Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 811
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
За зачервеното,аз бих сложила компрес от реванолова мас, преварително истудена в хладилника и малко панадол или нурофен за болката,то ще помогне и на оттока като снеме температурата и ше избледнее зачврвяването.

# 436
Ети, не разбирам много, още повече, че ваксини още не са ни слагани, но нали знаеш, че има един МЦ ЛОРА на гоце делчев и там има спешна помощ и педиатър. Мисля, че и Томов- ти нали беше при него- има сключен договор да поемат неговите пациенти в извънработно време. Така, че ако някога имаш притеснения грабваш детенце, палиш колата и готово
Аз съм си харесала един частен МЦ, винаги има педиатър, много са готини и фонда ни покрива прегледите, така че дори и да искам да си сверя часовника с това, което казва нашата педка отивам там.
Аз лечение по съвети от форум не правя. Например когато забременях ТСХ-то ми беше паднало под долната граница, във форума всички ме съветваха да спря Еутирокса и аз патката го спрях. И като отидох на лекар щеше да ми откъсне главата. После всички ми казваха да не ходя в Малинов да правя вливания на киовиг, че били мн натоварени и не приемали чужди пациенти. Е добре, че не ги послушах и отидох на място, че без тяхната намеса едва ли щеше да го има Мартин. Не само, че ме взеха ами самия Стаменов ме следи 3 месеца без връзки, без протекции, просто защото е преди всичко човек и лекар с главно Л.

Някой знае ли как се казва новата ваксина, която слагат на мястото на Пентаксима

# 437
Анабела, ти при коя ендокриноложка си

# 438
  • София
Да, и аз видях, че Бубето ми е отговорила, ама след като писах Embarassed Embarassed

Благодаря ви за отговорите. Успокоихте ме.

Лук ат ми, един съвет от препратил. В този МЦ Лора и да умираш - не ходи!! Naughty

Предлагам да оспамим темата, защото си сложих маска и не мога да си легна още 20 минути.

# 439
Ети,

Някой знае ли как се казва новата ваксина, която слагат на мястото на Пентаксима

инфанрикс  Peace

# 440

Лук ат ми, един съвет от препратил. В този МЦ Лора и да умираш - не ходи!! Naughty

Малко си противоречиш. Mr. GreenШегичка. Peace
......нали да оспамим малко та затова GrinningДа не се вържеш ей, Naughty

# 441
  • София
Еления, аз с най-добри чувства... ама ти иди Laughing После пак ще си говорим. Някой ден ще разкажа надълго и широко.

И да се похваля, след като виках, виках неволята, а тя не ми подари кола с по-голям багажник, успях да събера багажа на четиримата в един сак и една козметична чантичка  Grinning Grinning Жена-мечта!

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 23:11 от etomira

# 442
  • София
Ети, ти си герой. Аз събрах само багажа на детето в един сак (вярно, че е малък), а нашите неща изобщо не знам, утре сутрин ще ги мисля.

look_at_me, ендокриноложката ми е д-р Шеинкова от Ендокринологията в Александровска. Тя ми откри инсулиновата резистентност, която скоро пак ще трябва да почвам да боря.

# 443
  • Пазарджик
Къде сте бе хора?От снощи никой не е писал ,а сега е 12:45 newsm78
Само ние няма къде да ходим за празника. CryДа ама ми е много духовито и хич не ми пука.Важното е да сме живи и здрави.

# 444
Нямаше форум до 10 часа  Mr. Green

Има ли някой озъбил се вече?  tooth

# 445
Цитат на: Бебешондел link=topic=578195.msg18498692#msg18498692 date=1303466549

[/quote
На Дани венеца доста е побелял от горната страна и от ляво ми е по-твърдо.
Не вярвам скоро да излезе, но има шанс да е доста по-рано от Алекс.

Тея да не се озъби вече?

# 446
Ми драска ме отгоре като суче  Tired Сега погледнах и е бяло вече  Tired На Явор първия зъб излезе на 5 месеца.

# 447
  • Пазарджик

Верно Shocked,честито ви първо зъбче!!!
С всяка изминала година деца се развиват се по бързо.На Нели сега и давам Vit.C и като види лъжицата и почва да ми се кара,не разбирали,щури били Laughing

# 448
  • София, Лагера
Мацки, влизам само да ви пожелая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!  Heart Eyes
Да си изкарате страхотно и да не преяждате много-много с козунаци  Mr. Green
Ние заминаваме при прабабите в Свищов, а после малко и да си отдъхнем - в Ловеч  Peace
 Hug

# 449
  • В две тъмни очички
Ех,че беше некомфортно без форума-а  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт