Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 432
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Сту, вашият кърлеж къде е ваден? В Пирогов ли?

Не, в някаква частна клиника в Младост  Crazy Там бяхме по стечение на обстоятелствата  Laughing Даже не и помня името - братовчедка ми ме заведе там  Peace

# 541
  • София
Аха, ок. Аз събирам информация, ако се случи и на нас къде да идем. Че до момента не съм виждала нито в парка, нито в градинките съобщения да е пръскано против кърлежи, пък вече е време, струва ми се.

# 542
  • София, Лагера
Хау!
Селма, аман от случки при вас  Tired  Hug
Цвета, Селма, пишете (или най-добре звъннете), ако ще се събирате!

# 543
  • София
Как сте девойки?
Аз изкарах два дни без  нет и за малко да се гътна от абстиненция.  Joy
Това с кърлежите е много гадно, на всичко отгоре нямам навика да преглеждам децата след разходка.
Днес гледам като светофар - снощи изпращаха абитуриентка в блока и до 6 часа сутринта имаше чалга до дупка, викане, чупене на бутилки и чаши от балкона.  Confused Да бяха пунсали свястна музика, да бях слязла при тях, ама с тая чалгария  Sick .
Викате ли полиция в такива случаи? хем разбирам, че им се празнува, хем не живеят на баира все пак.  ooooh!

# 544
  • София
Анджи, търсят теSimple Smile

# 545
  • Варна
Гледам тези дни пак има серия - Ели, Гали, Селма  Hug
Селма, на мен след като ми извадиха кърлеж ми биха ваксина тетанус. Изследване за лаймска болест не са ми правили (хирурга огледа кърлежа и каза, че нямало нужда). При Алекс е бил на много деликатно място - не е за всеки да се мъчи да го вади. Така че не виждам защо са ти направили проблем, че си се насочила към който и  да е спешен център. А за 10-те лева си е класика за съжаление.
Около нас пък абитюриенти тази година нямаше - последните години поне по 1-2 за цвят имаше в района.
Ним, честити обички на Симонка!
Цвета, как е Габи? Шарка ли се оказа?
На мен пък сякаш Ивонска ми се губи.

# 546
  Ним,честити обици!
  На Симонка количките още ли са й страст? Simple Smile

Ноем,Цвет,Хрисси,кой друг?Искате ли още утре да се видим в Заимов или в Борисова?

Стилияна,не са му били ваксина.Изразих съмнение за такава и те ми казаха ,че не е кой знае колко необходимо,щом по принцип детето има всички имунизации.

Вики,просто попаднах на лошо възпитан екип.Нямаше нищо престъпно в това да попитам (без питане как се разбират нещата?)и можеше съвсем спокойно да ме пренасочат към друго място.Но не и да се държат грубо и просташки... Sick

Ивонска и на мен ми се губи.Но съм я мяркала няколко пъти в една друга тема(не отчетна за бременни  Naughty Simple Smile).  Rolling Eyes

# 547
  • София
  Ним,честити обици!
  На Симонка количките още ли са й страст? Simple Smile

Мдааааам! От време на време залита по някакви принцове и принцеси (явно настроения, донесени от градината), но минава и заминава за ден-два. Страстта по колите обаче е непреходна и холът ни е непроходим от всевъзможни колички, коли, колища, багери, камиони, както и прилежащите им гараж, шкаф за съхранение, торби за съхранение, килим с нарисувани улици, тук-таме по някое счупено кормило или изпаднала гума...  Whistling ooooh! Crazy Да не ви казвам, че не се изпуска брой от списанието "Колите".  Rolling Eyes 

Тия дни, като се разкашля предпристъпно, я спрях от каране на колело, за да не си товари и без това запъхтените дробове и навън непрекъснато имитираше каране на колело, като включително залиташе на дупките и спираше, за да качи въображаемото си колело от улицата на тротоара  Crazy Crazy Crazy

Бензин й е в кръвта на нея, да видим още колко ще я държи! Вече виждам у нея наченки на багеристка или жена-автомонтьор за ужас на майка ми.  Laughing

# 548
  • София; Дружбето
 Joy Joy Може да стане състезател у формулата и цял свят ще я знае Wink

Селма, аз утре ще водя Габи на док, че да каже със сигурност шарка ли е , не е ли, че днес е на бал жената Grinning

# 549
   Добре,Цвет.Дано е по-добрия вариант!  Wink Praynig

Ним,удивена и възхитена съм!  Simple Smile Hug
  Кой ли знае,как ще се прояви тази страст в бъдещето?  Thinking Grinning

# 550
Ох, Ним, така й се радвам на Симонесата като пишеш! Душица златна монтьорска Heart Eyes

Гале, не си падам по мачовете, пък и бях ангажирана, но как се представи Вики! Наред ли беше всичко?

Ели, успех в новата работа! Дано там намериш своето призвание и работата ти носи удовлетворение и спокойствие!

Селма, както се очертава, с палавия Алекс имаш и ще имаш доста срещи с какви ли не докторЯ, така че вземи им свикни вече. За мен истината е, че, както и навсякъде другаде, и в тяхното стадо има и бели, и черни овци. За мое щастие имам за близка приятелка една от "белите", която на всичкото отгоре е и с две специалности - педиатър и ендокринолог, та всячески се възползвам от съветите й, що се касае до Виктория.

Последната пък, след 4-дневен престой (с мен, разбира се), при баба на село и съответното поливане на всички възможни цветя, разсади и прочее, се е сдобила с една прекрасна уроинфекция и през 15 мин е в тоалетната. Така че си седи у дома и се гледат ту с баща й, ту с баба й.
Изключая това, на село е винаги прекрасно - цветя, цветя, цветя, градина и босо, щъкащо само по гащи хлапе. Друг е въпросът, че моята динамична натура повече от 10 дни на това спокойствие не трае, ама до този лимит ми е супер! Още повече, че баба ми (да ми е жива и здрава, много я обичам) празнува по празниците 3 дни 70-годишния си юбилей, а пък братлето ми стана на 25! Та общо взето бяха песни и танци на народите.

И само за последно - за Ивонска не знам, ама от бая време ми се губи и Манана. Някой да знае нещо по въпроса?

ЛЕка нощ на всички от мен!

# 551

Гале, не си падам по мачовете, пък и бях ангажирана, но как се представи Вики! Наред ли беше всичко?

Току що се завърнахме. Мача мина блестящо. Вики се изпъчи най-отпред все едно всеки ден слиза на терена на Националния стадион. Дори шумната публика не успя да я стресне. Много съм горда с нея.
А вечерте завърши с официална вечеря с група от Португалия и Христо Стойчков. Вики се държа като голям човек, напрегръща ги всички, изяде си сьомгата и накрая изпя песен на английски за лека нощ. Скри им шапките на всички.

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 03:08 от galina_dimova

# 552
Добро утро!
Селма, , при вас са приключения без край.  Hug
На мен преди 2 години в течение на 2 дни ми се залепиха 2 кърлежа на корема. От Бърза помощ в родния ми град  (беше вечер) ми казаха да си ги махна сама.   Crazy
Ним, много ме забавлява Симонесата.  Laughing Laughing Laughing
Днес в училището на Софи ще има ден на пожарна безопосност и ще идват пожарни коли и пожарникари.   Mr. Green Смятам да поостана да заплакна окото.  Whistling Mr. Green
Весел и спорен ден!

# 553
  Мопси,в Русия даже е препръчително кърлежът да бъде премахнат самостоятелно,защото търсенето на лекар удължава "престоя" му в тялото  съответно и увеличава евентуалните му вреди.
   Там обаче се продават специални уредчета за целта....
   Ти с какво си ги махна насекомите?

Цитат
Смятам да поостана да заплакна окото.
Здравичко ти е вече,викаш.  Wink

Мимоза2, Hug Не мога и нямам намерения да им свиквам на грубите лекари!
  Това че се разпореждат с телата ни не им дава право да накърняват и човешкото ни достоинство!

Чудесно е,че имаш такава приятелка!Има ги много "белите" лекари!Дано се множат и процъфтяват!  Simple Smile  Hug

Да са живи и здрави баба и брат ти!   bouquet
   Дано по-бързо оздравее Викито!Много е неприятно да има такава инфекция. Confused

# 554
Ох, сега се замислих да не ми излезе още един ечемик заради пожарникарчетата.  Mr. Green
Селма, намазах го с олио и го завъртях обратно на часовниковата стрелка. Бяха съвсем прясно залепени и мънички. После гледах (по спомен от някъде) дали не е останала главичката.
В Холандия също има едни специални пинсети във всяка дрогерия, ще взема да си купя най-накрая.
Мимоза, честито на баба ти и братчето. Да са живи и здрави.  Hug
Уфф, моите по цял ден и те щъкат боси по двора и давят китките. И аз все си си мисля , че ще се натършкат, обаче държат фронта.

Общи условия

Активация на акаунт