilina, аз също мажа с екзомега на А-дерма, на бебка й изписаха млякото. Ти с млякото ли мажеше и на колко време редуваше с балсама на д-р Тайс?
Извинявайте за тъпия въпрос, но за колко време може да очаквам да мине този обрив. Аз така реално не мога да преценя дали някоя храна й влияе, защото тя си е все обрината. На едно място пъпчиците минават, но се появяват на друго Sad

# 696
   Момичета ние сме в БГ, откакто сме тук сме с разтройство Confused Без слуз и кръв, съмнявам се да не е настинал, че  и Т вдигна леко. Купих две безмлечни каши на Лактана, спелта и овесени ядки, някой да има отзиви за Лактана? newsm78

# 697
  • Добрич
usagi , добре че сте отложили ваксината,  дано скоро се оправи детенце
mimkis@ , аз съм много доволна от кашите на Лактана, но точно тези не съм ползвала, яли сме пълнозърнест ориз, грис с ябълки и банан, и следващата ще е ориз с банан, по-бързо да се оправя детенце
Мaрия, аз по принцип за чушките питах, ще започна със зелена, по късно с червена, сигурно отначало ще я попарвам, за да я обеля и така ще слагам в манджите после ще пробвам необелена

# 698
Usagi Кремовете ги редувах, когато им свърши опаковката. От а-дермата съм по доволна. Започнах с крема, като го свърших купих балсама и след него продължих пак с а-дерма, но лосион и повече не съм купувала, защото кожата му се пооправи. Щом се появяват може би организма и още се изчиства или има нещо, което го провокира, ако диетата ти не е правилна. Бъди търпелива  Hug. Говори с лекар и нещата ще се оправят. Организма и с времето ще се стабилизира. Няма начин. Тя сега е все още мъничка и имунната и система е много слаба. Пиши после как е минал прегледа ви.

# 699
  • sofia
mimkis@ В БГ върлуват много вируси. Моя приятелка винаги когато се прибере от чужбина тук боледува. Предната година доведе и мъжа си и той се тръшна сериозно.

# 700
Здравейте момичета. Вчера дадох за първи път безмлечна безглутенова каша от ябълка на Хумана.Няколко лъжички. Имаме малко слуз. Да я спра ли или да дам днес пак малко.
Аз мажа с А-Дерма крема за тяло и лице и го къпя с олиото за баня. Много съм доволна. Преди ползвах Себам мед, в началото беше добре, но после много се изсуши кожичката.

# 701
Ако има слуз по добре спри, като се поуспокои стомахчето пак предложи.

# 702
  • sofia
Тази каша и на нас не ни понасяше.

Да ви кажа може би съм в грешка за пробиотика Ентеросан - или се натрупа каезин от киселото мляко което пробвах да захраня или пробиотика ни алергизира. Точно сега не мога да тествам докато не отшуми обрива.

# 703
И аз купих каша на Лактана - грис с ябълки и банан. Вие ми дадохте кураж за нея, понеже на етикета пише, че съдържа слънчогледов лецитин, и се бях отказала от нея. Утре ще й дам за закуска пък да видим. Педиатърката днес ми каза да давам вече риба... Хем ми се ще, хем ме е страх...

# 704
  • Добрич
newradost дано скоро разбереш причината за обрива
Nelika аз не забелязах при нас проблем с тази каша, много е вкусна, дори не се налага добавянето на плодово пюре както правя с другите каши, но пак зависи от детенце, дано да ви се услади и на вас и да я понесете добре
Между другото скоро купих каша на Нестле- ориз и царевица, много съм разочарована, не се разтваря добре, аз още като я отворих видях, че и праха е по различен от на другите каши, все едно брашно, и силен мирис на ванилия, абе изкуствена работа, какви ле не добавки бяха изредени в състава  ooooh!  повече няма да повторя да взимам нищо на Нестле

Общи условия

Активация на акаунт