Сайтове за колективно пазаруване-да обсъдим сделките в ПЛОВДИВ

• 41 862
  • 777
  •   1
Отговори
# 690
Май народа наистина почива...Аз напоследък нищо не харесвам... Rolling Eyes Търсих пак нещо за коса-подстригване,но освен студио Поли никой нищо не предлага!

Отидох да си купя ваучер за астролога и виж какво ти намерих
http://www.zadrujno.bg/804/spa-maniciur-lak-dekoracia-vustanovia … -salon-glaks.aspx

# 691
  • Пловдив
Какво мислите за тази оферта за вега тест?
http://www.eurovoucher.bg/offers/193

# 692
  • Пловдив
Хм, и аз се чудя за този вега тест, мъжът ми е много навит да си прави, аз нямам нужда да отслабвам, повече от любопитство бих си направила, но предполагам, че повечето ми любими храни ще са неподходящи. Една приятелка си е правила в София и видях резултатите - от 200 храни и напитки в червено оцветяват тези, които не трябва да се консумират, в зелено - тези, които могат да се консумират, в жълто май беше ограничена консумация. Пълна забрана на пържено и панирано. И след 6 месеца пак, защото се променяли нещата. Като цяло ми се вижда измислена работа.
Аз пък се чудя на офертата за LPG-то. Преди съм правила курс от 10 процедури в това студио и бях доволна за момента, но не продължих с поддържащи процедури и сега съм си на старото положение, че и по-зле май.

# 693
Някой слагал ли си е такъв лак  Rolling Eyes  http://www.lapni.bg/offer/564

Много и се чудя на тази оферта
Аз съм си слагала и ми съсипа ноктите. Много по-доволна съм от gelish и shellac, но и с тях трябва да не се прекалява.

оф ами то май си зависи от ноктите
аз пък не съм доволна от гел лака изобще не ми седи по 2 седмици и ми съсипва ноктите .... а моята кумица завъди орлови нокти с гел лак в смисъл че и пораснаха и задравяха ...... стигам до извода че е индивидуално /не сме ходили на едно място , но не вярвам де има чак такава разлика

а за този салон някакви отзиви да има , че и аз се чудя май само такова не съм пробвала

Peace Sugarfreeeee  гелиша е гел лак

Днес си използвах ваучера и останах доволна.Момичето беше много мило и внимателно и много се стараеше/по никакъв начин не усетих някакво по-различно отношение,за това че съм с ваучер/.UV лака се нанася под цветния лак/в шишенце,с четчица/,после се пече на лампа/като гел-а/.В момента съм с много добре направен маникюр/хареса ми и декорацията която ми направи/,но ще мога да Ви кажа колко ще издържи по-късно/а при мен почти нищо не изтрайва дълго/.Ако нямах закупени други ваучери за маникюр и не се притеснявах,че ще им изтърва сроковете,щях да си купя още....

# 694
  • София
Вега тестът беше доста коментиран в общата тема за колективно пазаруване. Май почти всички стигнаха до извода, че са си дали парите напразно. Ако ви се търси - потърсете в старите теми. Може би и с търсачката ще се покажат мненията  newsm78.

# 695
  • Пловдив

Аз пък се чудя на офертата за LPG-то. Преди съм правила курс от 10 процедури в това студио и бях доволна за момента, но не продължих с поддържащи процедури и сега съм си на старото положение, че и по-зле май.

аз също и то на цена около 40 лв на процедура
ако някой се надява да му изчезне целулита или да отслабне да забрави
иначе като за масаж си е добре
но относно целулит и отслабване съм ЗА ръчните масажи

# 696
  • До хладилника, който обичам
Аз бях писала по-назад - 10 процедури с "Cerri 4+1" + 3 LPG - нищо. Ама ей така, нищичко. И да ми се е раздвижила лимфата, го е направила тайно от мен Mr. Green Аз не за целулит, а за обиколки го правих - в офертата обещаваха разлика 3-6 см след 6-10 процедури с "Cerri 4+1", таратанци. Иначе за масаж е готино, да, ама не си струва, ако човек иска да види ефект.

Ръчен масаж и аз искам, ама евтин Crossing Arms Че човек иначе не може да си позволи десетките процедури, които обичайно трябват и пак става едно голямо нищо.

# 697
да попитам тези ,които вече бяха там за http://promo.aqualand.bg/index.php?showoffer=yes&id=22, малката е малко над 1,10м., 1,15 м. е , да и купувам ли билет ?Как ги проверяват за 1,10 м. ?

Мила и аз имах подобен проблем.До касата на стената има измерено точно 1.10 и отбелязано,но май и вътре имат точката до къде стигат малките.И аз бях неприятно изненадана че трябва цял билет за малкото акселератче baby_neutral

# 698
  • о`майна лунна нощ е
Грабнах 5 ваучера за пица - http://grabo.bg/plovdiv/pitza-i-airian-na-polovin-tzena-za-370lv-07k9v

# 699
  • Варна
В петък ходихме на Акваленда - http://promo.aqualand.bg/index.php . С ваучер от 12,30 лв. - 2 бири + 2 цаци; един от 4 лв. за каката. Цацата беше много прегоряла и с  косъм. Децата останаха много доволни. Има много съоръжения и на ниска цена .Но водата беше неприятно студена. На душовете също нямаше топла вода. Всичко е крайно занемарено - мръсни тоалетни. Контрола от спасителите по пързалките също го няма. За сега казвам,че не бих повторила, за съжаление .

# 700
  • Пловдив
Имам чувството, че съм срещала тази оферта и преди. Някой почиствал ли си е климатика да даде отзиви. Относно Вега теста, не става дума само за отслабване. Писала съм и в друга тема, сестра ми прави преди години, аз също. Моите препоръки не съм ги спазвала, защото се оказа че всичко, което обичам ми е забранено, но сестра ми спазваше предписаната диета и така си оправи перисталтиката и значително и се подобри състоянието с хемороидите. Спря кървенето, запека, нередовното изхождане, а преди това беше пробвала всякакви диети и рецепти......уж ефективни. Така, че е индивидуално. За 30 лева си струва, но е досадно дълго.....докато те тестват.

# 701
  • Пловдив / София
Аз пък не мога да смогна да си използвам ваучера за Бътърфлай. А е до края на седмицата. Дано да успея. Лошото е, че няма как да вземеш нещата за вкъщи, предвид сладоледа и фреша, които влизат в офертата.

# 702
  • Майничка
E, пиеш фреша на място, сладоледа има опция в кутийка. Wink

# 703
  • Пловдив
или си носиш за фреша бурканче Mr. Green
за сладоледа дават стереопорни кутийки,да

# 704
  • о`майна лунна нощ е
Включвам се с отлични отзиви за масажа от Пълмед АД Пловдив. Направихме подарък един, а рожденикът вече ходи три пъти /с доплащане на същата цена/. Доволно! 10/10
Давам 10/10 и за екскурзията за плаж в Александруполис,  от Туристическо бюро за разходки и развлечения Пълдин в Пловдив.  Спазени график, добри автобуси, чудесна организация. Тъй като и този ваучер беше подарък, мога само да препредам разказаното. Важното е, че и този рожденик /в случая рожденичка/ остана доволна.

Колкото до офертата на Бътерфлая - и аз имам още един ваучер и ми писна да се моля на приятели и познати да ми направят компания и да хапнем заедно. Накрая ще си го използвам сама и ще видя как ще ме отлюспят от стола като погълна това количество сладичко.
ПП - всичките им продукти могат да се взимат за вкъщи. И фреша, и сладичкото, и сладоледа. Има си кутии.

Общи условия

Активация на акаунт