Концерти 2011 (2)

• 30 609
  • 534
  •   1
Отговори
# 360
Sofia rocks - Whitesnake, които ми бяха мечта да видя, бяха страхотни, пях, скачах ( както каза милото: "драх се" Wink ) Но Дейвид Ковърдейл, беше страхотен и си заслужаваше да се види от фен зоната Simple Smile

Bon Jovi - това е КОНЦЕРТЪТ! Няма такова изживяване, страхотна банда, страхотна публика! Бон Джови се раздадоха на макс и ние им отвърнахме със същото. Сбъднах детската си мечта, а милото получи страхотен подарък за рд-то  Heart Eyes Не мога да сравня този концерт с никой друг, на който съм била  Peace Изкефих се на моя любимец Тико Торес и на цялата банда - бяха жестоки! Дано да дойдат в България!
Организацията беше на ниво и никъде не сме чакали.  Peace

# 361
Правилното решение, Бърди. Не съм и очаквала друг отговор.  Simple Smile  На Глен ли викаш Ричи?
Как пък снимащия не го перна през ръчичката тоя келеш отляво  #Crazy дето така варварски закрива  лика на The God..

# 362
Правилното решение, Бърди. Не съм и очаквала друг отговор.  Simple Smile  На Глен ли викаш Ричи?

Ееееееех, де да беше от Глен...

А "Ричи" казвам на Ричард Sunglasses :

И един личен поздрав към теб:

# 363
Еййй, бях забравила, че КК  би отвод  Sad .  Ама тоя младенец досущ прилича на него, и на видеото  не успях да регистрирам  разликата.  Не бях в София и изпуснах  концерта, купих купища вестници, за да прочета отзиви и.. нищо не прочетох. Никакъв отзвук.  Confused Пишат ми за Слейд и Ковърдейл, хммм..
Мерси за поздрава, ти знаеш какво са Джудас за мен.   Hug

# 364
Как няма отзиви? всички рок радиа са пуснали такива - зирок, тангра мега рок

ето линк от Тангра - http://www.radiotangra.com/?page=newss&lng=bg&nid=10354

# 365
  Не бях в София и изпуснах  концерта, купих купища вестници, за да прочета отзиви и.. нищо не прочетох. Никакъв отзвук.  Confused Пишат ми за Слейд и Ковърдейл, хммм..
Мерси за поздрава, ти знаеш какво са Джудас за мен.   Hug

Надявам се да не прозвучи като реклама, но за мен най-професионално поднесената информация, касаеща твърдата музика, е в сайта и във форума на Метал Катехизис. Там е мястото.

Ето и още една невероятна снимка, но излиза огромна, затова я пускам като линк:

Rob Halford с българското знаме
Rob Halford с новия китарист

Ето и линк към албума на младежа, направил изключителната снимка, която пуснах в предишния си пост - със знамето и мотора- има невероятни моменти от различни концерти.

Enjoy

# 366
Haha, Нончо си е фотограф бре , ко мислите вие...

# 367
  • Някъде в търсене ............
Да се похваля , мойто детенце е на снимката от сайта на Тангра, това с вдигнатите ръце и тениската на Cinderella Simple Smile Много и харесаха Слейд. и всички останали Simple Smile

# 368
Здравейте,

Дано приемате и включвания от чужбина. Доскоро много завиждах за летните фестивали в и около България, но после спретнах една приятна програма от: Queens of the Stone Age - юли, Arctic Monkeys - август и Kings of Leon - септември.
Преди това ходих на System of a Down, в името на доброто близко минало Simple Smile Добре, че с тях бяха Gogol Bordello (цигански пънк, с елементи на Църна маца, Бел мачок), че SOAD нещо не ме изкефиха като сценично поведение.

Все още ми е по-голяма сякаш емоцията от концертите в България, самият факт, че там има по-малко събития и ги чакаш истински. Тук пропускам сума любими групи - идва през ден някой, така ще се разоря Laughing

# 369
  • София
Виждам доволни от Sofia Rocks, аз също се изкефих. Обаче (понеже съм лично засегната може би) си дадох сметка колко сме не толерантни към българските музиканти. Жалко е, защото много медии говорят против чалгата, а не отразяват друга музика правена от българи.

# 370
Българската публика е нетолерантна към боклук музиката по принцип, не към българската въобще.  В момента се сещам колко нетолерантно и мощно бе опл'та щерката на Стив Харис преди няколко години.

# 371
Ходих на София рокс и съм мнооооого доволна! Grinning

# 372
  • София
Мисълта ми беше, че дори не оплюха българското участие на феста. Изобщо не го забелязаха (медиите визирам).
А Майк енд... не ги оплюха, но беше доста безучастна публиката, а те са далеч от боклук музика.

# 373
Момичета, дайте впечатления от Каварна...... Кой беше на Соната?

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 08:17 от Тай

# 374
Да се похваля , мойто детенце е на снимката от сайта на Тангра, това с вдигнатите ръце и тениската на Cinderella Simple Smile Много и харесаха Слейд. и всички останали Simple Smile

Твоето момиченце беше ли на концерта на Синдърела? Със същата блузка. Много е вероятно да имам две негови снимки на апарата ми от концерта на Синдърела!Пиши ми на лични, за да ти ги
изпратя!
За по-малко от един месец посетих 4 концерта: Cinderella, Кansas, Sofia Rocks,  Bon Jovi!
Всички ми харесаха ужасно много, заредих се невероятно, но последния ми махна главата и ума отвсякъде...Такава емоция вложих, че имам чувството, че съм сънувала. Сега като гледам клиповете, доста неща съм пропуснала..За втори път в живота си изживявам нещо толкова съкровено и истинско по концерти, дано и за в бъдеще да има още много КОНЦЕРТИ НА ЖИВОТА МИ!
София рокс - невероятна емоция! Но просто Bon Jovi заличиха всичко...Според мен това идва от степен на любимост на дадена банда...когато просто не вярваш на очите и ушите си...малко ме е яд, че направо имам бели петна, честно... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт