Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 377
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Хахххх, правилният емотикон е този, булка:  Blush! Плетачка такава!  Mr. Green Добре, че Симо не те чете, поне малко цвят можеше да пуснеш!...  tooth

# 91
  • София
Ив, тя моята гУспо'ицЪ нищо чудно да ме изненада с годеж и по-рано, изобще даже не може да ме очуди.  Joy
Майчинския ми инстинкт ми казва да я местя предучилищна в училище, нооо бащинския на баща й казава - първи клас.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Освен да му приложа някоя нова плетка, дето много ще го вЧепетли и ще му легне добре, та да склони.  Crazy

За скучното, то в училище е скучно, бе другарки! Освен, нали...страничните занимания там. То за това училище се казва, а не нощен бар (или клуб по плетки, да речем).  bowuu

# 92
  • София
Киро ни прави пица!  Party

# 93
Много внимавай...........твойто парче ще люти Simple Smile

# 94
  • София
Много внимавай...........твойто парче ще люти Simple Smile

По-важно е неговото парче да не му люти.  Whistling Whistling Whistling
 Joy Joy Joy

# 95
Стана интересно. Внимавайте да не прегори. Разказвай после. Вкусна ли е?

# 96
  • София
 Crossing Arms Жива съм.  Whistling Добре му стана. ПИЦАТА!  Mr. Green

# 97
По въпроса с училищата се е заформила интересна дискусия.
Моето мнение е, че трябва да се кара подготвителна и най-подходящото място е в училището в което ще се започва първи клас.
Ние ще изчакаме набора си, т.е. 2012 ще сме подготвителна. Вики вече почти чете на срички, знае и пише цялата азбука, може да брой до 100 и се е научила /от сметалото/ да събира до 10. Никой не я е напрягал за тези неща, сама се интересуваше и питаше.

Да ви споделя - едно момиче от ДГ е нарекла Вики "тъпа". Тя е много чувствителна и страда от това, че е най-малка в групата. Отчасти съжалявам, че я пуснах по-рано/въпреки, че и с този набор е едно от най-будните деца/. Дайте съвет вие как бихте постъпили. Мисля да говоря с въпросното момиченце.

# 98
  • София
Гале, ама имате сметало.  Joy
Аз съм пълен чук...ако нещо не ме питат 5 пъти, не обяснявам, нямаме букви, цифри, буквари, сметала, нищо. От вкъщи едно четиристишие не е научено. Твърдо мисля, че ако им е се отдава ще го научат.
Не случиха на амбициозни родители. Или напротив. Аз сикам да са първи, но да се получи от самосебе си. Това курсове, напрягане...изкуствено ми е. Или/ или.

# 99
Crossing Arms Жива съм.  Whistling Добре му стана. ПИЦАТА!  Mr. Green

Ех, това се казва мъж на място. Ако някой ден ми се преяде "ПИЦА" ще даваш рецептата и готвача.

Утре с Вики ще рисуваме и боядисваме нашите яйца. Детето си чака с нетърпение, от сега си представям мазаницата.

# 100
Гале, ама имате сметало.  Joy
Аз съм пълен чук...ако нещо не ме питат 5 пъти, не обяснявам, нямаме букви, цифри, буквари, сметала, нищо. От вкъщи едно четиристишие не е научено. Твърдо мисля, че ако им е се отдава ще го научат.
Не случиха на амбициозни родители. Или напротив. Аз сикам да са първи, но да се получи от самосебе си. Това курсове, напрягане...изкуствено ми е. Или/ или.

Ние напоследък нямаме много време да се задържим вкъщи и съответно и заниманията са доста изостанали. Всички песни и стихотворения се учат в ДГ и вокалната група. Много бързо ги помни. Сметало имаме до 50. Букви имаме всякакви, но най-обича тя да си пише. Напоследък сме само на оцветяване и рязане/мисля, че са по-важни за финната моторика/, когато има време.

В днешно време мисля, че най-важното за децата е да знаят езици и да са много контактни. И да са много обичани

# 101
  • София
Така е. Но да са контактни е вродено.
Да ги обичаме зависи от нас! Hug

# 102
  • София
Гале, явно е време да и обясниш, че не бива да се тревожи толкова какво мислят за нея хора, които не са и важни... В онзи смисъл, че никой от нас не получава Вселенското одобрение и възторжената любов на всички хора, които среща по пътя си и не бива да се стреми към подобно нещо!  Naughty Мен много ме е страх от точно това - да не усвои по някакъв начин угодническия стремеж да бъде харесван от всички за сметка на своите нужди и желания!!!  Confused Tired Ползвай предоставилата ти се възможност и отправи следното послание "Щом смята, че си тъпа, не ти е приятелка, а щом не ти е приятелка, не бива да те наранява мнението и, защото това не е вярно и ти го знаеш!" Wink Примерно, де.

# 103
  • София
Никой не е 1 милиона долара, че да се хареса на всички!
 Hug Hug Hug

# 104
  • София
Никой не е 1 милиона долара, че да се хареса на всички!
 Hug Hug Hug

Именно. Но има хора, които са готови на всичко, за да се опитат да го постигнат! Жертват себе си (и близките си!) за обречената кауза...

Общи условия

Активация на акаунт