KIABI.COM

• 23 928
  • 125
  •   1
Отговори
# 15
  • София
2Е на килограм за доставка?? Доста ми се вижда, мисля че е най-скъпия комисион досега.
А от Русе после колко искат за транспорт??
Някой все пак поръчвал ли е през оттам?
Това не  е  комисион, а цена за доставка, доколкото разбрах.
от Русе до адрес на получателя струва според избрания от самия получател начин, по действащите тарифи на пощите или куриерската компания.

# 16
супер е това.
тъкмо се тюхкахме като няма да се поръчва от Редут къде да си търсим дрешки Simple Smile

# 17
супер е това.
тъкмо се тюхкахме като няма да се поръчва от Редут къде да си търсим дрешки Simple Smile

О, Ла редут отново е атакуван от нас   и..............  виновнен е същият превозвач  Mr. Green

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!  easter

# 18
Пратките вече могат да се доставят и като пощенски пратки с Еконт до техен офис.Цените са като тези на Български пощи.Ето тарифите:
http://www.econt.com/tariff-post/

# 19
Пуснах си пробно малка поръчка,получих само автоматичен потвъдителен имейл,сега ще чакам-дано всичко да е окей!

# 20
Еве....  Браво ,  за кой ли път...сега има намаления до 07.05.2011
http://www.kiabi.com/

Със код VIP312 има -50% за 2 артикула минимум  ,  иначе е -20 в сайта... Laughing
Вече знаете за поръчката -  10 €  минимум до пункта ..
Лека вечер и все така Еве... Grinning

# 21
момичета при регистрация кой адрес пишете бг или френския?
  bouquet

# 22
Забравих да допълня , кодчето е до 28.04.2011... Simple Smile

# 23
да попитам и аз тук
доставката от сайта до адрес на фирмата превозвач е 3,95Е?

# 24
  • София
момичета при регистрация кой адрес пишете бг или френския?
  bouquet
Българския. Адреса за доставка е на превозвача.

да попитам и аз тук

Да.

# 25
да попитам и аз тук

Ако поръчката е над 10Е и поръчате до пункт,доставят безплатно.Ние ще вземем Вашата поръчка от пункта срещу 2Е.След малко ще Ви дам пункта,до който да поръчате.

# 26
  • Варна
Може ли да ме ориентирате в размера на мъжките дънки - ако някой е поръчвал от английската номерация 36 размер на кой от френската отговаря?

# 27
При регистрация попълвате Вашите имена и Вашия адрес в България,само за държава попълвате Франция,а Вашия код изписвате с една нула отпред.
Когато изберете артикулите преди да ги потвърдите избирате метода на доставка-адрес(Livraison a domicile en France) или пункт(Livraisin a Points Relais en France).После потвърждавате.След това
ако сте избрали пункт посочвате кой точно.Ако искате на адрес,отивате на À UNE AUTRE ADRESSE en Colissimo 
и попълвате Вашите имена и френския адрес.
Ако изпратите до пункт,вземаме  пратката от там срещу 2Е.Адреса на пункта ще посоча по късно.

# 28
това пък kiabi е толкова смотан магазин /лично мнение де/
Рядко срещани боклуци

# 29

Общи условия

Активация на акаунт