Любители на кучета-20

• 69 554
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Лятна буря, добре дошли! Чакаме актуални снимки, голяма чаровница е била като малка  Hug

matze, страхотна снимка и уникален коментар  hahaha

Блонди, ние преди време викахме фирма да чисти диван, идват с някакви мощни прахосмукачки и немиришещи препарати и оправят нещата за секунди  Hug

Момичета, Джесика е съвсем луда  Cry От днес тръгнах на работа, излязох сутринта, прибрах се в 3 часа, а тя, милата, стиска  Cry Какво ще правим зимата, направо не знам  ooooh!

# 706
Злият вагабонт:  Laughing

И най-накрая любимата ми негова снимка : http://i55.tinypic.com/fa5z4x.jpg

# 707
  • Бургас
В зоо магазините продават препарати за почистване на такива петна. От урина, акита и повръщано. Премахват миризмата и почистват. Аз ползвам когато Пипин направи беля на килима. Върши идеална работа. Едно, че не оставя петно, второ, че няма и помен от миризма. До колкото знам идеята е и те да не надушват миризмата, за да не повтарят белята. Не остава и миризма на препарат, за да не свързват миризмата на препарата с белята. Нашия е 8 в1. Поне така мисля, че се казва. Определено останах приятно изненадана от него.

Имам такъв на 8 в 1, който уж убива миризмите, пръсках 3 пъти с него, е смърди, та се не трае. Tired
Може. За мен работи идеално. Но пък го ползвам на килим най - много. И първо изпирам и после пръскам. Не разчитам само на него. Ползвам го за топинг  Laughing. И съм доволна. Локвите по паркета пак с него. Първо попивам и после фъскам и бърша. Иначе с парцал или моп миризмата си остава. Има и други марки и смятам, че и те ще вършат работа. Ето го нашето.. За сега върши работа и смятам пак да си взема същото.  Peace
Пипин се беше изпишкал на една огромна възглавница. Наложи се да я пера. В банята с душа. И буквално скачах в/у нея. Е изпра се, но съхна близо седмица.  Whistling Ако се бях сетила за химическо  Embarassed
Забравих да се похваля. Пипин вече сам си ходи до тоалетна. Запомни си местенцето и като има зор, беж до там. От вчера ни изненада с постижението. А вече 4 ден не сме чистили локви. Дори и зор не съм давала да се учи. Просто след ядене и ставане го водих на постелката и така.

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 21:28 от Sesana

# 708
Сесанче, баш за него говоря. И преди това прах дивана с мокър парцал и най-различни препарати за петна и т.н. Тази вечер една приятелка ми даде някакво ново чудо, дето убивало миризмите, е пак не стана. Утре ще скачам по възглавницата, пък и да не изсъхне, в понеделник заминаваме на море, надявам се като се приберем, да е изсъхнала. Ако ли не, химическото я зове. Пък и без това тоя диван е за претапициране, и с такъв кеф ще сваля стари калъфки и ще поискаш да ми ушият нови, ХЛАБАВИ калъфи, които да се махат и СЛАГАТ ЛЕСНО!

# 709
занеси я утре, да не я намериш мухлясала, след морето

# 710
Днес се запознахме с Айс, бултериера, на поляната.

Имам видео как мъкне гигантския клон.  hahaha

# 711
занеси я утре, да не я намериш мухлясала, след морето
Мандалото лопна. Joy В момента се отцежда на ваната, голям зор беше, обаче какво изтече от нея Sick. Сега силно се надявам наистина да не мухляса, вътре е дунапрен, мисля да я подпра  като се отцеди на перваза с един стол. Дали ще я прецакам? newsm78
Ох, дано стане.
А пък животното повече няма да помирише дивана. Crossing Arms

# 712
  • Враца
Имахме гости и кучето ни, съвсем безпричинно подскочи и се опита да захапе детето на гостите за бузата. То е на 2 години ... Сега незнам какво да правя ..  Rolling Eyes Cry

# 713
Имахме гости и кучето ни, съвсем безпричинно подскочи и се опита да захапе детето на гостите за бузата. То е на 2 години ... Сега незнам какво да правя ..  Rolling Eyes Cry

Честно казано не те разбирам. Първо разбери защо е реагирало така, причините може да са много: ревност, страх, игра, закачане, може детето да му е стъпило на играчката, храната, лапата... Как да те посъветваме като не е ясно какво се е случило  newsm78

На колко години е детето? Кучето знае ли команди, как е с послушанието и прочие

# 714
  • Бургас
Според мен куче и малко дете сами не се оставят. Без надзор е опасно. Ако и кучето е малко, още повече. Даже като се замисля не бих пуснало кучето при непознато дете изобщо. Все пак е животинка. Децата са шумни и резки, а на кучето не бих имала вяра, че ще ги пази. Вярвам, че ще пази моето дете и няма на го нарани, но виж за гостенче не бих се доверила.
vesi792007 е права. Аз лично не разбирам кучето ли е на 2 години или детето.

# 715
Детето е на 2г, доколкото разбирам. Каква порода е кучето?

Snarky Chimpfanny, няма да мухляса, е проветриво и/или я грее слънце през деня.

Моя пес не ще и не ще да яде гранулите, трети ден седи без залък да е хапвала, но ако ще, да седи гладна  Crossing Arms

Ще ходя до аптеката за обезпаразитяващо, имало много видове, казаха ми едно от по-евтините - Паразан. Значи на малките кученца се давало като навършат 2м на всеки 2м до 6-тия месец, след това по желание - или на 6м по един път или само ако се видят паразити в акото, това е.

# 716
Блонди, противопаразитните препарати се дават най-много на 2 месеца веднъж, до края на живота на кучето. Много е вероятно да има тения и да не я видиш в акото, но ще ви изпозарази всички. За глистите важи същото.

Зле сте с послушанието и местата ви в йерархията на глутницата не са... точни.
Независимо дали детето стъпва в паницата, взима я , яде от нея Grinning или му тегли играчката от устата, агресия НЕ трябва да има!

# 717
Ами не знам, и ветеринари, и аптекари, всички казват на 6м. Дадох й сега половинка, няма значение на гладно или не.

# 718
  • Враца
Кучето е френски булдог, на 3 години. Детето е на 2 години.
По принцип деца никога не лае и е добронамерен към тях,
лае агресивно , когато идват гости, но после се успокоява и
си проси ласки. Нямам обяснение за снощното му поведение.
Просто се обърна , скочи и ръфна момиченцето. Хич не беше добронамерено, но поне
беше леко, в смисъл не я нарани, само мястото се изчервя.
Сега какво да го правя ? Ако пак направи така ?
Ако го кастрираме ще се промени ли нещо ?

# 719
Кучето е френски булдог, на 3 години. Детето е на 2 години.
По принцип деца никога не лае и е добронамерен към тях,
лае агресивно , когато идват гости, но после се успокоява и
си проси ласки. Нямам обяснение за снощното му поведение.
Просто се обърна , скочи и ръфна момиченцето. Хич не беше добронамерено, но поне
беше леко, в смисъл не я нарани, само мястото се изчервя.
Сега какво да го правя ? Ако пак направи така ?
Ако го кастрираме ще се промени ли нещо ?

Аз си мисля, че кастрацията ще помогне. Но трябва и възпитание.
Ти как реагира, какво направи?

Общи условия

Активация на акаунт