Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 898
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
  • София
klechoo, мама е от Велико Търново , татко е от Болярово (Бургаско) , срещнали са се в Русе и са заживели в Пловдив  Mr. Green Аз съм родена там и живяла там до преди малко повече от 2 години.... Милея за този град! Обожавам го  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

И аз, и аз  Crazy

# 271
lyuba84, сега виждам, че твоето момиче се казва Лия. Моето също, а и е поспаланка - дали не е от името? Laughing
Бързо казвайте - веднага прекръствам Рая на Лия  Mr. Green
И пак да питам - те всички се оказва, че по гръб спят, ама сега като могат вече да се обръщат сами как ги опазваме. Рая снощи я намерих по корем със забучен нос и си изкарах акъла.
Куркума - добре дошла.
Тути, Биричка
Цитат
Бира с таратор освен главата и косата си скубем ,като заспива
А ние и ушите  Joy
Бубе - аз затова никакви одеяла не слагам, иначе дърпа и се завива и го налапва цялото вече  Confused как да спя спокойно.
Агент - аз така си карам с кошницата за кола и рамката, то колички кошници - на ден по сто пъти товарене и разтоварване в колата- то един хляб дет се вика да идеш да купиш и товариш. хич не ми пука, че е грозно. Като почне да сяда тогава пак ще мъкна количката. Сега или заспива в столчето в колата или иска в кенгурото - ами клюкарка си е.

И аз си искам в Пловдив де....Обичам си го.

# 272
lyuba84, сега виждам, че твоето момиче се казва Лия. Моето също, а и е поспаланка - дали не е от името? Laughing
Бързо казвайте - веднага прекръствам Рая на Лия  Mr. Green
И пак да питам - те всички се оказва, че по гръб спят, ама сега като могат вече да се обръщат сами как ги опазваме. Рая снощи я намерих по корем със забучен нос и си изкарах акъла.

pepinka1, може би не си прочела, ама моята отдавна спи по корем - не се притеснявай, само изглежда, че не може да диша, както като си е опряла носа в гърдата. Децата имат силни инстинкти, така лесно не се задушават.
Моят метод срещу обръщането е възглавници, само че при мен е, за да не се обърне от корем на гръб. Това също е забранено, поради възможно задушаване, обаче моето бебе не може иначе да спи.
Днеска тъкмо я похвалих моята поспаланка и се наложи да я дундуркам цял ден заради пустите киселини. Та сега се отряза след кърменето. Ох, нямам търпение да мине този скапан рефлукс, че да си се насладя на кроткото бебе!

# 273
  • в Надежда-та

Кафето от нас с Мартин преди да сме запалили маратонките, с пижелание за слънчев  Nature Sunny и усмихнат Smile ден

# 274
Добро утро!

Кафето от Ви, закуската от мен:

Ви, как сте с превоза, вече мобилна ли си?

# 275
Добро утро!
Antoaneta,ти какво си дала до сега?И защо си спряла да го даваш?В смисъл... нали като се започне по малко,по малко и така всеки ден с леко увеличаване на грамажа.То детенце си свиква с повечко храна и съответно с по-разнообразна WinkНормално е като я оставиш бубата отново само на мляко да е кривичка. Thinking
Аз наистина забелязвам голяма промяна в поведението на Вико.Много е спокоен....Дефакто не плаче изобщо....само като му свърши пюрето пуска 2 сълзи hahaha
Снощи се обърна от корем по гръб.Мъчи се и от гръб по корем но засега безуспешно. Laughing

# 276
Благодаря на за съветите!Явно детето е било кисело заради ваксината,след като й дадох панадола откърти.Заспа в 21 часа и в 06 се размрънка,че е гладна!Просто много ме изплаши,но за следващите ваксини ще си знам!
Отново благодаря за съветите  Hug
Пожелавам Ви слънчев и топъл ден!  Hug

# 277
добро утро мами.ELENIA I ANTOANETA имам въпрос към вас виждам че сте захранили аз също но рая на моменти яде на моменти не и аз не настоявам много. с какво захранихте и какво им давате  сега.аз захраних с оризова каша зеленчуковото не го харесва много. сок пие и плодовите горе -долу БАНАН как давате

# 278

Да ви изведа на пикник?  Hug

Аз съм в драма  Tired

Ще стягам багажа за Габрово, а няма в какво Sad
Досега пътувахме с един сак и две раници, но сака го дадох на една приятелка да ходи да ражда и абсурд да събера багажа на 5 човека в 2 раници  Naughty
Май по спешност ще купуваме днес куфари...Попаднах на една бг-фирма производител, имат клетка в единия МОЛ, ще трябва да се ходи...

Мецанче, радвам се, че бебчо вече е спокойна  Hug

# 279
# 280
Олеееееееее страхотно е Мила. Аз се поразплаках рано , рано. Днес май ми е ревливо. Попаднах и на клипчета които сме правили като съм била бременна и ми се мърда корема от ритниците и като ревнах.
луда работа

# 281
МИЛА СТИХЧЕТО Е СУПЕР.АЗ СЪМ ГОРДА МАМА  НА ТРИ ДЕЦА ДАЙ БОЖЕ И ЧЕТВЪРТО СЛЕД ВРЕМЕ.

# 282
  • София, Лагера
Инка, още ли ти плаче момата?  Rolling Eyes Всеки път като ревне Тервел все за теб се сещам...

Бонболина, и моето голямо беше така, пищеше като заклан, ужас направо  ooooh! Пробвай да разредиш къпанията. Също го занимавай с нещо, когато го къпеш. При нас така се преодоля драмата. Успех  Peace

Антоанета, и в Казанлък ще дойда, на 1 и 2 юли сме там  Party

# 283
  • София, Лагера
Ха здрасти, де!
Тервел спи, а аз бодро-бодро оправих цялата къща, пих кафе и сега сядам на форума... а след малко и на разходка. Ей, като отвързана се чувствам, това калпаво време ми ... мамата!

Моя корем почти се прибра още в болничата, и първия път стана така. Сега изглежда сравнително добре на вид, но на пипане - не  Wink Бях на масаж в събота и масажистката каза, че имам доста целулит там (по краката и дупето, за щастие нямам, не че съм само мускул - просто имам само мазнинки Mr. Green)

Еййй, усетих аз как се прецаках като обещах да карам към Пловдив  ooooh! Вие ще си бирите, аз ще точа лиги  Mr. Green ноооо... след като Агентката сподели срамната си тайна, мога да й дам да покара... да не губи тренинг просто  Flutter

# 284
  • sofia
Мила  Hug

Добро утро от мен! Тази нощ бебка за първи път направи пауза от 7 часа и започна да си изяжда всичките 150 мл, нали вчера стана на 3 м. , вече е голямааа

Общи условия

Активация на акаунт