Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 470
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  Добро утро!  Grinning

Някой да има връзка с Магнолиамм?Тя съвсем се изгуби....Дали е добре?  newsm78

# 271
  • София
Добро утро!

Честито на дечицата, приети в ОДЗ. Само здраве и много весели игри!  bouquet

Симона е болна - с кашлица и Т и вероятно тази седмица ще се гушкаме у дома. Температурата не ме притеснява, ама кашлицата ме хвърля в тиха истерия...  Confused Ще докладвам днес след педито следобед.

# 272
# 273
  • София; Дружбето
Ним Hug
Габриел вече кашля 1 месец и ми иде да го прибия. А тука вали ли вали, не мога да ги разхождам. Смотано време

# 274
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Нимско,  Praynig Hug

Цвет, Ноеми, айде другата седмица (дано да е топло) една срещичка в Борисовата или парка Заимов, какво ще кажете?
А, чудесно, където кажете - там съм! Само че нещо времето не го дават да е много хубаво...
а това за жилетчицата... ме разби... още преди да видя другите коментари мииислих, мислих защо е зелена, за не би да е от Марс, та чак тогава ми хрумна, че може и за жилетка да говориш  hahaha

Аз да се похваля с поредната щуротия: миналата седмица водих Тервел на психолог  Joy. Защото много плачеше и искаше само на ръце. Та сега възпитавам вече  Mr. Green

# 275
  • София; Дружбето
Как възпитаваш я сподели. То ние цялото семейство сме за психолог Crazy като се замисля

# 276
Vick, честито на малкия ти именик! Да е здрав и много щастлив!
Честито и на всички празнуващи.
Ним, приятно гушкане със Симона и дано да е наистина само гушкане и да не се разболее.

# 277
  • София
Уф, има лек хрип отдясно. Tired Иначе лечението ми е правилно, не промениха нищо от това, което вече давам. Ще видим как ще е през нощта и инструкциите ми са ако до сутринта няма подобрение, да почвам АБ. Пфууууууу! Цяла зима не пи, сега през май месец!  ooooh!  Ама няма да рискувам, ако не е лека нощта, утре ще й го набухам директно.

# 278
Ним, много прегръдки от нас...

# 279
  • София
Nim, да докладваш редовно и спокойна нощ!  Hug

Ние се завърнахме.  Tired Беше страхотно и за двама ни - клубчета за децата, развлечения за майките...  Party Днес заведох Шошът в завода и кара мотокар, вози се и на фадрома.  Crazy Вече обмислям кога пак да си подаря такива дни...  Thinking

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 21:36 от ivonska

# 280
# 281
  • София
Тихо (да не чуе дяволът) под сурдинка докладвам, че нощта беше спокойна, кашлицата вече не е суха и давеща, а преминава към влажна, което е добре. Стискайте палци да продължи така през целия ден.  Praynig  Сутринта имаше малко температура, ама твърди, че е добре, сготвихме си палачинки за закуска, сега рисува и за момента отлагам АБ-то. Дано не е грешка, но изглежда една идея по-добре.  Praynig Praynig Praynig

# 282
Дано Симонката се оправи бързо!!!  Praynig
Аман от вируси и вирусчета... аз напоследък при първия сопол започнах да давам капки Умкалор през устата... за сега съм доволна  Peace

Не мога да не споделя колко съм доволна от аукционите на този сайт www.efrea.com - влиза се с фейсбук профил ( за 20лв. се сдобих със сако+пола+панталон)

# 283
  • София, Лагера
Мацки, вижте това, хиля се като рЕпа, гледайте и как реагира кучето на определени думи  Joy то го има и описано в коментара  Joy
http://www.youtube.com/watch?v=nGeKSiCQkPw

# 284

Общи условия

Активация на акаунт