Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 884
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Ейприл, не е мое творчеството  Laughing В Гугъл беше, само го копнах  Sunglasses

# 301
абе, мацки, все се каня да ви питам - някъде из нета ми се беше завъртяло инфото, че след ваксините не трябва да се дава панадол, защото неутрализирал действието им. някой попадал ли е на подобно изказване от лекар?

# 302
  • В две тъмни очички
Уф,че на много неща исках да отговоря и сега не се сещам кои бяха  ooooh! Включвам се към "РУСИТЕ" мадами  hahaha

Люба, браво на ГОЛЯМОТО момиче,все така да спинка!

Ети, честит рожденник! ДА ти е жив и здрав и по-хубави подаръци да ти прави  Joy А идеята на Ноеми, направо е разби! Идеална е!

Ноеми, слушай сега, отиваме сутринта с колите, пием си до откат, преспиваме една вечер и на следващата сутрин ще може да си шофираме  Mr. Green

Инка
, дай го това дете в МОЛ-а бе , белкем му хареса и спре да плаче  Hug

Мила, чанти от Метро , Кауфланд, Била - големчки са и стават за багаж  hahaha - шегата настрана , верно си е гадно да те оставят без куфарче  Peace

Мойта щерка се събуди и ми се хили на камерата, имам чувството,че знае, че я гледам от другата страна! Ужас  Joy
Айде бягам , докато е в добро настроение и не се е сетила,че е гладна  hahaha

# 303
абе, мацки, все се каня да ви питам - някъде из нета ми се беше завъртяло инфото, че след ваксините не трябва да се дава панадол, защото неутрализирал действието им. някой попадал ли е на подобно изказване от лекар?

елч, аз не давам панадол, защото д-р Константинова от Токуда ни каза това за неутрализирането на ваксината. Ние ги слагаме там ваксините. Само ако се вдигне висока температура. Пък аз на тази жена й имам страхотно доверие Peace

# 304
  • Велико Търново
Добро утро, момичета!
Знаех си аз, че тук ще получа хубави идеи за подарък! Благодаря на всички!  Hug
Май засега ще се закичим с един GPS, а пък другите неща - по-нататък...
Малееей  Blush Joy, помислих, че за анцуга и обувките говориш, нали това коментирахме по-горе  ooooh! Joy

тая идея за подарък на заслужилия  Laughing мъж на Ети , ( да ти е жив и здрав и много да те слуша и обича!  Hug ), ще си я крадна за друг повод, щото и аз, един вид, имам да си връщам за коледния подарък, дето го намерих под елхата тази година - тенджера Тефалка  Crazy

Но, засега ще бъда бяла и добра...

# 305
Е,ако панадола неутрализира ваксината,защо и на листовката му пише да се дава след ваксини?! newsm78

# 306
е при висока температура нямаш избор, но профилактично Thinking

# 307
на листовката на ваксина също пише да не се дава профилактично  Peace да си призная и аз съм объркана, защото много лекари го изписват, но аз си слушам нашата!

# 308
Ехееее, форума се оказа целия от Пловдив  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Колко е гот да съм на местна почва.... Нищо не може да ми спре бирата...  Joy Камо ли таратора...  hahaha

# 309
Здравейте мацки Hug Днес моята голяма дъщеричка става на 6 годинки newsm44 newsm59
Искам да ви почерпя виртуално /не че знам как става Embarassed/ но...  cookДа ми е жива и здрава Hug

Не мога да ви изчета,пък камо ли да пиша Rolling Eyes

за панадолаНе съм чувала че неутрализира ваксината,доки ми е казвал да го давам само при температура и така правя Peace

Поздрави от нас Hug

# 310
Здравейте,мадамки!
Ще опитам всички варианти относно укротяване на опърничевата(Калина де)  Wink  bouquet
Честити ви рожденници,момичета,да са ви живи и здрави и само да ви радват!
Идеите за подаръци са уникални,ще ги имам предвид.
Надявам се на есен да успея да стигна до Пловдив и  в същото време пак да има заформила се среща,че да успея да се видя поне с част от вас.  Simple Smile
Дано вятъра да поутихне,за да излезнем. Praynig
Хайде спорен ден засега.

# 311
Ети, честит рожденик.Да те радва много и най вече да те слуша. nbirthday
ral_r,честа ти рожденичка.Да ви е здравичка и носи много радост  bigdance2

Аз да се похваля. Моята приятелка е родила днес имаме си близначета newsm04 момиченце и момченце  newsm44.

# 312
това за Панадола и аз го чувам за сефте, вчера след ваксината дадох профилактично, защото миналия път вдигна 37.7 Т, по принцип съм против профилактично даване на Панадол, но Ади така рева в кабинета на доки, че се притесних и за първи път и дадох, без да има Т, но другия път ще се въздържа  Naughty

Та вчера на консултацията доки установи че сме пораснали отново с 2 см (58 см) и сме наддали 650 гр (5850 гр), абе още сме си бебе-фъстък  Mr. Green а на мен ми изглежда толкова голяма вече  Heart Eyes

Ади за сега не дава никви признаци за обръщане  newsm78 Доки нищо не каза по въпроса. Но пък каза да увелича вит. Д на 3 капки, че фунтанелката и е доста голяма. Та вчера купих Вигантол и вече ще съм по-редовна в даването, че досега си позволявах да прескачам, в дните когато сме на разходка. Даде ни и направление за ортопед, тия дни ще отидем и това да свършим, дано да няма проблем.

Инка, не се отказвай, потърси мнението на още някой доктор, сигурно ти е писнало да обикаляте от кабинет на кабинет, но все ми се струва, че трябва да има причина за тази кръв, не може това да е нормално. Дано причината не е сериозна и бързо да отмине  Hug

В Сф не знам дали ще мога да дойда на срещичка с вас, но в Пл бих се присъединила с огромно удоволствие - студентският ми живот мина там, 5 прекрасни години  Sunglasses Лесно се ориентирам там, за разлика от столицата  Crazy, и бих се навила да дойда без ММ  Peace

Ети, ЧРД на ТМ, да ти е жив и здрав, мн щастлив и винаги да е опаричен  Money

Сори, че се връщам назад, но да споделя, че и ние сме с ПУФИС, след като пробвах една камара памперси - Зелен П., Бял П, Чико, Хъджис, Либеро и Пуфис ( т.к и Ади се омазва редовно до врата) - нито един не издържа теста до край и с всички омазването беше факт  newsm78 Тогава установих, че повредата си е в нашия ТВ Joy Просто акаме с голям замах, сякаш акото излиза под налягане  Blush (извинете за образния език) Сега сме с Бял П. и Пуфис, когато я чуя, че започва да ака просто я изправям и притискам леко ръка на кръстчето, за да притисна по-плътно памперса към гръбчето и, така не успява да се омацоти и всичко остава в памперса Peace но когато не я усетя, че ака - става страшно  Sick Ама голяма работа Whistling  Mr. Green

За разходките - хич не се притеснявам, че съм сама, дори понякога ми е по-добре така  Whistling т.к. предпочитам качеството пред количеството, ако не мога да бъда в приятна за мен компания, по-добре да не съм в никаква, ей такова животно съм си аз  Wink

ral_r, честита ти рожденичка!!! Много здраве и щастливо детство и пожелавам!!!   bouquet

# 313
  • ул. "Мечтание"
Някой май си беше купил това кенгуру. Какви са ви отзивите за него? Побира ли се по-едричко бебенце ?
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8232&cat=163

Ние имаме такова. Ужасно съм доволна! Общо взето най-доброто на което съм попадала в БГ. "Менте" на така популярното Ergo, но със същите удобства и функционалност! Общо взето притежава най-важните характеристика за едно кенгуру или слинг - бебето е плътно до носещия и краката не висят, а бебето е като поседнало.

# 314
сега питах нашия педиатър, каза да даваме панадол след 38,5, докъм 38 след ваксина било нормално. всичко ни е наред с бъбречето и съм много доволна. сложихме и ротарикса. дано да няма странични ефекти!

Общи условия

Активация на акаунт