Любители на кучета-20

• 69 589
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Според мен й отваряш късно

Явно  Crazy Ние спим на горния етаж и умишлено не сме я качвали и учили да се качва горе и тя си кротува долу, докато не слезе някой. Иначе и аз като мъжа ти - слизам, отварям й, ако е след 5, и пак лягам. Ама понякога не се събуждам и после чистя  Laughing

# 676
Преди малко, на отворена врата и сухо, светло време, ние сме навън, тя също, но влезе вътре и се изпика пред вратата в хола.  smile3511 Видях я почти веднага, шляпнах я и се скарах. Но такова чудо никога не е правила. Това според мен вече е индикация на нещо  newsm78

# 677
Това според мен вече е индикация на нещо  newsm78

Ранен пубертет?   ooooh!  Нашия мина през някакви такива номера по едно време

# 678
Разгадах според мен нещата, мъжът ми одеве я е блъснал грубо, че се опитала да яде от тортА за чимширите, бях чула, че изквича. Явно го е направила в знак на отмъщение.  Thinking Поне ротвайлерката ми имаше две-три такива изпълнения.

# 679
  • Бургас
Само да се покажем.
Довечера като имам време ще се включа да прочета пропуснатото.

# 680
Блонди, кучето не е котка да отмъщава. Вашето куче просто пробва къде са му границите и докъде може да ви командва. Продължавай все така с ясни корекции на момента, но и изработи някаква система, градация според тежестта на провинението. За да използваш плясване по дупето само в най-сериозните моменти и кучето да разбира това категорично.

Диди днес ме остави до 9,30ч., моята нова стратегия проработи. Сутринта мъжът ми я пусна рано и й остави паничката вътре в къщата ( обикн. тя яде навън), та да е спокойна, че има храна, докато спя:) В резултат жУвотното почувста липсата ми  към 8 чак и дойде, просна се в краката ми и така си откарахме спящи красавици до 9.30!

# 681
Блонди, търпение. Hug Peace
Карина тотално се отучи към 11-тия месец, а дотогава имах желанието да й слагам памперс, направо бях отчаяна. Винаги, когато я хванеш на момента се карай, И направи режим на яденето, може и на водата. Peace
Ще се научи, спокойно, знам колко абсурдно ти звучи, но е истина. Сама ще се усети. Нашата например вчера е извеждана към 17,30 за последно, после ние бяхме навън и се прибрахме през нощта. Сутринта аз се излюпих в 10,30 и нямаше бели. Стиска здраво, верно че навън клекна около 3 пъти, ама си стиска де. Peace А допреди 2-3 месеца това беше абсурдно, аз ставам (дори с 5 мин по-късно да стана от обичайното) и локвата ме чакаше. ooooh!

# 682
Благодаря ти  Hug

# 683
  • София
При нас пък точно обратното - Джесика се научи да стиска, вече е 1 часа, а още не е пишкала, чака да я изведа  Cry Колкото и да не ми се ще в този вятър и студ - ще трябва  Cry

# 684
  • София
При нас също се случва да намеря локва сутрин, ако не я пусна на дивана при първите и проскимтявания го прави... Легне ли на диване не и се допикава, дояжда и пр. И аз мисля, че нарочно го прави. Демонстрации ...

# 685
  • Пловдив
Айде и едно ново попълнение от мен в темичката Simple Smile

Красавицата ни се казва Рокси и преди дни навърши годинка.Снимката,която качвам,е правена,докато е на месец и половина.Скоро ще прехвърля топли-топли снимки от апарата и ще дам някоя актуална Peace

http://img580.imageshack.us/img580/6692/dsc04046p.jpg

# 686
Лятна буря, добре дошла!
Много хубав ник имаш и кученцето е много сладко. 

# 687
Лятна Буря, добре дошли!  Hug Рокси е страхотна. Heart Eyes

Хеееелп, дивото куче повърна на дивана. А аз бях в банята, а мъжа ми не я е видял, и сега смърди отвратително. Sick Търках с какво ли не, включително и с един прехвалех препарат, който убивал миризмите. Обаче яко мирише, защото е попило. Някакви идеи? newsm78
А и е трудно да сваля калъфката, защото е много смотано направена и като я изпера, после няма да мога да я сложа.  Tired

# 688
Вениш гел  Peace

# 689
  • София
Пране с машина ...

Общи условия

Активация на акаунт