Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 422
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Светлееееее, честит рожден ден!  Hug Hug Hug Много любов, търпение и разноцветно прежди  Mr. Green Hug Mr. Green   bouquet  bouquet  bouquet

И ние се завърнахме от страхотна конна база с много коне и пиене Laughing Laughing Laughing Беше страшна веселба, макар че преживяхме пок в началото  Crazy Crazy Crazy Ая ни изправи косите, след като я заболя корема и в продължение на 6 часа не и мина  Shocked Ходихме в болницата в Разлог и изследванията показаха левкоцити 3 над нормата, изтърпна и крака....Междувременно тя не можеше да ходи от болки и не даваше да и пипат корема....... и ни пратиха в Пирогов в детска хирургия  ooooh! ooooh! ooooh! Да в 23 часа в петък пристигнахме в празна София, оказа се остра колитна криза и на другия ден пак си се върнахме в Ралозг  Mr. Green И като потекоха едни реки от уискиииииииии  Twisted Evil

# 166
  • София; Дружбето
Честит рожден ден, Светле. Много здраве, щастие, успехи и т.н Hug

Аз утре ще ходя на женски доктор, най-накрая след година и половина Blush и трябва да влача Габи с мене Tired Дано да се държи добре, че рогатлъка яко го е хванал и него

# 167
  • София
Айде, отчитайте се, деее!  Crossing Arms В колона по една и няма "не искам"!!!  Crossing Arms

People Cop

# 168
  • София; Дружбето
Мога да се отчета с 2 кила отгоре Mr. Green

# 169
  • София
Отчитам се - ядене, пиене, готвене, чистене...в обратен ред, но цели 5 дни. Не искам да видя празници преди Коледа. Ще празнувам РД на плажа с цаца от капанче и наливна бира в пластасова чашка.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аман!

# 170
  • София
Нито чистих, нито готвих! Mr. Green Аз месо не ям, Симо не яде агне, перфектно ни е. Само яйца шарихме, изтрихме почти всички снимки без да искаме Crazy и 4 дни обикаляхме пързалките по София и извън нея. Бира на корем и тотален релакс.  bowuu  Ей такива празници си пожелавам всяка седмица - хубаво време, никакви досадни върволици от роднини, непретенциозно домочадие - идилия.  Blush

През почивните дни започнах да тичам сутрин в парка до нас, първия ден ми беше трудно, но след това намерих вярното темпо и се чувствам перфектно.

# 171
Светле, честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет!

И аз като Стилияна изкарах няколко часа в болницата в Разлог с баща ми, пък после в Благоевград. Имаше и ядене, и пиене, но съвсем умерено, че май никак не ми беше до празнуване. Събрахме се с приятели да изядем едно агънце. И Стилияна като идва по нашия край да се обажда да пийнем по едно уиски. Аз ще черпя!

Ним, браво за решението ти да тичаш сутрин.

# 172
Flowerlina,какво му е на твоя баща?  Rolling Eyes

Светла,честит рожден ден!Много здраве и сбъднати мечти!   bouquet

Ним,браво за тичането сутрин!  Hug
По какви съображения си спряла да ядеш месо,ако не е тайна?  Thinking

# 173
  • София
Ним,браво за тичането сутрин!  Hug
По какви съображения си спряла да ядеш месо,ако не е тайна?  Thinking

Никаква тайна. Simple Smile След 2 неуспешни опита да започна месната диета на Дюкан и още толкова неуспешни проби на ВМ-НВД се отвратих от месо. Гади ми се при мисълта за пържола. Sick От време на време ми се прияждат печени кренвирши с кашкавал и си правя. Оня ден ядох шкембе чорба с бира и страшно ми се услади. Crazy Ама като цяло самата идея за месо ми е противна, не ми се яде изобщо. Виж - мляко и сирене не мога да откажа. Опитах се да постя - не ми се получи точно заради това.

Инак ще тичам само в почивните дни, тъй като цялата процедура с разгрявката ми отнема допълнителни 40-45 минути, които сутрин преди работа нямам в излишък. За да си ги спечеля, трябва да се лиша от още сън, мнеее. През седмицата - ходене пеш, през уикенда - тичане.

# 174
  • София
Я, споделете как и какво вечеря децата ви?  Rolling Eyes Щото моят Шош рядко е гладен - хапва малко салата, спагети или парче кашкавал...  Tired Понякога иска филийка... Спрях да готвя!  Crossing Arms Омръзна ми да хвърлям!  Crossing Arms

# 175
Светле, честит рожден ден !
Ивонска, Софи е доста уморена и също вечеря малко. Обаче понякога се буди в 22 и иска филийка.  Mr. Green Салата, кисело мляко, плодове, спагети, баница, варен студен белтък  Crazy .А бе трудна работа. И аз не виждам смисъл в готвенето на вечеря.
Ним, ох как ми се прияде люто шкембе със ледено Бургаско.  Crazy

# 176
Благодаря за хубавите пожелания... е станах и аз на 34 и 5 (само племенникът ми сметна, че прави 39  Mr. Green )

Hug

# 177
  • София; Дружбето
Миша яде супа и после дояжда със сладко или плодове, кога как дойде. Тя дето беше злояда сега все е гладна Crazy

# 178
Ним,това е интересно.  Simple Smile
Направо започвам да те виждам в други цветове..... Simple Smile

Ивонска,снощи Алекс дояде моята супа,после хапна малко белтък и парче краставица.....Толкоз.
Рядко яде по-сериозни количества,както и качества,на вечеря.Само ако има печени картофи,внимавам колко слагам на масата  Mr. Green ,защото знам ,че всичко ще бъде ометено до нула.  Crazy

# 179
Мацки, стиснете по едно палче за гладната ми снага, че голЕмото пречистване започна  Crazy

И Стилияна като идва по нашия край да се обажда да пийнем по едно уиски. Аз ще черпя!

Ейййй това се вика стръв  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вижте един статус във фейсбука : message of a daughter in law:..........Dear mother in law.....Dont teach me hw 2 handle my children....,im living wid one of urs n he needs a lot of improvement.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт