Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 440
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Това с гинеколога, аз от 3 години не съм ходила. Направо срам да го хване човек.  Embarassed
Цвета, дано да го вземат малчо. Макар че с неговото боледуване, не съм сигурна, че ще ходи много-много.  Confused

# 196
Ним, може би е тромб  Sad Стискам палци и докладвай  Praynig
Цвет, а какво всъщност се случи с баща ти  Thinking

Мацки, всичко това го правя с надеждата да се отърва от витилигото, иначе едва ли бих се амбицирала така  Laughing Laughing Laughing

# 197
  • София
И аз тромб си помислих.
Сту, стискам ти палци тогава. Ти миналата година се справи с плодовите дни, така че нямам никакви съмнения, че ще успееш.  Peace

# 198
  • София; Дружбето
Тате ми си отряза ръката на циркуляра, докто се разправял с някакви съчки Tired Сигурно му е станало лошо, не помни

# 199
  • София
Колежката е добре, обади се, операцията е минала. Подробности не разбрах, ама се е шегувала по телефона, значи е по-добре.

Цвет,  Shocked  Баща ти цялата ръка ли си е прерязал или само част от костта? В смисъл - ще може ли да се обслужва? Ужас! Лявата или дясната?

Сту, направи снимки - преди-сега, току виж някой се амбицира Mr. Green

Ама тя духовно ще се пречиства, вътрешно. После какви снимки - такава неподправена струя светлина ще се носи от нея, че ще освети лентата на фотоапарата.  hahaha Crazy

Сту, обичам та, нали си знаеш Hug Wink

# 200
  • София, Лагера
Хай мацки!
Поприбрахме се от молстване. Научих вече всички магазини и стоките в тях!
Сту, бах ма'а му, дупе да ти е яко сега, после пък кльощаво  Mr. Green Peace

Нимско, потресе ме, сподели после какво е станало на колежката!

Цвет, как е татко ти?

# 201
  • София; Дружбето
Цялата, всички пръсти, останала е част от дланта. Лявата, ама той е левичар. Бе, щом преживя операцията шсе оправи, но няма да може да кара кола и да се облужва сам, което психически му се отразява много зле. Не е за разправяне дет се вика Tired

# 202
  • София, Лагера
Малииии, Цвето!!!!  ooooh! Tired Tired

# 203
Ооо Цвет, страшно е ooooh! ooooh! ooooh! Съжалявам...

Нимскоуууу, по светлината ще ме познаете  Laughing Laughing Laughing Laughing
Ейййй радвам се за колежката, браво Peace Малкият дявол е бил  Simple Smile

Ноемкеееее, стана кифла и ти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 204
  • София
 Shocked

Въх, Цветке, какво може да каже човек...  ooooh! Дано инцидентът все пак мобилизира неподозиран и за него самия потенциал за справяне с неизбежното!  Praynig Hug

# 205
  • София, Лагера
Цвет, Златю Бояджиев е рисувал с дясната ръка, но след като прекарва инсулт и тя се парализира, той се научава да рисува и с лявата, даже най-добрите му картини са рисувани именно с нея!  Hug

# 206
  • София; Дружбето
Благодаря за съпричастността Hug той яде с дясната и пише с нея, защото на времето на сила са ги карали да се научат.
Това време ме побърква, искам слънце. Дано се оправи, че един път в годината излизам от София и ако вали ще полудея Crazy

# 207
  • София
Цвета, много кофти.  Confused Щом може да се храни и да пише с дясната, според мен бързо ще влезе в релси. За кола - един евтин автоматик му върши прекрасна работа, така че ще може да шофира.  Peace
Ноеми, кой казва кой период му е по-добър на Златю?  newsm78

# 208
Цвета, съжалявам за случилото се с баща ти.  Confused Дано бързо се възстанови.

# 209
Привет ,мацки!
Честито на всички малки и големи с повод/пък и без/ /:),които съм пропуснала!  bouquet  bouquet  bouquet
Цвет,много,много съжалявам за татко ти! Sad Много сила и кураж пожелавам на него и на вас!
Стилияна,успех!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт