Отзиви за млякото Прима?

• 10 235
  • 58
  •   1
Отговори
Бих искала да питам дали някоя мама е давала от адаптираното мляко Прима и какви са отзивите за него - приема ли се добре от детето, 3-ката гъста или по-рядка е, има ли ванилов вкус и аромат или не?
Млякото май е ново на нашия пазар - поне аз сега го виждам за първи път. Ето и линк как изглежда:
http://www.krisieli.com/product/2405/prehodno-mlyako-prima-3-400gr-prima.html

# 1
az davam prima no samo ot 3 dni .za syjalenia imah kyrma samo mesec i ot togava ne moga da ucelia to4noto mliko za moeto bebe.probvala sym po4eti vsi4ki marki.za sega nimam problem s tova mliako.no e rano da se kaje

аз давам  prima но само от 3 дни .за съжаление имах кърма само месец и от тогава не мога да уцеля точното мляко за моето бебе. пробвала съм почти всички марки. за сега нямам проблем с това мляко. но е рано да се каже

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 16:18 от Vivi

# 2
Моя приятелка дава от кашите на Prima и е много доволна . Предполагам , че и млякото им ще е добро ..... Wink
http://www.krisieli.com/product/2411/-mlechna-kasha-oriz-s-mlyak … -250gr-prima.html

# 3
  • София/Сливен
Аз купих също от тези каши, но на опаковката пише че има обезмаслено соево брашно (и пшеница разбира се). Може да послужи като информация за някого. Аз още не съм я отворила, заради соята ще изчакам още малко.
Ето тази

А, и да попитам, що е туй колострум, дето се съдържало вътре?

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 15:03 от М_е_г_и

# 4
Като чета състава нещо не ми допада соевото брашно и палмовото масло в кашите. Ще продължа да ползвам Неслте, Хумана, Милупа, ХИП и Бейбилав. Peace

# 5
  • София
А, и да попитам, що е туй колострум, дето се съдържало вътре?

Коластра, вероятно. От крава.  Confused

# 6
коластрум е коластра взета от кравата още в първите часове на нейното тръгване

# 7
Здравейте ! Тук можете да намерите инфо за Коластрата :
http://zdrave-bg.eu/index.php?option=com_content&view=articl … =53&Itemid=90
Приятно четене ........

# 8
  • София
omega07, pipitka, като за потребители с 2 отчетени мнения и то само в тази тема, активността ви по отношение на разясняването на някои подробности за новопоявил се на пазара продукт не прави добро впечатление-що се отнася до спазването на правилата на форума и в частност-тези за рекламата.
Много моля, прочетете т.7 тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714.0 . Надявам се темата да има по-дълъг живот и да не се налага да я трия заради нарушаване на правилата.  Peace

# 9
Надявам се темата да има по-дълъг живот и да не се налага да я трия заради нарушаване на правилата.  Peace

И аз се надявам на това Simple Smile

# 10
  • София/Сливен
Коластра знам какво е, кОлострум не знаех, затова попитах

# 11
Аз се записвам, за да следя за кашите Simple Smile

И какъв е проблема със соята, някой може ли да обясни Simple Smile newsm78
Аз съм много нова в това Simple Smile

# 12
  • София
В повечето случаи соята е генно модифицирана.  Peace

# 13
Здравейте, докторката ни препоръча АМ Прима, ако някой знае къде мога да го намеря в Русе???

# 14
И аз нещо се позамислям за това мляко Прима, ние сме на 6 месеца и мисля да взема 2-йката направо, но досега сме били на розовия ХИП, която е гъстичък и молбата ми е някой, който вече ползва Примата да каже на каква гъстота е/защото примерно новият ХИП Комбиотик ни идва много рядко, малкия само се дави с него, затова мисля да го сменям Peace/.

Иначе за колатстрата да се изкажа ако позволите - давам на малкия такава, защото бяхме един месец в болница - за подсилване на имунитета, и съм много доволна, няма да казвам марката на фирмата, но колострата е от крави в капсулка, която се раделя и съдържанието разбивам с водичка и става млекце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт