Концерти 2011 (2)

• 30 598
  • 534
  •   1
Отговори
# 420
Ок - съгласна! Явно седалките са били мнооооооого потрошени и е приличал на нещо много древно  Joy Joy Joy

# 421
  • Бургас
Beyonce ще е следващата световна суперзвезда, която ще се изяви в новата зала на София „Арена Армеец”. Преди нея в съоръжението, наричано от спецове „чудо” и „бижу”, ще се проявят Жан Мишел Жар и Шаде, пише Монитор.
Според запознати билетите за Бионсе щели да стартират от цена 100 лв. За сравнение: шоуто на Жан Мишел Жар на 9 октомври се продава от 40 до 100 лв., а концертът на Шаде на 26 ноември върви от 60 до 200 лв. за билет.
Засега няма обявена дата, но запознати казват, че през декември певицата ще е на обиколка из подбрани страни в Европа, Близкия и Средния изток.
Междувременно звездата поиска от фенове да й пращат клипове да се записват за участие в новия й хит Best Thing I Never Had (алтернативна версия на издадения в средата на юли официален клип към втория сингъл от новия й албум). Най-много ще се търсят снимки и кадри от сватби и абитуриентски балове.
Крайният срок е 12 август, а през септември феновете ще могат да се видят във видеото. Парчето има вече един официален клип, този ще е на почитателите.
http://radiofresh.bg/news/music/2011-08-01/bijonse-idva-v-novata-ni-zala.html

# 422
Ходихме миналата година на Любе и БТР на Античния, билети купувах пак от Ивентим, но тогава си имаше схема, разделено беше на сектори, имаше означения за редовете и различни цени, в съответствие с близостта до сцената.  И освен това имаше организатори, които следяха за спазването на секторите и номерата на редовете, е ,до голяма степен поне  Wink.  Та оттам и озадачението ми. 

# 423
Аз бях на Античния на Блекмор'с Найт, имаше места, редове, сектори и се спазваха. Явно за всеки концерт е различно, но все пак има места (от страни на сцената), които никак не са приятни в сравнение с тези най-отпред централно. Явно който иде най-рано, той ще се уреди с хубаво място.

# 424
Аз бях на Античния на Блекмор'с Найт, имаше места, редове, сектори и се спазваха. Явно за всеки концерт е различно, но все пак има места (от страни на сцената), които никак не са приятни в сравнение с тези най-отпред централно. Явно който иде най-рано, той ще се уреди с хубаво място.
Лелееееее, ето от къде се бъркам  Embarassed! И аз съм ходила на този концерт, но бях забравила  ooooh!. Явно съм омешала спомените от двата концерта  Mr. Green.

# 425
Бяха в една година, даже в един месец  Laughing

# 426
Не бяха ли там Апокалиптика?

# 427
И Апокалиптика имаше, точно на другия ден след Блекмор  Laughing

# 428
Малко е неприятно това, с липсата на разпределение по сектори на местата за Таря , в Античния. Купих билети все пак.  Вероятно ще се наложи да отидем по рано. Да стискаме палци за хубаво време.

# 429
Anneke van Giersbergen с групата си Agua de Annique на Спирит-а в Бургас на 14.08.

# 430
  • out of space
Хора, знае ли някой какво ще рече това "Билет за концерта, категория 4". Какво ще рече категория 4?

Категория 4 Трибуна горна - 43 евро  - виж по-долу в линка който ще ти пратя  Tired

http://www.carpediemtravel.bg/concerts/272--rammstein-1995-2011-.html

На това ли ще ходиш  Crossing Arms

Благодаря!
Ами...възнамерявам, да...е, ще видим  Simple Smile

# 431
Още не мога да се отърся от изживяването на Spirit of Burgas...Skunk Anansie и Moby направиха уникално, невероятно шоу. Skin затвърди мнението ми, че не е от тази планета...
От към организация всичко (от моята гледна точка) беше перфектно, нищо общо с хаоса на Elevation.
Може би мерките за сигурност на входа на къмпинга не бяха достатъчно. Преспокойно можехме да вкараме бомба в багажа си и хоп в тълпата пред сцената...Охраната дремеше по столовете, нито веднъж не ни провери.

# 432
На нас ни провериха багажчето отгоре - отгоре само  Crazy

А да питам скоро някакви концерти на Бон Джови ще има ли по света? Така де, в ЕС Grinning Grinning

# 433
Момичета, някой от Пловдив на помощ  Praynig Praynig Praynig
Онзи ден мернах плакат за концерт на Милена + Силвия Кацарова + още 2-3ма/група, но не видях подробности, в нета не откривам нищо  ooooh! помня само, че беше края на август ~30 и на Античния.
Някой може ли да ми каже подробности?
Къде да видя изпълнителите, датата, цена на билети?

# 434
  • софия
На нас ни провериха багажчето отгоре - отгоре само  Crazy

А да питам скоро някакви концерти на Бон Джови ще има ли по света? Така де, в ЕС Grinning Grinning

Джови приключиха с турнето.Дават си две години почивка,пък после каквото сабя покаже.

Общи условия

Активация на акаунт