Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 444
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Цвета, много воля и силна психика желая на татко ти! Мен винаги точно от такава травма много ме е било страх при работа с циркуляр.
Ним, дано колежката ти бързо се възстанови!
Ивонска, беше питала какво вечерят децата. Вики от известно време иска таратор (изяжда по 2-3 купички). Предлагам и друго, но то като му се надуе коремчето с толкова течности... рядко изяжда нещо друго. Готвено не иска. Съгласява се на филийка с нещо или месо.
П.С. мислех че съм писала преди, но явно само съм си мислела да го направя: Селма, радвам се, че Алекс се е представил добре на празника. Така и учителите по-смело ще го включват в заниманията.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 08:56 от Viki_76

# 211
  • София
Добро утро!

Цвет, стискам палци баща ти бързо да се възстанови физически (доколкото е възможно и без усложнения) И психически.  Praynig  Моят баща периодично му се налага да си оперира краката, че е много зле. Така преди 9-10 години седя 6 месеца в гипс, физически се възстанови, но психически се срина, че не можеше да се обслужва сам и побърка всички около себе си, най-вече майка ми и сестрите ми.  Tired  Дано баща ти го подмине това!  Praynig

Колежката ми е добре, доколкото разбрах са й оперирали коляното, не е било тромб, но пък кракът й е блокирал и въобще не е можела да го движи, придружено със силна болка. За това са я вкарали по спешност (и заради допълнителната здравна осигуровка всъщност). Всичко е добре, щом свършва добре.

# 212
   Добро утро.

Цвет,потресена съм от случилото се с баща ти....
  Ним,радвам се,че колежката ти е добре!

Ноеми,Клеми,щом сте заговорили за художници....
   Скоро разбрах за Валери Ценов и съм много впечатлена от творбите му (макар че мъжа ми е доста скептичен  Laughing ) На вас как ви се стори?  Simple Smile

# 213
  • София
Селма, на мен много ми харесва.  Peace
Всъщност на мен също картините след инсулта на З. Бояджиев ми харесват повече, но честно казано никъде не съм чела да определят категорично "по-добрият"/"по-лошият" период. В изкуството все пак няма такива твърди категории.

# 214
Здравейте, момичета! От много време не съм писала, но се опитам да ви чета редовно.

Цвета, съжалявам за случилото се с баща ти. Стискам палци бързо да се възстанови. Много сили и кураж както на него, така и на цялото семейство!  Hug

Имам въпрос към тези, чиито деца са карали варицела. Кога детето вече не е заразно? Според лекарката задължително трябва да минат 10 дни. Това което чета в интернет обаче ме навежда на мисълта, че щом вече пъпките са като петна може да излиза.  Thinking

# 215
  • София
Ехо, мисля че 7 дни беше. Но много зависи пак колко дълго протича варицелата, при някой минава за 3-4 дни, при други излизат пъпки и на 6-7 ден. Трябва да няма вече мехурчета, да е завяхнало всичко - тогава вече не е заразно детето. Peace

# 216
  • София, Лагера
Добрутро!
Мацкиииии, имам да черпя много!!!
Тервел тази нощ си спа сам в стаята от 21 до 9 сутринта със само 2 кърмения - в 1 и в 6!!!
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Ноеми, кой казва кой период му е по-добър на Златю?  newsm78
Критиците  Laughing на мен ми е еднакъв  Mr. Green Това съм го чувала на една голяма негова изложба в Шипка 6 по повод 100 години от рождението му. Peace

Селма, харесват ми пейзажите. Аз много харесвам Ивайло Евстатиев, ето тук има някои негови неща:
http://art.silvena.net/bg/component/morfeoshow/current.html?pagii=0&id=38
http://galeria-vassilev.com/galeria/thumbnails.php?album=15

а това е картината, която аз имам в хола
http://noemy.snimka.bg/daily/razni-raboti.160859.12384137.big

# 217
  • София
 Rolling Eyes
Може. Аз изчетох миналата зима един куп литература за социалистическите художници и соцреализма, никъде не срещнах такава квалификация. Просто са адски различни двата му периода, няма как да са ти еднакви.  Mr. Green
От първия:

От втория:

# 218
  • София, Лагера
имам еднакво отношение, не казвам, че са ми еднакви  Wink

# 219
  • София

на мен ми е еднакъв  Mr. Green
имам еднакво отношение, не казвам, че са ми еднакви  Wink

# 220
  • София, Лагера
Клемс, защо сега да се дъвчем, пределно ясно е за какво говоря, ти за запетайките се хващаш!

# 221
  • София
Клемс, защо сега да се дъвчем, пределно ясно е за какво говоря, ти за запетайките се хващаш!
Сори.  Embarassed
Ама пиши по-ясно де.  Crazy
 Hug

# 222
  • София, Лагера
...ми ти като знаеш, че са различни допускаш ли, че това не се вижда с просто око  Laughing

Ехххо, къде са другите?

# 223
  • София
Лично аз допускам всичко.  Peace

# 224
Цвета, пожелавам много сили и кураж на баща ти! Сигурна съм, че ще се справи.

Ним, радвам се, че колежката ти  е  по-добре. Злото идва толкова бързо, но важното е да минава.

Стилияна, успех с пречистването.

Общи условия

Активация на акаунт