Любители на кучета-20

• 69 557
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
В зоо магазините продават препарати за почистване на такива петна. От урина, акита и повръщано. Премахват миризмата и почистват. Аз ползвам когато Пипин направи беля на килима. Върши идеална работа. Едно, че не оставя петно, второ, че няма и помен от миризма. До колкото знам идеята е и те да не надушват миризмата, за да не повтарят белята. Не остава и миризма на препарат, за да не свързват миризмата на препарата с белята. Нашия е 8 в1. Поне така мисля, че се казва. Определено останах приятно изненадана от него.

# 691
Айй Sesana дай линк към това чудо. За бебетата ще ни е безценно направо  Crazy

# 692
В зоо магазините продават препарати за почистване на такива петна. От урина, акита и повръщано. Премахват миризмата и почистват. Аз ползвам когато Пипин направи беля на килима. Върши идеална работа. Едно, че не оставя петно, второ, че няма и помен от миризма. До колкото знам идеята е и те да не надушват миризмата, за да не повтарят белята. Не остава и миризма на препарат, за да не свързват миризмата на препарата с белята. Нашия е 8 в1. Поне така мисля, че се казва. Определено останах приятно изненадана от него.

Имам такъв на 8 в 1, който уж убива миризмите, пръсках 3 пъти с него, е смърди, та се не трае. Tired

# 693
Оцета попринцип премахва лошите миризми доста успешно, но не знам дали в този случай ще помогне и дали няма да остави пък петно.

# 694
Особено ако е балсамико  Laughing

# 695
Е не не, с балсамов оцет няма да стане в никакъв случай. Първо че не мирише чак толкова, второ как ще се харчи  за такива неща  Laughing

# 696
  • Пловдив
Благодаря за топлото посрещане Hug

Рокси онзи ден беше героиня-дари кръв за едно малко кученце.За жалост мъничето не оцеля Cry

# 697
Браво на Рокси и жалко за мъничето  Sad

Мога ли да дам хапче за обезпаразитяване, докато е разгонена?  Thinking

# 698
  • София
Аз давах, нищо и нямаше.  Peace

# 699
Браво на Рокси и жалко за мъничето  Sad

Мога ли да дам хапче за обезпаразитяване, докато е разгонена?  Thinking

Да, няма проблем. Само пази дивана, да не пострада като нашия. ooooh!
Ох, какво да я правя тая възглавница? Огромна е, не мога да я навра в пералнята, не мога да сваля и калъфката, защото после не мога обратно да натъпча съдържанието, някой "гениален" дизайнер я е направил толкова стегната. ooooh! Мъжът ми вика да сме го претапицирали, да, ама дунапрена пак ще смърди, попил е. Мислих и да я накисна във ваната и да я набухам с прах за пране и препарати и после хубаво да я изплакна с душа, ама как да я изцедя и къде да я суша? Балкон нямам. newsm78
А и дали ще мога да я изплакна добре, доста дебела е?!?!?! ooooh!

# 700
Занеси я на химическо.

# 701
Мислих и да я накисна във ваната и да я набухам с прах за пране и препарати и после хубаво да я изплакна с душа, ама как да я изцедя и къде да я суша? Балкон нямам. newsm78

Като обливаш повече време обилно с вода, ще се изплакне. След това с крака ще я газиш, колкото се изцеди - толкова. После я подпираш на стената в банята, докато се подсуши на етап да спре да тече вода от нея и след това я подпираш нейде по стаите пред прозорец, когато грее слънце и ще стане  Simple Smile

Идеята с химическото също е добра, стига да не е прекалено скъпо и да взимат изобщо такива чудесии  Crazy

# 702
Мислих и да я накисна във ваната и да я набухам с прах за пране и препарати и после хубаво да я изплакна с душа, ама как да я изцедя и къде да я суша? Балкон нямам. newsm78

Като обливаш повече време обилно с вода, ще се изплакне. След това с крака ще я газиш, колкото се изцеди - толкова. После я подпираш на стената в банята, докато се подсуши на етап да спре да тече вода от нея и след това я подпираш нейде по стаите пред прозорец, когато грее слънце и ще стане  Simple Smile

Идеята с химическото също е добра, стига да не е прекалено скъпо и да взимат изобщо такива чудесии  Crazy

Мерси, Блонди.  bouquet Ще го направя, даже може и да я изкарам на перваза на кухнята, там пече яко, само дано не падне. Praynig

# 703
  • DE
Ето ме и мен "Баба Цоцолана". Сутрин ровя дупки, дебна съседските котки, почиствам улицата от разни л...на, хартии, торбички и други боклуци и след обяд спя на сянка. Някой ми беше казал че шезлонга е само за мен... По скоро Ще имам рожден ден и ставам на 11 год.

# 704
взимат, взимат;-)
тези, които перат килими също ще ги вземат сигурно.

Аз съм пробвала да чистя дивани със спрейчета разни, обаче.. ефекта е нулев.
Просто зор да се свали дамаската, после пране в студена вода или почти студена , зависи каква е материята  и после акробатики страшни, за да се сложат. На принципа съм че след като е сложено, трябва да се свали:-) наскоро разбрах, че тези копчета които фиксират облегалката и изглеждат зашити, всъщност не са. Има вътре едни копчета, к се разкопчават и се сваля. С голям зор. Буквално аз лежа в/у възглавницата, а мъжа ми дърпа калъфките, после слагането е за филмиране направо:) Но 2-3 пъти годишно го правим, като сме били глупави да не си купим по-лесен диван ...

Общи условия

Активация на акаунт