Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 836
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Ще пробвам, Ноеми Hug!

А сега, кажете как ще ги захранваме тези деца като му дойде времето, след статията на Нощни?

# 76
  • София, Лагера
Аз да не пропусна и да се изкажа по въпросите от предишната тема  Crazy:

Тути, мерси за отговора ти за Пуфис  Peace Само да приключа с пакета Либеро и нападам Пуфис-а!

Сакси, страшни снимки, мацка!!!!  Hug Peace Огромно Благодаря! Heart Eyes

Бира с таратор , всеки път, като те чета ми се допива бира и ми се дояжда таратор, ша знайш  hahaha. БТВ аз обожавам тази комбинация, особено лятото, но досега не бях срещала себеподобни  Wink

За срещите: Предлагам когато се заформя среща, да се пише с големи цветни букви "Софийска среща" и да се пусне линк за нея. Така от една страна е трудно някой да пропусне, а от друга няма да се уговаряме тук. Но коментарите - тук  Mr. Green Whistling (например, за да се ядосва Клечо, че не е дошла  Mr. Green)

# 77
Ще пробвам, Ноеми Hug!

А сега, кажете как ще ги захранваме тези деца като му дойде времето, след статията на Нощни?

Няма как да ги оставим незахранени  Wink

Специално при нас- дъждовна вода, едролистни зеленчуци, както и прясно мляко и свежо сирене няма да се въвеждат тази година, да не кажа и догодина Simple Smile

# 78
  • ул. "Мечтание"
Ще пробвам, Ноеми Hug!

Е, със сигурнот няма да захранвам с маруля и спанак (и без да бях чела статията), тия храни по-натам (тя Мила го е казала вече), но е хубаво да се има едно наум и да се избягват такива храни.
Иначе има доста голямо разнообразие от храни, с които могат да се хранят бебоците. Макар че аз лично предпочитам да го държа Искрен само на кърма колкото се може повече.  Whistling

# 79
  • София, Лагера
Аз също смятам да държа Тервел на кърма дълго. Но не от страх от радиация, а по принцип. Захранването му няма да бъде за "наяждане", а за да опитва различни храни и да тествам кое ще понесе и кое - не.
А тъй като не мога да отида да живея на Марс, ще давам това, което имаме тук. Е, няма да започна спанак, разбира се  Wink

# 80
  • Пазарджик
Е прибрах ме се от кожния лекар,диагноза-алергична реакция,ама от какво аз това и сама го виждам.Изписа и ДжинДжира алба спрей,Фенистил капки,вит.Ц и на А-дерма гел за къпане и в четвъртък пак на проверка.
Сега като прочетох на Бебеш поста за Вигантола,единственото различно нещо и при двата пъти в които и излизат пъпките е Вигантола.Първия път като и го дадох след ден-два се изпъпчи и сега го бях спряла,заради хубавото време ,а и нали сме на АМ/вътре нали има/,в петък пак и дадох Вигантол и днес пак с пъпки ,това възможно ли е?
Пробвай да го спреш. Hug

О със сигурност повече няма да го давам,само че тръпки ме побиха/ако е от това/какво даваме на децата си по препоръка на док.
Kalifornia то за бебоците за сега поне не е проблем, могат да изкарат два,три,четири месеца на мляко,ама по големите ни деца с какво  ще ги храним newsm78

А и да питам кога се дава хипоалергени млека?

# 81
А и да питам кога се дава хипоалергени млека?

При един родител с алергии, семейна обремененост, съмнения за алергии. Peace

# 82
  • Велико Търново
Здравейте мацки!

Тука съм, Мила,  Hug, ама вися на балкона, че нали работя от къщи, не ми стига времето да пиша, само чета.

Да кажа, че на снимките от срещичката видях разкошни юначета Стефан, Виктор, Иван и Тервел  Heart Eyes и сладки бонбонки Изи, Ивка и Влади Heart Eyes. Четвъртата, доколкото разбрах, е решила да поспи, докато трае фотосесията. Hug
Страхотни дечица!

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 14:52 от tonche

# 83
  • София
За радиоактивния йод - освен неяденето на рискови зеленчуци (това за възрастните) не е желателно извеждането на бебоците при дъжд! Сега над Бг се засичат частици в допустимите граници, но концентрацията долу нараства при валежи и вдишването при мъници като нашите не е доказано безопасна! Моят приятел от съответния институт ми забрани да извеждам малките при дъжд и аз го спазвам. Игра в локвите (за каката) - също.
Гадното е, че последствията ще се влачат много дълго:(

# 84
Хм, то ясно че няма да му дам маруля, но и  другите зеленчуци пак в тази почва растат.
А и нали ние ядем, то и в кърмата отива.
Расъждавам си на глас.

# 85
Времето е лошо тук, пак ще си стоим у дома.

Емили, тегли една майна на бабата, как така ще я търпиш. ooooh!

Аз спрях да давам витамин Д, по нареждане на майка ми,че фонтанелата била много малка. И мъжа ми вика ,че била малка. Вашите фонтанели как са?

Рая спи н гръб, с главичка на страни и вдигнати ръчички. Тя не повръща когато спи,а само като рита и се гърчи.
Калифорния ,според мен си права. Ние ядем, то отива в кърмата и пак същата работа. Освен и ние да не ядем. Thinking

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 15:23 от Antoaneta :)

# 86
  • ул. "Мечтание"
Хм, то ясно че няма да му дам маруля, но и  другите зеленчуци пак в тази почва растат.
Расъждавам си на глас.

Различните зеленчуци имат различна възприемчивост към радиоактивния йод.
Добра профилактика е и приемането на някои зелени водорасли като спирулината например. Трябва обаче да проверя кои точно бяха.

Не знам точно как преминава в кърмата. Все пак кърмата се произвежда от жлези с вътрешна секреция и предполагам е по-безопасно.

# 87
  • София, Лагера
Расъждавам си на глас.
И да го мислиш, и да не го, нищо не можеш да промениш  Confused. Най-много да се натовариш  Wink

# 88
привет и в празничната темичка! смислена, очистваща и пълноценна страстна седмица на всички.  Hug

страшничко звучи публикацията от французите, най-неприятно е, когато сме недоинформирани, а всеки подобен лийк плаши смертелно, а, поне на мен, не ми достига нито хипохондрията, нито времето да ровичкам за надеждно инфо. mrm, Нощни, мерси, мацки!

за спането: и ние си спим изключително по гръб, не я и мъча другояче; но, вярно, нямаме проблем с повръщане и т.н., съчувствам! не я оригвам отдавна въобще, а какво остава нощем, когато я вземам при мен, за да се храним легнали..

Елч, и аз прекалих веднъж с нокътя на безимения пръст, също се изплаших, но малката не плака, въпреки малкото кръв. мина за 2 седмици.

за Възкресение: ще пека агнешка плешка с пресни картофки, чаша вино и мнооого зелен лук под фолио, нищо специално. не защото аз не ям агнешко Wink, а защото ще ми се изсипят роднини на мъжа ми от двата края на милата рОдина накуп, тъй като са безкрайно съобразителни. добре е опрделени хора да мислят, че бърложката ни е разгъваема. но не всички  Mr. Green даже свеки ми прати за раждането на внучка си нова възглавница, 'да не се чудиш на какво да ме слагаш да спя, маме'. ррррр. любов ли бе, да я опишеш.

момичета от софийската среща оня ден: много хубави снимки и модели, йее!  Party

за всенародната среща: благодаря, че има текущо инфо как, къде и какво, макар да съм категорично въздържала се към момента, предпочитам да следя какво се случва (а специалната тема я нямам букмаркната).

# 89
  • В две тъмни очички
Не казвай че яде в 22.30, 8.30 и 13.00 още не е гладен  Shocked
Давам ти нашата днешна последователност на храненията! Вчера яде в 22:30 , днес в 9:00 и след това 13 ч  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт