Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 415
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ние днес започнахме с плуването. Дани събра очите на родители, деца, персонал и треньорка.  Laughing Първо се опитаха да ни убедят, че няма да влезе в басейна, че бил много малък и подобни. Но дребосъчко се справи много добре и като обра похвалите днес е невъзможно да се говори с него.  Crazy Даже не ми даваше да го целувам, а само да го прегръщам, че бил голям, щял да става шампион и да събира награди.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Утре пак. Голям кеф, дано да се научи да плува до август месец.
Другите, които ходят на плуване - плуват ли вече децата? И за колко време? Имам предвид истински, без дъска, пояс, ръкави  - като големи?

# 571
  • София
Добро утро и успешна нова седмица!  Hug

Аз тотално съм се бъгнала, тази седмица ми се очертава много тежка, ще местим офиса през уикенда. Ако се затрия, за това ще да е. Crazy Crazy Crazy

А иначе ако бяхме в Америка, май всички щяха да ни затворят, само Селма/останала съм с впечатление, че не пие/ от време на време щеше да ни носи цигари Mr. Green

Joy Joy Joy

# 572
Klemy, поздравления за Дани. Ще стискаме палци за бъдещия олимпийски шампион.

Ним, успех с местенето на офиса. И като се преместите ще пием по бира.

barbi, дай линк към снимките, ако може и ние да видим габровците.

Наистина темата е малко пуста, но сега повечето време сме навън и не остава време.

Лека седмица на всички.

# 573
  • София
Я да разсъня малко темата и да споделя, че планирам генерална промяна за косата си. Ще бъде различно и късо. bowuu В тоя ред на мисли моля за препоръки за фризьори в София, които да имат визия и да не съдират кожи - в района на Надежда, Бокар или центъра около 5-те кюшета.

Цял живот съм била с тази коса и е време за промяна. Сменяла съм само цвета, но винаги е била дълга.

# 574
Ехаааааааа Ним, подкрепям те изцяло  Hug Hug Hug Мога да ти препоръчам моята фризьорка - подстригване + сешоар 40 лева, но пък ще те направи точно такава, каквато искаш  Peace

Барби, абе ти как се казваш  Blush Blush Blush Blush

# 575
  • София
Не че съм Барби, ама тя е Ралица.  Simple Smile

Сту, дай координати на лични плииииииз. Единственият проблем е, че аз не знам какво искам, знам само какво не искам. Та в случая задачата на фризьора ще е .... тегава ....  Simple Smile

# 576

Сту, дай координати на лични плииииииз. Единственият проблем е, че аз не знам какво искам, знам само какво не искам. Та в случая задачата на фризьора ще е .... тегава ....  Simple Smile

Накрая ще ти направи един сешоар и ще те изпрати по живо, по здраво....  Mr. Green

# 577
  • София; Дружбето
Нимскооооо, пробвай с taaz.com. Поне ще видиш какво ти ходи и ще може да го обсъдиш с фризцьорката. Подкрепям напълно промяната, аз умрем си сменям прическата, само да растеше по-бързо Grinning

# 578
Момичета, дайте идея за море на южното черноморие. Нещо тип all inclusive.

# 579
  • София

Ралица Иванова 4470

Ним и аз те подкрепям, аз като нямам този кураж,ще гледам отстрани и ще продължавам да въздишам по готини къси фешън прически.
Клеми браво на Дани Hug
Линк за снимките ща дам по късно, че нещо постояно ми се губи нета.
И аз щях да питам за морето, още нищо не съм решила, че и оферти ме мързи да гледам Blush

# 580
   Браби,според мен, много ще ти отива дължината на Мерлин Монро!И въобще нещо в неин стил!  Wink

Ним,теб те виждам с класическо каре!  thumbsup
   По-късо: 

По-дълго:

Със или без бретон.....И двете ще ти отиват,мисля.  Wink

Никой не ме пита.... Embarassed Фантазирам си.  Blush

# 581
  • София
Ми аз пак съм в някаква дупка и вече се чудя накъде да избие всичко, та ще си го отнесе косата, може би.  Confused

Селма, каре няма да е, защото моята коса е чуплива и карето трябва да го изправям всяка сутрин с преса, а това не е хич щадящо. Нещо по-рошаво ще да е, ама още не съм решила. Thinking

# 582
Аз така съм се специализирала в изправянето на коса, че като си ударя сешоара ми държи 4-5 дена  bowuu
На мен вече ми писна от карето, макар че това ми е най-любимата прическа от всички досега, ноя пускам дълга докато не ме перне сачмата пак  Crazy

Ох днес е поредното тържество на Ая за завършването на 2-ра група  Crazy Crazy Crazy Май и е четвъртотов рамките на почти 2 месеца  ooooh!

Барби, ние може би ще ходим в Лозенец  Peace

# 583
  • София
Да де, то и аз се бях специализирала сама да се издърпвам със сешоар и преса и си стоеше много добре, ама не е за всеки ден това, а аз като се замисля много рядко не си мия косата с тялото всеки ден, май само когато съм болна.  newsm78

# 584
Добре де, аз изкам чупки и къдрици пък съм с права коса- дайте ги насам. Laughing
Да ви кажа, толкова обичам къдрава коса, че Господ чу молитвите ми и Ноемката е с едни руси къдрици. Аз и мъжа ми сме с прави.  Mr. Green Е, мъжО вика, че му била чуплива като е дълга, но сигурно от кумова срама, че всички питат на кой се е метнала такава къдрава.  hahaha
Току що видях, че днес бил международния ден на блондинките. Честито на всички малки и големи блондинки!

Общи условия

Активация на акаунт