Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 892
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Искам да пусна виртуална почерпка, дано да съм успяла Simple Smile
Днес нашия тати има рожден ден, ние си му желаем да ни е жив и здрав, да ни слушка, да се грижи за нас и да носи парички Joy

# 136
  • Варна
Добро утро   food010
На Вико Фунтанелата му е около 20ст. и има лъчи от разстояние по черепчето.
Ети   341uu за този твоя Драго.Моят пък, малко след раждането ми подари анцунг/съвсем не по вкуса ми/ и постоянно ми подчертаваше как бил широкичък и щял да ми е удобен-ще кажеш,че аз съм кит Angry
Мила Иванова мерси за кафенце и закусчица аз отивам да си лягам newsm46.
Кога ще се науча да си лягам с нормалните хора..
look_at_me ЧРД на мъжо!Ох че тортичка Laughingчерпя се с кефф.

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 10:17 от gali&presi

# 137
  • В две тъмни очички
Ети, не е от памперсите. Умее си го детето  Mr. Green и с Памперс така се оакваше  Mr. Green

Ха,добро утро! Аз съм се захванала с една кауза , та я някой ако има как да помогне да казва! По случай вчерашния коментар в БТВ новините на една джофра,че кметът и общинските служители трепели бездомните песове, се организирахме няколко момичета да се опълчим! Писах на г-жа Ризова от Бтв ,ама не ми отговаря жената! Към кого да се обърна имате ли идея! Искаме да се види и нашата гледна точка , на потърпевшите!

# 138
look_at_me честит рожденик. Към твоите  пожелания ще добавя и вие да сте живи и здрави, че да го използвате максимално  Mr. Green

# 139
По случай вчерашния коментар в БТВ новините на една джофра,че кметът и общинските служители трепели бездомните песове, се организирахме няколко момичета да се опълчим! Писах на г-жа Ризова от Бтв ,ама не ми отговаря жената! Към кого да се обърна имате ли идея! Искаме да се види и нашата гледна точка , на потърпевшите!

Ей тая сган журналистите - без никой да се обижда, когато както им изнася представят нещата.
Бедното кученце дето хапе гадните деца дето излезли да си играят. Дом нямат ли си да си седят. Ми да си вземат пумярите и да си ги гледат в къщи, а не да им дават храна на улицата. Те за децата и за социално слабите - без ромите, че те са друго - не могат да се оправят, кучетата ще спасяват, че имат проблем с размножаването сигурно. Ай вбесявам се като се сетя.

Сега по темата - звани настоятелно на телефона на новините и през сайта където намериш мейл. Все някой ще прочете.

# 140
За бездомните кучета ние сами сме си виновни  Peace

# 141
  • В две тъмни очички
Донякъде си права, но кажи ми , аз какво съм виновна,че всеки ден виждам как софийска кола спира на околвръснтото и хвърля куче, което като за най-близко се настанява в Божурище! Поредния бездомник! Жал ме е за тях, обичам кучетата, но не мога да се примиря с факта, че всеки ден ми се налага да избирам маршрута си , защото там или там има глутница, която ще ме нападне! А аз съм с детето си !

МОЛЯ ВИ ПОДКРЕПЕТЕ КАУЗАТА МИ !!!!
http://www.facebook.com/topic.php?uid=235162962437&topic=18218

# 142

И защо и как така??????

# 143
  • Пазарджик
Добро утро!Мила благодаря за кафенцето,а с закуската пак ме изкушаваш ама няма да се поддам!

look_at_me честит ти рожденик,да ви е жив и здрав и много ,много да ви слуша!

Благодаря ви за бързите отговори за чадърите,не че ми се свидят 50лв. за детето,ама малко прекаляват с тия цени.
Бубе чувала ли си приказката "Хората си пазят децата от кучетата ,а ние кучетата от децата"-това е действителността в БГ за съжаление,трябва да пострада някой за да се вземат адекватни мерки.
За вит Д или Вагинтола като бях бременна все говориха ,че го няма и аз помолих етърва ми да го вземе от Англия.И тамошните аптекари/пробвала е на няколко места/ са и казали -бебето повече на слънце,а като им обяснила ,че е по предписание на лекар са я гледали така Shocked

# 144
Бубе,не съм си и помисляла че ти си виновна . Просто под "ние" имах предвид целия народ.И мен ме хваща шубето като видя около мен глутница,но не мисля че избиването им ще реши проблема(много е крайно според мен-живот не се дава и отнема така безотговорно).  Naughty
Камелия,ако българина беше отговорен и нормално възпитан нямаше да взема животинка,която в последствие му писва и решава да я изхвърли.

# 145

Майките на деца с болни сърца подготвиха това клипче за да подкрепят лекарите от НКБ. Държавата иска да ореже парите за сърдечни операции.

# 146
  • София, Лагера
Добрутро!
Нямам какво да пиша за нас, затова само ще отговарям.
... а нашите не ми дават да шофирам, когато съм с дете/деца  Mr. Green Mr. Green Mr. Green (тези хора какво си мислят че правя, когато съм си вкъщи!?!) Та правя оборот на Софийските таксиметраджии...
Ама верно ли!  Joy Joy ей, да не се хиля, че кой знае и ние какви ще станем някой ден  Mr. Green Айде, идвай си, белким шиб..то време се оправи и да хайманосваме и биропием. Може да полазим и Пловдив (т.е. пловдивчанки) някой ден, моята кола е голяма (събира 2 колички), а и нямам забрана за шофиране  Whistling Mr. Green

Мацки с бебета с колики, и това ще мине. Откак на Тервел му спряха се родих направо! Стискайте зъби, още малко остана!  Hug

Ети, какво толкова те е обидило. Попитай го направо. Ти си знаеш мъжа дали би направил такъв подарък тенденциозно. На мен ако ми се случи, най-много да го помоля друг път да не се престарава и да ми купи шоколад  Crazy

Ние ще се местим, освобождавам свекърва си от присъствието ни - да се шири в апартамента си от 100 кв.м., щото като бяхме там заплашваше сина си, че ще ходи в старчески дом - чувствала са ненужна. ЧАЛЪМИ.
Ха честито! А защо, когато свеки спомене за ходене в старчески дом, просто не й кажете "Мамо, много ти благодарим за благородството и разбирането, така наистина ще ни помогнеш много! Ние ще идваме всяка седмица да те виждаме"  Wink

# 147
Бубе,не съм си и помисляла че ти си виновна . Просто под "ние" имах предвид целия народ.И мен ме хваща шубето като видя около мен глутница,но не мисля че избиването им ще реши проблема(много е крайно според мен-живот не се дава и отнема така безотговорно).  Naughty
Камелия,ако българина беше отговорен и нормално възпитан нямаше да взема животинка,която в последствие му писва и решава да я изхвърли.

Без да целя да спорим , но напоследък се преекспонира с всеобщата ни отговорност към всеки един проблем и обвиненията, че българите сме такива и онакива. Затова понякога, когато прочета, че ние сме си виновни за нещо, ми не съм съвсем съгласна. Какво точно сме виновни ние, че същите тези природозащитници използват тези кучета, за да усвояват европейски пари, както и такива от нашите данъци и за да не изчезнат, а с тях и парите, вместо да ги кастрират, ги пускат след 2-часов престой в кучкарника.

В този ред на мисли, пари за децата със проблеми няма, за кучетата има.....

# 148
  • София, Лагера
За кучетата съм крайна. Не им е мястото на улицата.  Naughty И ние си имаме в блока една баба, която храни 2 бездомници. Те нас ни познават, естествено, но тръгнаха да нападат Тервел в количката, че него не познават  ooooh!... нахапаха ни капака на колата... и на един комшия също...  оххх, айде да не продължавам...

# 149
  • София
Бубе, подкрепям изцяло.  Hug Ако има подписки, петиции, протести, винаги съм насреща. Не ме бива с организацията, но иначе като трябва да има маса и подкрепа, можеш да разчиташ. И мен вчера онази бабичка много ме издразни.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт