Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 787
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И ние се мажем вече със слънцезащитен крем на Нивеа - поръчала си го бях от Англия, но не съм доволна и мисля да го сменя  Peace

Колко наддадоха бебоците ви в третия месец? Днес премерих Никол в къщи и е наддала за 20 дни само 300 грама  Thinking Първите два месеца наддаде общо 2600 кг.

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 22:05 от klechoo

# 571
  • в Надежда-та
Колко наддадоха бебоците ви в третия месец?
0.850кг (6.850)

# 572
  • София
Я, само аз и ВиФреш не спим Simple Smile Да се отбележи...

Люба, тъкмо развивах теорията как утре няма да мърдам и чета "Нещо срещичка"...  Joy Joy

Вода давам преварена и розов Девин. Не е очарована. И тя като цялото семейство смята, че водата е за миене, а не за пиене.

Днес излязоха резултатите от секрета на носа - има си два вида бактерии, които не се влияят от едно и също лекарство. Сега лекуваме едните, после ще лекуваме другите. Надявам се най-накрая тъпите сополи да изчезнат.

Бяхме на разходка - 5 часа. Ама много гадно. Хубавото беше, че Ивка се наспа много добре.

# 573
втория и третия месец по 1300кг

Според мен обаче с тези сравнения ще се вкараш във филм. Всяко дете си е индивидуално и ако детето си изглежда добре и жизнено няма какво да се притесняваш. Ето виждаш, че едни се смеят, други не. Някои вече им растат зъбчета, сядат сами, други не
Така, че моя съвет е да не си го причиняваш. Още повече, че и бурното покачване на кг не е хубаво, защото се повишава риска от рахит

# 574
  • в Надежда-та
Ми то на мен цял след обяд ми се спи и като стане това време и не мога да заспя Tired

klechoo, look_at_me е права, не си го слагай мн мн на сърце щом е в рамките на нормалното Peace Аз на пример за височината хич не се впрягам (1-я м. беше пораснал малко, сега е ОК) та то и 2-та с баща му сме ниски Crazy

# 575
Вода преваряваме всеки ден и си я хвърляме всеки ден.Преваряваме не толкова за пиене,ами за всеки случай ако се наложи да дохранвам да имам под ръка.Розов Девин мисля да дам лятото.
И на Викториан бузките му леко пламннаха и сега го мажа преди излизане с 50 spf.
Скоро не сме ходили на консултация...Със забавянето на ваксините се забавя и ДК-то трябваше да сме на 16-ти а ще ходим на 27-8 чак,ще помоля доки да не бие ваксина,че каката посурна един супол от градината и сега всички подсмърчаме.
Вики,се смее с глас и се кикоти от много отдавна..може би 15 дни след раждането вече се смееше с глас.А сега само докато ме фокусира и ми се хили влюбено Heart Eyes
Обръща се вече всячески-от гръб-по корем и обратно,но най-успешно го Heart Eyesправи когато е гол LaughingТолкова се кефи,че се наема повече на упражнения.
...тази вечер си заспа сам в кошарата.Люшках го 30 мин на ръце и 30 мин на крака и накрая се отказах и го "хвърлих"в кошарата..няма и 10 мин гука и заспа сам на мама момчето.

# 576
Здравейте и от мен,цялата къща спи,само аз съм пред компа LaughingВсъщност единствено по нощите мога да пиша,че през останалото време се носим на ръце,гукаме,опитваме се да се смеем с глас,да се надигаме от легнало положение и най-сме недоволни когато не й се обръща внимание Crazy

Преди три дни имахме месечинка Hug За мерки и теглилки - ще дам отчет след десетина дни,когато сме и на ваксина. Дано този път да е качила повечко че на миналата консултация кантара показа само 4400 гр. Rolling Eyes Praynig

За памперсите - ние сме на памперс 2. Финна мацка си гледам в къщи Laughing

elenia И мойта мома тази вечер заспа сама в леглото си Grinning  Пу,пу да не се хваля, че откакто са ни изписали това е някъде пето,шесто спане в креватчето Blush Успява да ни издейства с баща й и вечно е при нас на леглото,или в шезлонга или на дивана но не и в креватчето й Crossing Arms

Щях и други неща да пиша,но мисля да полягвам,че като гледам само аз се мотам още Mr. Green

# 577
  • София
Христос Воскресе!
Запис  Embarassed по-добре късно, отколкото никога  Joy
Утре сме на консултация и ако имат вече Пентаксим, трябва да ни сложат първия прием, макар че вече минахме 3-те месеца... Rolling Eyes
Утре ще чета темата   bouquet

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 02:12 от снуки

# 578
  • София

За памперсите - ние сме на памперс 2. Финна мацка си гледам в къщи Laughing

И ние също сме от фините с пуфис двойка  Hug

Никол се смее с глас съзнателно от около месец - започна когато изпращаме татко й на работа и той си оправя косата пред огледалото - скъсва се от смях  Joy  а иначе с глас, но на сън се смее още пт втория месец.

Аз за сега й давам само преварена вода, която е за АМ, само вода не съм й давала още.

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 02:07 от снуки

# 579
  • София
Добро утро, дами!
Тази сутрин кафето е от мен:

и закуската:

Пожелавам ви един хубав ден, въпреки лошото време Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 08:34 от etomira

# 580
Добро утро! Мерси за кафенцето и закуската Ети  Hug

Сами също тази нощ заспа сам - не се е случвало от мнооооого отдавна. Приспивам го само на ръце /от което кръста ме боли адски - с неговите почти 8 кг./, но напоследък започна да заспива към 23, 23.30 часа...Снощи го носих половин час и накрая и аз го хвърлих в леглото, легнах до него и държейки му ръчичката, сме заспали... Simple Smile
Ръцете му са постоянно в устата. Писука по цял ден, но и аз още чакам смеха с глас.
За водата - не давам още, в началото варях всеки ден, но после я изхвърлях, пийваше съвсем малко.Вече изобщо не преварявам.Като дойдат жегите ще преценя.

# 581
Хайде и от мен добро утро. Загубих се покрай празниците, но вие не сте писали много, тъй че уж наваксах.
За кошовете - и ние се возим в столчето за кола - като look_at_me  - maxi cosi , с това за омекотяване и обиране на луфта. Мисля че и е удобно, но и аз малко се притеснявам дали не е проблем. Не знам до колко да вярвам дали може или не да се използва кошчето за дълго возене. Аз имам спомен, че проблема беше свързан с  притока на кислород. В събота сме на ортопед и ще го питам. Но всъщност той ли трябва да каже.
Има ли и други които ползват кошчето?
За водата и аз преварявам, но малката не пие - само 3-4 пъти в големите жеги си е смуквала по малко.
И сега да се оплача, вместо като расте да спи повече, моя звяр започна да ми говори в 4-5 сутрин, та до 6 когато яде, е ако не ревне по рано. През деня мълчи, а сутрин по тъмно ......
Срамно дълго стана. По -късно  сме на консултация  и тогава ще пиша пак

# 582
Добро утро от мен.Загубих се аз тези седмици.Не ми остава време да пиша.
etomira мерси за кафенцето и закуската  bouquet
По темите и аз да отговоря:
Вода преварявам винаги ама няма кой да я пие.
За количката тя има 3 степени .Но моето диваненце не признава нищо.Като го сложа в количката все едно го слагам на тръни.Сърди се,пищи ,реве не иска да е в нея.При нас е голяма война.Когато му се спи го приспивам на ръка и тогава го слагам в количката ooooh!Иначе на разходка сме бебе в мама и количка празна ooooh!
Имали друга мама с такива  проблеми?
За килограмите 1100 за 3 месец.Ама всяко бебе си е строго индивидуално.
Лиги пускаме постоянно ,точат се и ръцете ни са постоянно в устата.
kamelia_petkova спокойно не си сама и Чопарчо ми говори към 3.00 часа и заспива към 4.00ч.

# 583
Един бърз отчет и от нас - 4600 гр и 61 см. Малко се филмирах и четох, четох, ама добре си е детето.
Започна да спи повече и много да се смее. Аз още повече...
Бабата пристигна и вече имахме разногласия  Mr. Green ---- естествено, че бебка е много гола. Е, облякохме я, и .. пъпки. Дотук бях със слушането на съвети, пак както си знам.

# 584
Христос Воскресе!
Запис  Embarassed по-добре късно, отколкото никога  Joy
Утре сме на консултация и ако имат вече Пентаксим, трябва да ни сложат първия прием, макар че вече минахме 3-те месеца... Rolling Eyes
Утре ще чета темата   bouquet
Mr. Green и ти като мене.

ОХ и аз се чудя дали да отменим ваксината, че таткото мина един грип, мен в момента ме хваща гърло...

Общи условия

Активация на акаунт