KIABI.COM

• 23 924
  • 125
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Попитах фирмата превозвач за адрес на пункт, до който може да се изпращат поръчките и ето какво ми отговориха:
"адрес на пункта за поръчка от Киаби:
AUX FLEURS D'EMERAUDE
68 AVENUE LEDRU ROLLIN - LE PERREUX SUR MARNE"

И да си повторя въпроса за номерацията на мъжките дънки - например 48 номер от Киаби на кой размер от английските сайтове отговаря?

# 31
Здравей дима , за английски не знам , но ако от редут си купувала 48 и тук, в киаби пак същия размер трябва... Simple Smile

# 32
  • Варна
Е да де, ама не съм  Mr. Green
Иначе ми е ясно, че френските сайтове са с едни и същи стандарти  Hug

# 33
Момичета само аз ли не мога да се възползвам от кодовете за намаление дадени в сайта? newsm78 В кошницата си имам пет ненамалени артикула, въвеждам кода ULTRA5 и нищо не се променя. Пробвах и с код VIP312 даден от bubeto 29 и той не ми намаля. Единствено кодчетата дадени от kraska az  ми намалят RC915 с 30% и  AN2416 с 10 евро, а то не ме устройва бих искала да ги намаля с 50% ако е възможно. Мая 78 ти използва ли код в поръчката си?   bouquet

# 34
Тези кодове за артикули със знак ULTRA PRIX-50% 

# 35
  • Варна

Да, вчера ми ги намаляше, но днес и при мен не става с VIP312.

# 36
Да права си, Peace сега пробвах само с такива артикули и кода ми ги намали с 50%.
Благодаря за отговора! Hug
dima1 при мен VIP312 ми намаля с 50% два артикула от ULTRA PRIX. Peace

# 37
40% de réduction et frais de port offerts grâce à ce code  MERCI5
някой може ли да ми каже кои стоки намяла защото при мен не се получава
срока му е до края на годината, тоест не е изтекъл

# 38

Mммм...да , този код спря още вначалото на годината , после имаше един, два но не така постоянни като този беше... Confused

# 39

Mммм...да , този код спря още вначалото на годината , после имаше един, два но не така постоянни като този беше... Confused
ясно грешката не е в моя телевизор

# 40
  • Пловдив
леле колко сутиени и гащи си нахаресах ще пускам поръчка
евке   bouquet
а новия доставчик от франция са много мили и любезни вече направих през тях една пробна поръчка от ла редут , че имах ваучер от зимните намаления ама нещо не ми се пазарува от там с тия номера дето ни ги въртят / сори за спама

а защо не виждам 85 д сутиени в ла редут такава ми е мярката а тук има от 90д

# 41
Получих си поръчката-потничета и блузки-да споделя,че ми харесват-100% памук въобще не е толкова тъничко колкото си представях.Имам и подаръче-мостричка за пране(доколкото схванах).С една дума-спечелиха ме като клиент.

# 42
и аз си получих поръчката дънки и анцуг, но нещо хич не ме изкефи качеството. дънките по шевовете имат стърчащи конци, плата на единия ръб е доста протрит , а на анцуга има малка дупчица. ще си помисля дали пак ще пазарувам от тях

# 43
# 44

Общи условия

Активация на акаунт