Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 429
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
# 556
В олиото за мазане на кърлежа се слага сол, която помага за излизането му  Hug

# 557
  • София
Днес в училището на Софи ще има ден на пожарна безопосност и ще идват пожарни коли и пожарникари.   Mr. Green Смятам да поостана да заплакна окото.  Whistling Mr. Green
Весел и спорен ден!

Кво викаш значи?  knit 

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За ходенето бос Симона се е метнала на баща си и ако може, би си ходила цяло лято боса навън. Аз я пускам понякога на площадката, както и у дома на двора. За мен разлика няма особена дали е боса по сандали или съвсем боса, защото така или иначе банята е сигурна. Трябва обаче да няма стъкла. Но пък веднъж ме обвиниха, че детето ми било невъзпитано, защото ходело босо (с мое разрешение!) на площадката.  bowuu  Явно не им стигна смелост да ми кажат, че аз съм невъзпитана и всявам смут в редиците  Laughing

# 558
Кърлежът не се върти при вадене, директно се измъква. Мазането с каквото и да било е непрепоръчително, защото заради веществото, с което го мажете, кърлежът "повръща" погълната кръв заедно със слюнка и бактерии, като рискът за заразяване се увеличава.

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 11:51 от DaVinci

# 559
Ей, ще ви дърпам ушите  Twisted Evil Бързо на отчет кой колко е изпил вчера  Crazy

# 560
   Някой да се е чул с Ивонска?Добре ли е тя?

Цвета,какво ви казаха  за пъпките?

Аз съм със зверска кашлица,която като че ли няма намерения да минава.... Crazy

# 561
  • София
Ей, ще ви дърпам ушите  Twisted Evil Бързо на отчет кой колко е изпил вчера  Crazy

А ти?  Laughing

Аз пак се опитвам да се разболея, цяла зима нищо, сега втори път в рамките на месец. Така е, като само ме отвиват  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 562

Добре си е  Laughing Ръфа милите жени по други теми  Laughing Laughing Laughing

Ние вчера бяхме на рибен ресторант и както нямаше да пия метнах една малка бутилчица  Crazy

# 563
  • София; Дружбето
Комарена шарка Mr. Green здрав и прав, нищо му няма.
Наздрае дет са вика, аз отпочвам пак Blush

# 564

Добре си е  Laughing Ръфа милите жени по други теми  Laughing Laughing Laughing
   Е,добре!  Hug Щом й носи удовлетворение!  Mr. Green

# 565
Лелеееее, вижте ако бяхме в Щатите  Crazy Crazy Crazy Crazy http://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/14717-maraia-keri-e-nevinna.html

# 566
# 567
  И ако бяхме звезди.   Wink
  Не вярвам обикновени хора там да попадат под чак такъв прицел.  Rolling Eyes

# 568
Ние пак сме в схема - отзвучаваща вече... Марти направи опит за ларингитен пристъп - размина се с хомеопатия  Praynig но си беше страшничко ... Вече съм толкова гърмян заек, че даже лекари не ми трябват. После и Дани - Т, ужасна хрема - всички екстри. Грабнах си чукалата и сме във Варна.
Вече само кашлят като магарета и текат сополи.

Момичета, я кажете приличен чист хотел в Банкя или наоколо. За предпочитане около хиподрума, че не остана до 21.06, а аз още се мотая.

# 569
  • София
Здравейте мацки,
Времето се затопли и разбираемо май не се свъртаме много пред компа....
Гале щерката ти е прекрасна и с това сценично поведение....много и се радвам, все така да е . Аз разпратих покани за приятелство във facebook,на де що разпознах от вас...не знам защо и къде съм спала до сега. Исках да ви пейстна тук едни снимки от карнавала в Габрово,но ще ги видите и там. Беше много готино,габровци са опасни хора, държат си на карнавала и на манифестацията на 24 май,направо ме върнаха в миналото идваше ми да рипна и аз да марширувам като едно време.
Стуцка пожали го туй твойто дробче де....само го тормозиш. А иначе ако бяхме в Америка, май всички щяха да ни затворят, само Селма/останала съм с впечатление, че не пие/ от време на време щеше да ни носи цигари Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт