KIABI.COM

• 23 921
  • 125
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, Франсетобг преустановяват приемането на поръчки от досегашния адрес в Лил!
http://www.francetobg.net/bg/

Цитат
Важно!!! Преустановяват се поръчки до адреса ни в Лил!!!
Във връзка с възникнал неочакван проблем с фирма Сожетра, в чийто склад във Франция се получаваха поръчките за нашите клиенти, сме длъжни да Ви информираме, че френските ни партньори преустановяват да приемат поръчки до адреса в Лил след 25.11.2011. От Сожетра ни уведомиха, че ще доставят пратки, пристигнали до 25.11.2011 в техния склад. След тази дата отказват да приемат и транспортират поръчките ни.
Причината според тях е, че от сайта 3Суис са предявили финансови претенции към тях за неплатени от наши клиенти поръчки. Според нас няма как да бъде направена и доставена поръчка от 3Суис, без да бъде платена, но те твърдят обратното. 3Суис винаги изискват плащане с карта или Пей Пал. Ние не се съмняваме в коректността на нашите клиенти и сме убедени, че никой от Вас не е злоупотребил. Осъзнаваме, че предстоят празници и намаления и за Вас е важно сега да направите поръчките си. Точно по тази причина не прекратихме веднага взаимоотношенията си със Сожетра, когато преди месец увеличиха двойно цените на транспорта, въпреки първоначалната ни договореност с тях. Решихме да продължим да доставяме за Вас на същите цени, макар и в наш ущърб, докато намерим коректен партньор във Франция. Именно затова ще направим всичко възможно до няколко дни до Ви предоставим нов адрес във Франция, на който да адресирате поръчките си по старите цени.
Моля, имайте предвид, че поръчки , пристигнали след 25.11.2011 на адреса в Лил няма да се приемат от Сожетра и да ни бъдат доставени до България!
Молим да ни извините за причиненото неудобство! Когато имаме нов адрес, ще Ви уведомим своевременно, за да можете отново да поръчвате.
Francetobg

# 106
  • Пловдив
ама те тия французи по зле и от циганите - аман от номерата им
добре че от как почнаха с въртелите престванах да пазарувам от там

# 107
  • софия
Момичета, някой има ли тези? Дали си отговарят на номерата?
http://www.kiabi.com/femme/chaussures/bottes-finition-maille-cha … 1/C3#ReviewHeader 

# 108
  • София
След участието си в конкурса Kiabi - Disney (онлайн на нашия сайт www.kiabi.com / конкурс ), може да сте получили имейл от човек, който поема самоличността на Kiabi или Дисни. В съобщение, което ви информира, че сте спечелили джакпота в нашия конкурс (круиз Disney Cruise Line) и да се възстанови на партидата, трябва да изпратите вашето име / име от SMS за "81156". Бъдете внимателни, това е измама, не отговаряте Със сигурност не, защото тогава ще бъде задължена от 9 евро за пълната цена на SMS. Подателят на писмото твърди, че е "Одри Minachy, събитиен маркетинг мениджър в KIABI Франция" или "събитие-маркетинг мениджър в DISNEY Франция. "
В kiabi.com екип, маркетинг и юридически услуги положиха всички усилия, за да спрат тези съобщения.
Извиняваме се за причиненото неудобство.
За информация: Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 07 декември, 2011 www.kiabi.com / конкурса . пожелания
  Claire Dubois
 Обслужване на клиенти Мениджър Kiabi.com   

Това получих по и-мейла днес newsm78
И използвам мястото да благодаря на Ева и Камъче за кодчетата за 70% оф  bouquet миналия път купих много готини неща, но ги няма вече в сайта да ги препоръчам, но тези като пристигнат ще дам отзиви  bouquet

# 109
  • Велико Търново
Някой общувал ли е с отдела за обслужване на клиенти, дали приемат и писма на английски? Имам завръщаща се към тях пратка и ми се иска да я пренасоча на другия адрес, затова се чудя дали ще ме отразят на нефренски  Crazy

# 110
# 111
# 112
Много изгодни неща в kiabi.fr. Ето двете ми поръчки--->

Référence   Désignation   Coloris   Taille   Qté   Prix

EB727   Bottes fourrées   taupe   38   1   6,99€

DY552   Veste jean épaulettes   noir   36   1   0,00€

DU287   Poncho col roulé   gris souris   34/36   1   0,00€

ED711   Jupon long peau de bête   leopard   48   1   0,00€

Frais de livraison   3,95€
Total règlement   10,94€

Référence   Désignation   Coloris   Taille   Qté   Prix

DE681   Strings coton par lot de 3   vert pâle   38/40   1   0,99€

DP148   Pull maille chaude   kaki   M   1   1,99€

DS861   Doudoune sans manches   vert   XXL   1   0,00€

DG810   Pyjama long jersey   gris brun   34/36   1   0,00€

BV838   Caleçon fines côtes   beige clair   50/52   1   0,00€

EB727   Bottes fourrées   gris   39   1   6,99€

EB643   Ballerines plates à franges   marron   38   1   2,99€

DP148   Pull maille chaude   kaki   L   1   1,99€

Frais de livraison   3,95€
Total règlement   18,90€

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 11:56 от fire lady

# 113
А как точно поръчвате, минават ли плащанията с ПП. Видях, че СД работят с тях, вие как поръчвате?

# 114
  • Русе
Аз платих с деб.карта , но от 9 артикула ще ми пратят 8, като за липсващия ще ми върнат парите, за което получих мейл от тях. Но колко дена да чакам да ги върнат? На 6-ти са си изтеглили всичките пари, въпреки че в първия мейл писаха че ще задължат сметката ми само със стойността на 8-те артикула. Вече трябва да са при франсетобг и ги чакам със следващия курс.

# 115
И тук ли има намаление до 14.02? И при регистрацията къде да е адреса на превозвача, моят, пощенски код 5 цифри??? Има ли някой вреве да ми обясни накратко, Благодаря!

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 22:37 от Evterpa

# 116
Получих колисимо за двете ми поръчки от 3.02, нямам нищо отказано  Crazy

# 117
  • София
И аз току що получих мейл, че поръчката ми е  изпратена.
В суивито има линк за проследяване... предадена е на пощите.
И аз нямам нищо отказано!  Party

# 118
И аз току що получих мейл, че поръчката ми е  изпратена.
В суивито има линк за проследяване... предадена е на пощите.
И аз нямам нищо отказано!  Party
О, супер! И моята е тръгнала без отказани неща  Sunglasses

# 119
Виждам, че тук от сума време не е писано, но да питам.
1. Доставката е 3.95, т.е. избирам опцията с Колисимо, нали?
2. Минимална сума има ли?...то така или иначе 10Е ще мина...
3. Някой на лесно да знае код, аз сега ще потърся.
4. СДеливъри приемат поръчки/доставка от тук, нали?

Общи условия

Активация на акаунт