Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 402
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Аз и мъжа ми сме с прави.  Mr. Green Е, мъжО вика, че му била чуплива като е дълга, но сигурно от кумова срама, че всички питат на кой се е метнала такава къдрава.  hahaha

Ми к'во да прави човекът - нали трябва да те оправдае Mr. Green  Mr. Green Mr. Green
Я дай снимки на Ноемката, че не сме я виждали  Heart Eyes

Блондитата да почерпят!  Flutter

# 586
  Ха-ха,Ним!  hahaha Не знаех,че си с чуплива коса!  Laughing Явно все те хващам с изправена такава.  Laughing

Аз така съм се специализирала в изправянето на коса, че като си ударя сешоара ми държи 4-5 дена  bowuu

Ха,браво!
  Да ти завиди човек!  Mr. Green
  Моята коса не издържа без миене повече от 2 дена.  Crazy

Blush Blush Blush от моята сладка щерка!

# 587
  • София
E, Нимчето е с чуплива, т.е. вхърчи наляво-надясно като моята. Не къдрава, а на чупки.  Mr. Green Нимче, една малко по-къса и доста етажитана ще ти седи добре.   Peace При нас (до офиса) са много добри и двете фризьорки - подстригване е 10лв, май сушоара и той толкова. Нещо последно време не обичам да ми пипат много косата и за това само се подстригвам и то рядко.

# 588
  • София
E, Нимчето е с чуплива, т.е. вхърчи наляво-надясно като моята.

А, баш те това!  Laughing  Хвърчи накъдето си иска, заформила съм букли покрай раменете даже, но всеки ден са различно изразени... и обикновено отляво не е като отдясно  hahaha Crazy

# 589
Утре планирате ли някакви мероприятия за децата? Аз съм в чуденка къде да ги водя и как да им направя деня по-запомнящ се  Thinking

# 590
Някой ще ходи ли на концерта на Стинг?

# 591
  • София; Дружбето
Аз не планирам нищо от финансова гледнат точка Tired иначе щях да ги водя по центъра да търсим някое празненство.
Аз мисля да ходя на феста в Каварна сама, дано не ми мине котка път Crazy

# 592
класическо каре!  thumbsup
   По-късо: 

Eй това е моята любима прическа. Три пъти в живота си съм била с такава и то след много дълга (почти до кръста) коса. Но моята е от бързорастящите и съвсем прави коси Simple Smile

# 593
На Стинг не, но вчера си взех билети за Ellevation и Spirit of Bourgas  Crazy
Това темата с косите е необятна! И моята е чуплива, не расте и ме дразни! Ним, нещо на стъпала, но горния пласт да е по-къс мислила ли си?
П.С. Клемс, сега видях, че и ти си предложила същото  Hug

Днес разбрах, че на Ева татко й си има приятелка, която също има дете и тримата живеят заедно... Всъщност от около 2 месеца, всеки път като я взема, са си стояли четиримата в нейния апартамент, а аз си мислех, че са си на село при неговите родители, ама явно не е сметнал за необходимо това да го знам. Малко ми е обидно, че прекарва времето си с друго дете, че обгрижва него, а на Ева не е купил едни гащи за 2 години, таксата на градината не е плащал от 2 месеца, обаче държи да я взема през седмица да й се радва.
Още незнам как да реагирам. Но определено голяма буца ми е на гърлото.

# 594
  О!АнджиHug Hug Hug
  Как си мила?  Simple Smile

За карето....И аз съм имала точно такова на 20 г..И моето беше направено изведнъж от доста дълга коса.  Laughing Peace

Ели, ...... Shocked  spoko
  Със сигурност е неразумно,но май щях да направя скандал на твоето място.
  Категорична съм,че другото семейство на таткото на Ева не е правилното място за срещите им,поне докато е толкова малка.  Peace
  Говори с него!  Peace

# 595
  • София
Ели, голямо гуш от мен. И аз не съм сигурна как бих реагирала, нито как е редно да се реагира.  Rolling Eyes

# 596
  • София
Момичета, малко снимки от 1-ви юни преди 4-ри години:

1 2 3

Simple Smile

# 597
  • София
Момичета, малко снимки от 1-ви юни преди 4-ри години:

1 2 3

Simple Smile

Сега ако ми припомните и къде е това  Simple Smile Грам спомен нямам, че сме се събирали и на първи юни  Confused

Ели, безобразно е това, че не ви помага финансово. За другото не знам какво да кажа ...

Отдавна се каня да те питам как е Цецо и какво стана с шофьорката?

Цвета, а твоя татко?

# 598
  • София
Ним, къде е това? Каприз на Заимов ли? Аз била ли съм там?  newsm78
Ели, аз съм крайна. При това положение му вдигам грандиозен скандал и не му давам повече детето. Това е. Щом аз съм за него лукова глава, че не ме уведомява къде е детето ми, значи и той за мен е същото. Това с финикийските знаци умишлено го подминавам. Гуш!  Hug

# 599
Абе и аз така си мисля - че не е редно да си прекарват дните задружно, четиримата, на чужда територия. Пустата ми толерантност, вече и на мен ми додея от нея  Crazy Онзи ден пък видях снимки на Ева, качени в профила на въпросното момиче...Обадих му се, помолих да ги свалят и че не ми е приятно снимки на детето ми да се подвизават в нейчии си профил и за 10 минути ги нямаше. Абе хич не ми е гот, определено.
Благодаря ви за мненията  Hug Още сега ще му се обадя да се видим утре да си говорим.
Лила, Цецо си беше вкъщи 2 седмици, после го приеха пак в болницата за рехабилитация. По последни данни може сам да стане от леглото и да седне на инвалидната количка. Което е похвално. Шофьорката - незнам, разследването тече, тя продължава да се прави на луда. Да видим до кога.

Ох, какви са малки тия въшкиииии  Heart Eyes И кога мина това време  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт