Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 441
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Стилияна,колко време ще продължи пречистването?
 Praynig Flowers Four Leaf Clover Praynig Успех!  Hug

# 181
  • София
Мацки, стиснете по едно палче за гладната ми снага, че голЕмото пречистване започна  Crazy

Веднага  fingerscrossed

Колко време ще се пречистваш да знам кога ще пием?  Laughing

# 182
  • София
...
Колко време ще се пречистваш да знам кога ще пием?  Laughing

Ние можем и сега!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 183
Две седмици пречистване и две седмици захранване  Crazy Crazy Crazy
После мъже и дрога  Mr. Green

# 184
  • София; Дружбето
Joy

# 185
  • София

Един месец ще си скучна, кисела и гладна???  Shocked Ще ти останат само истинските приятели, пък дано и Милото е сред тях!  Mr. Green

# 186
Един месец ще си скучна, кисела и гладна???  Shocked Ще ти останат само истинските приятели, пък дано и Милото е сред тях!  Mr. Green

Само 2 седмици - после ще съм слаба, усмихната и покоряваща   Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Mr. Green

# 187
  • София

Ама ти и секса ли ще спреш?  Shocked

# 188
ВСИЧКО!  Whistling Whistling Whistling Пречиствам си и душата, че послеееееее......паи се   Mr. Green

# 189
  А мъжа ти (с това спиране...)?  Thinking И той ли ще се пречиства?

# 190
  • София
  А мъжа ти (с това спиране...)?  Thinking И той ли ще се пречиства?

Горкият! Него никой няма да го пита иска или не  hahaha Crazy

Шегата настрана - Сту, с теб съм, възхищавам ти се благородно и ти желая успех в начинанието. Peace Аз не намерих сили за 40 дни да откажа млякото и сиренето, какво остава за биричката и цигарите.  Blush  Дръж ни в течение, а ние ще ти влизаме в положение и няма да отразяваме гладно-заядливите ти постове  Laughing

И момента с клизмите ли няма да пропуснеш?

# 191
Селма, Митака съм го преотстъпила за временно ползване  Mr. Green

И момента с клизмите ли няма да пропуснеш?

Няма я! Даже планирам да ги правя с преварена урина, както се препоръчва   Crazy

# 192
  • София
Какво нещо е животът значи. Shocked

Една колежка сутринта си дойде на работа, към 10 й се схвана крака, закараха я в болница за преглед и снимка и сега разбрахме, че я вкарват за операция веднага.  Shocked  Подробности не знаем още, но това е един от моментите, в които съм благодарна, че работя за малко пари в голяма международна компания, имаме допълнителни здравни осигуровки и (недай Боже) застраховка живот.

Носете си новите дрехи, приятелки, и не отлагайте днешната целувка за утре.

Баси какъв шок. Всички мигат уплашено и чакат мъжа й да се обади да каже нещо.

# 193
  • София
Сту ме закопа.  Laughing

Ним, аз отдавна съм на този принцип. Гледам да не се задълбочавам много-много в нещата. Бързо кипвам (вие си знаете  Crazy ), но също толкова бързо ми минава. Дрехи нови нямам никога, защото съм като братята роми - всичко ново се облича ако не веднага, то след ден-два.  hahaha Така де, ще взема да ритна камбаната и да оставя дрехи с етикет - никогашшшш.  Mr. Green
Нещо ме няма последно време ни с диети, ни с тренировки. Наддала съм тук-там, ама гледам никой освен мен не се впечатлява от това, така че съм му отпуснала края. Най-много на морето да се посрамувам малко (или много).
Дръж ни в течение за колежката, дано да е нещо безобидно!

# 194
  • София; Дружбето
Ним, пиши какво и е на жената. Ей така за секунди стават нещата, знам аз Tired
Аз отидох най-накрая да си пусна цитонамазка, ще чакам резултатите другата седмица. В петък мисля за си ходя при мама. Чакам класирането за яслата със стиснати палци, че до вчера беше 100% сигурно,че влизаме, а днес вече бройката е с 3 деца отгоре, до петък не се знае ooooh! Стиснете и вие, че да вземат малкото дзвер  Crazy
Сту, направи снимки - преди-сега, току виж някой се амбицира Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт