Сайтове за колективно пазаруване-да обсъдим сделките в ПЛОВДИВ

• 41 846
  • 777
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
като стана въпрос за маникюр - да препоръчам тази маникюристка http://grabo.bg/plovdiv/manikiur-s-opi-i-terapiia-za-ratze-s-roz … na-za-8lv-08rku3b работи перфектно!  Peace

Дай по-точно описание на салона,моля! Peace

# 751
  • Пловдив
какво по-точно да опиша tandonova79 ? салона мисля, че е нов.. но е много сладурски.. има фризьори и маникюристка.. работят добре.. цените са прилични.. намира се срещу училището Елин Пелин..
ходих там на маникюр преди морето (без ваучер, защото тогава още нямаше) и лакът ми издържа 11 дни на морето + още 1 седмица след това..  Shocked  затова и бях очарована.. а и момичето работи много старателно.. и рисува страхотно.. сега си взех и ваучер.. да видя каква е тази терапия с роза.. звучи интересно..

също да кажа, че си ползвах и ваучера за протеинова терапия в кий-марая.. много ми хареса издухването.... протеина реших да го заменя с някаква подхранваща ампула, защото тъкмо се бях боядисала и мислех че може да ми свали боята.. 

# 752
  • Пловдив
Ох...исках адреса... ooooh!
Извинявай!И...мерси!  bouquet

п.п. А в Кий марая наистина ли ти хареса???Чак съм втрещена!Аз като бях...беше нещо ужасно!А фриз.същата ли беше-руса,на средна възраст,цапната в устата?Аз съм с много лошо впечатление и от хигиената...

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 17:55 от tandonova79

# 753
  • Пловдив
 Mr. Green  от хигиената, или по-точно от липсата на такава и аз съм втрещена  Mr. Green
мноого  е мизерно, но пък ме издуха много добре .. да, руса беше фризьорката, не знам дали е цапната в устата, че почти не говореше..  освен че  ме питаше какво искам.. как .. и т.н...
а от самата терапия нямам впечатления.. аз я пропуснах..

А ти и от самата услуга ли не си доволна.. или само от обстановката?

# 754
  • Пловдив
Mr. Green  от хигиената, или по-точно от липсата на такава и аз съм втрещена  Mr. Green
мноого  е мизерно, но пък ме издуха много добре .. да, руса беше фризьорката, не знам дали е цапната в устата, че почти не говореше..  освен че  ме питаше какво искам.. как .. и т.н...
а от самата терапия нямам впечатления.. аз я пропуснах..

А ти и от самата услуга ли не си доволна.. или само от обстановката?

От всичко! Crazy Претупа ме за има0няма 30 мин.,но...бях писала преди.Пълна пародия и на загряването с инфра лампата.А с каква кърпа ме зави...скъсана и 20/20см.,като косата ми излизаше.Абе ужас!Влизаха някви пияници,прегръдки,целувки,мухи които ме изядоха... Shocked И тя уж само се извиняваше...както и да е!
Имаше и доволни помня,явно на мен такъв ми бил късмета! Mr. Green

# 755
Аз бях доволна от антицелулитните в Кий Марая. От самите процедури  Grinning Иначе си носех хавлия, на която да си лягам по време на масажите  Simple Smile

За Макс вижън някой пита по-напред - аз ходих. Ефект след първата процедура - Нула!
След същата процедура в Бюти дерм център космите под мишниците намаляха много. Не на половина, но поне 40 %. В Бюти много ме пареше, ама много. Явно апарата беше на по-висока степен. Но имаше страхотен ефект. За съжаление така и не се наканих да отида на още процедури. Пък и нямаше ваучери за там.
В Макс вижън нищо не усетих. Много, ама едва доловимо ... даже не мога да го нарека парене, ами по-скоро докосване. Сега като ида ще я накарам да ми пуска по-високи степени, докато усетя нещо.
иначе самото салонче много ми хареса. Кипричко, чистичко, новичко. Може би ще си направя там кола-маска. Ще разпитам мацето с какво работи. И ако се реша после ще дам отзиви.

# 756
Маникюристката в Макс вижън работи уникално и маникюр и педикюр, не че е по темата, защото ваучери за нея не съм срещала, но да похваля момичето, клиентка съм и от много години, за ши лак сега ходя другаде, но за педикюра не я сменям за нищо на света. Peace

# 757
И аз ходих в Макс Вижън на фотоепилация, дори имам още два ваучера, но не съм очарована от апарата. Преди това си бях правила две процедури в Енигма и беше съвсем различно. Мисля, че апарата, с който работи е от тези, които са за домашна употреба. Иначе и аз сега се чудя за фотоепилацията от мона лиза. Ходила съм там на солариум и бях много, много доволна Simple Smile

# 758
И аз ходих в Макс Вижън на фотоепилация, дори имам още два ваучера, ............
Аз пък имам още пет  Laughing Дано има ефект, че ще се гръмна. Иначе салона ми е страшно удобен. Долитам за 10-ина минути.

Тъкмо мислех, че няма нищо интересно напоследък и попаднах на това
http://bg.kolektiva.net/sofia/ilinor.html
Не съм купувала пантофки бефадо досега, но много ги хвалят. Ще взема да ги пробвам.

# 759
И аз ходих в Макс Вижън на фотоепилация, дори имам още два ваучера, но не съм очарована от апарата. Преди това си бях правила две процедури в Енигма и беше съвсем различно. Мисля, че апарата, с който работи е от тези, които са за домашна употреба. Иначе и аз сега се чудя за фотоепилацията от мона лиза. Ходила съм там на солариум и бях много, много доволна Simple Smile

Добре, че не си купих ваучери за Макс Вижън. Доста им се чудих.   Simple Smile

В Мона Лиза ако някой си е правил фотоепилация, да споделя опит Rolling Eyes

# 760
  • Пловдив
И аз ходих в Макс Вижън на фотоепилация, дори имам още два ваучера, ............
Аз пък имам още пет  Laughing Дано има ефект, че ще се гръмна. Иначе салона ми е страшно удобен. Долитам за 10-ина минути.

Тъкмо мислех, че няма нищо интересно напоследък и попаднах на това
http://bg.kolektiva.net/sofia/ilinor.html
Не съм купувала пантофки бефадо досега, но много ги хвалят. Ще взема да ги пробвам.

А дали си струва като сме в П-в пак да даваме 5 лв. за доставка??? ShockedТова е лудост...И аз мислех да взема ваучер,но като чета той е само за он-лайн покупки.

Мерси!

# 761
  • Пловдив
 newsm78 А и може само по един ваучер на човек, т.е. спестяваш 5 лв... и ако ги даваш и за транспортни...

# 762
  • Майничка
Добре де, в момента в магазина с/у Маркет център (зад сергията със зеленчуци) има намалени пантофки на Бефадо по 10лв.
Пообрани са вече номерата, но промоцията е от юли.
Моделчета, които в аутлета на сайта им (невключени в промоцията) са по 12,50 и 13,50лв. взех оттук за по 10лв.

Безсмислена ми се вижда тази промоция, даваш 5лв. за ваучер+5лв.доставка и получаваш стока за х-10лв. Освен ако не купиш неща за над 50лв., при безплатна доставка, получаваш (х>50)-5лв.

# 763
  • Варна
Здравейте, предлагам ваучер за една нощувка за двама плюс закуски за Хотел KAP HOUSE в Банско. Продавам ваучера за 29 лв., цената в сайта е 36 лв. Можете да си купите и допълнително ваучери, офертата е валидна още 4 часа. Ето линк: http://ofertomat.bg/offers/view/185.html
Ако имате интерес ми пишете на лични. Ваучерът може да се ползва до 31.08.11 г.

# 764
  • Пловдив
Какви бяха отзивите за това студио:
СДЕЛКА НА ДЕНЯ:Подстригване + маска + сешоар или Дълбоко почистване на лице с оформяне на вежди за 13 вместо 30 лв в салон за красота Esthetique
http://www.zadrujno.bg/Home.aspx

Общи условия

Активация на акаунт