Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 451
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Гледам, много арт сте настроени.  Heart Eyes Няма да взема отношение, защото съм с базови помисли от сутринта: водих Шош на плуване и снимах двете джапанки: на треньора Георги (знаете кой, бегло съм споменавала...  Mr. Green) и на малкото Джоре - съвсем се оцъклих, казвам ви!  Shocked Нямаше как фантазията ми да не се вцепени респектирана от 46 номер (сигурна съм, че и на вас след тая информация не ви е интересно да знаете, че шошоджапанките са 26-ти номер....  tooth)!  Crazy Crazy Sunglasses

newsm53

# 226
  • София
Знам, че е нагло, но ме мързи да си заредя миялната!  Crossing Arms  Tired

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 16:14 от ivonska

# 227
  • София
... Нямаше как фантазията ми да не се вцепени респектирана от 46 номер (сигурна съм, че и на вас след тая информация не ви е интересно да знаете, че шошоджапанките са 26-ти номер....  tooth)!  Crazy Crazy Sunglasses
 newsm53

И аз се вцепених. Shocked Казват имало взаимовръзка някаква между дължините в човешкото тяло, макар че моят скромен опит от ученическо време е показал, че не точно дължината на ходилото е реципрчона, а една друга дължина... ама коя точно ще ви споделя само лично... и дано е скоро, че толкова години минаха вече и спомените ми се губят ...   newsm78

Абе Стуцка, да вземеш да ми харизаш малко от твоята светлина, да не ти стане много светло и нощем да не мо'еш да спиш...  Laughing Laughing Wink

# 228
Ним, кажи за дължините де....

Цвет, дано баща ти се възстанови бързо!  Praynig За пореден път се убеждавам, че на празници с машини не се работи...
Уф, аз тази сутрин едва оживях след снощните 3 бири... как може да пия толкова малко и внимателно и да ме окълве това пиле... лоша работа  Crossing Arms

# 229
  • София
... Нямаше как фантазията ми да не се вцепени респектирана от 46 номер (сигурна съм, че и на вас след тая информация не ви е интересно да знаете, че шошоджапанките са 26-ти номер....  tooth)!  Crazy Crazy Sunglasses
 newsm53

И аз се вцепених. Shocked Казват имало взаимовръзка някаква между дължините в човешкото тяло, макар че моят скромен опит от ученическо време е показал, че не точно дължината на ходилото е реципрчона, а една друга дължина...

Тя ФАНТАЗИЯТА ми отиде натам, бе, аз съм невинна!  Crossing Arms Mr. Green Ма, то гръб, сестро, то усмивка, как  да не отлетиш към легендата за размера на обувките?!...  tooth tooth tooth

# 230
  Noemi,много е интересен този Ивайло Евстатиев.  Simple Smile Идва ми да го оприлича с писателя Бунин.Без много подробности,с едни загатвания на образи,чувства....Все едно те кара и ти да твориш.А не всеки го може.Определено този художник е за избран вкус.  Peace

Цитат
Казват имало взаимовръзка някаква между дължините в човешкото тяло
  Казват,ама не винаги е вярно.  Wink

# 231
  • София
...  

Цитат
Казват имало взаимовръзка някаква между дължините в човешкото тяло
  Казват,ама не винаги е вярно.  Wink

С примери, драга ми Селма, с примери!  Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Глезанкииииии, кога шъ пийм?  newsm53

# 232
Абе Стуцка, да вземеш да ми харизаш малко от твоята светлина, да не ти стане много светло и нощем да не мо'еш да спиш...  Laughing Laughing Wink

Ниииим, не свети нищо, да го е  Mr. Green Дано Митака не се усети  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ся, обяснявала съм на тези, които са идвали на сбирките как се мери - дължината м/у палеца и безименния!!! Проверено! Искам утре сутрин отчет дали съм права  Crazy Мерете, дами, мерете!!

# 233
Ся, обяснявала съм на тези, които са идвали на сбирките как се мери - дължината м/у палеца и безименния!!! Проверено! Искам утре сутрин отчет дали съм права  Crazy Мерете, дами, мерете!!

Хм, като гледам дължината между моите пръсти... леле какъв мъж щях да бъда...

# 234
  • София; Дружбето

Joy

# 235
  • София
Сеирджикииии, не висете на клоня, ми мерете (и споделете!)!  Crossing Arms

Joy

# 236

От коя страна бе Стуцка?............По права линия или се заобикаля някой пръст?
Моля приложи снимков материал, че аз първо докато си намеря безименния пръст, после докато намеря и обект за мерене...........забравям начина за измерване.

# 237
Ся, обяснявала съм на тези, които са идвали на сбирките как се мери - дължината м/у палеца и безименния!!! Проверено! Искам утре сутрин отчет дали съм права  Crazy Мерете, дами, мерете!!

Аз щях да си го подритвам  Flutter  Joy Joy Joy Joy

# 238

От коя страна бе Стуцка?............По права линия или се заобикаля някой пръст?
Моля приложи снимков материал, че аз първо докато си намеря безименния пръст, после докато намеря и обект за мерене...........забравям начина за измерване.

Като намериш обект ме извикай....аз ще му го замеря  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 239

Като намериш обект ме извикай....аз ще му го замеря  Laughing Laughing Laughing Laughing
Няма ли да ти се напукат петичките  Laughing Laughing Laughing
А между върховете или .............че между основите на пръстите ми късее........ Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт