Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 419
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
# 151
 easter

Алекс ,като видя боядисаните в червено яйца ,възкликна:"О!Доматчета!"
  Обяснихме му,че това са боядисани яйца.Тогава той хвана едно и тръгна да го мие на чешма  Crazy
  Да живее бг-мамма!  Hug С горното емотиконче показах на Алекс,какво се прави с боядисаните яйца.И сега вече сме ги начукали,както трябва.  Laughing

# 152
  • София
Христос воскресе!

Да сте живи и здрави всички - вие и най-близките ви хора!  Simple Smile

Цвет,  Praynig  Докладвай за баща ти!

# 153
  • София; Дружбето
Христос воскресе Grinning
Мерси за палцесискането Hug Тате днес ще го пуснат от болницата за празника, но после още ще полежи. Надявам се да се възстанови някак  Tired
Ние отиваме към църквата, че после на гости на кръсниците, а довечера и агне имам да пека. А бате какъв козунак направи, направо мммммм. 3 опече и всичките големи, вкусни, пу пу пу ,все така с мерак да ги прави Grinning

# 154
Хритос Воскресе

Здраве, мир и хармония в душите и семейството.

# 155
  • София
Христос Воскресе!

Пожелавам ви щастливи празници!

easter

# 156
  • София
Во истина воскресе!

Здраве и любов!

# 157
  • София
Здраве, любов и хармония ви желая, скъпи мои дружкиHeart Eyes Hug

Ние реализирахме пътуване от типа "наш'та рода при ваш'та рода" и беше хубаво, но до там, че не ми се плачеше на тръгване...  Mr. Green Любимата ми кирилова племенница от търговишкия винзавод е бременна вече в 7 месец и много и се израдвах!  Party Е, това възпрепятства обичайните запои, но жива и здрава да дойде бебката, ще наваксваме!  Party Mr. Green

Днес се пътуваше в-ъ-л-ш-е-б-н-о!  Sunglasses Никакво движение, никакъв стрес!  Whistling Спокойно, щастливо и приятно отбелязахме и този празник в препоръчителната семейна среда, доволна съм!  Wink

Селма, дано съдбата ви дава все нови и нови поводи да се гордеете с Алекс!  Hug

Цвето, татьо ти к'ви ги е забъркал баш по празниците?!  Rolling Eyes Да се оправя човекът и повече да внимава!  Naughty

Ели, Цецо ще се възстанови, това е важното!  Hug

# 158
Светъл и усмихнат празник, момичета! Бъдете здрави и късметлии!

Тази година аз бях козунакоправяча, та вчера навъртях 4 малки козуначета с мармалад и един голям, с ядки.

# 159
  Браво,ДаВинчи!  newsm20

Аз купих един.  Embarassed hahaha Нямах никакво време за месене.  Crazy Само за един бърз Медовик.  Blush

Обичам празнична София!Особено нашият комплекс!Малко народ,много въздух.......Красотаааа!!! Mr. Green Hug

# 160
  • София; Дружбето
оффф, все така да е София. Празно, спокойно, няма ги задръстванията, лудницата по парковете. Умрях си от кеф днес, докато тувахме към гостито.

# 161
  • София
Не е много Богу угодно, но съм длъжна да ви информирам за това  Mr. Green Mr. Green Mr. Green : http://danjswade.wordpress.com/2011/03/17/the-worlds-penis-size-revealed/

# 162
  • София
Честит Рожден Ден на красивата Светла!   bouquet Hug Много здраво дете, здрави нерви и здраво семейство!  Laughing Heart Eyes

# 163
  • София
Светле, честит рожден ден! Здраве, щастие, късмет и много хармония ти пожелавам! Heart Eyes Hug  bouquet

# 164
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
И ние се завърнахме!

Честит рожден ден, Светле! Бъди много щастлива, пълна къща със здраве и смях и мноооого късмет!  Hug

Завърнахме се и ние от обиколките.  Изкарахме си прекрасно! Първо бяхме в Свищов цялата фамилия со се бабалъка, единия ден пихме кафе с Анджи и Любо  Heart Eyes Hug, на следващия ден пък с една мама от другия подфорум и нейните хлапета ! После харизахме Пресиян на прабаба му (със свекърите, те ще се грижат за него), а ние отпрашихме за Ловеч с най-малката бухта. Времето беше хууубаво, Тервел беше спокоен, а ние - като на меден месец. Само дето сега в къщи е едно такова неестествено тихо без Пресиян, чак ми е тъжно...
нещо съм се бъгнала, не е нормално така да ми липсва... Confused

Общи условия

Активация на акаунт