Сайтове за колективно пазаруване-да обсъдим сделките в ПЛОВДИВ

• 41 851
  • 777
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив / София

Колкото до офертата на Бътерфлая - и аз имам още един ваучер и ми писна да се моля на приятели и познати да ми направят компания и да хапнем заедно. Накрая ще си го използвам сама и ще видя как ще ме отлюспят от стола като погълна това количество сладичко.
ПП - всичките им продукти могат да се взимат за вкъщи. И фреша, и сладичкото, и сладоледа. Има си кутии.

Ами защото при излизането на офертата в Грабо имаше въпрос дали могат да се вземат нещата за вкъщи и беше отговорено да се съобрази сладоледа и фреша.
Иначе и аз все някой трябва да навивам затова досега не съм я ползвала. Ама ще отида да си ги взема за у нас и това е.

# 706
  • о`майна лунна нощ е
Оползотворих днес моя ваучер за там. Добре, че все пак си намерих дружка да преядем заедно.

Имаше обаче проблем с ваучера ми. В сладкарницата имат разпечатан списък с кодовете им. Не откриха моя?!?! Първият, който ползвах, си го намериха без проблем. Вторият не излизаше, а ги платих заедно. Добре, че си носих с мен платежното, разпечатан ваучера и заявката. Звъннаха в Грабо, от там потвърдиха секретния код, който е изписан на ваучера, допълниха ме в списъка и си хапнахме без проблем.
Да имате едно на ум, че списъците не са пълни явно. Споделиха ми, че някаква жена си била платила 3 бр., но получила смс само за един. Та стават и обърки да знаете.

# 707
  • Пловдив
някой иска ли този ваучер?
http://www.zadrujno.bg/667/proteinova-terapia-kosa-sheshoar-pres … ane-otstapka.aspx
не знам дали ще успея да го ползвам до края на седмицата  Rolling Eyes

иначе днес бях на вега тест от евроваучер.. оказа се, че мога да ям почти всичко ( с малки изключения) и като почти всичко трябва да е разделно  Crossing Arms
тва и без тест си го знаех  Mr. Green

# 708
  • София
някой иска ли този ваучер?
http://www.zadrujno.bg/667/proteinova-terapia-kosa-sheshoar-pres … ane-otstapka.aspx
не знам дали ще успея да го ползвам до края на седмицата  Rolling Eyes

иначе днес бях на вега тест от евроваучер.. оказа се, че мога да ям почти всичко ( с малки изключения) и като почти всичко трябва да е разделно  Crossing Arms
тва и без тест си го знаех  Mr. Green
Писах ти ЛС.

# 709
Току що си купих почистване на лице  Simple Smile http://www.lapni.bg/offer/639

# 710
  • Пловдив
Включвам се и аз с първия си ваучер за три нощувки в Пирин Голф -Банско . Офертата е изгодна за семейство с 2 деца защото второто дете се настанява безплатно ,а първото е на 50% . Някой е бил вече там нека сподели аз се пиша след 25август.

# 711
Аз се включвам с много добри впечатления от цяла кола в Богиня. Козметичката е Вили и свърши чудесна работа, много съм доволна и препоръчвам!

# 712
  • Пловдив
Понеже виждам, че има оферта в грабо за лазерна епилация в Лазер център, искам да споделя моето мнение. Мисля, че това е най-доброто възможно място където можете да си направите лазерна епилация! Бях си купила ваучер от там за 3 процедури мишници и просто бях във възторг! Малко след като направих процедурите и пуснаха ваучер за 4 процедури във Fimm Beam.. и се полакомих заради ниската цена  ooooh!
Ефектът, ако изобщо може да се говори за ефект във фим бимм, няма нищо общо!!! Само си загубих времето (и парите) с тях.. сега ще си направя отново 3 процедури в Лазер Център.. за да довърша започнатото от тях преди месеци  Whistling
Бях си купила и ваучери за триъгълник във фим бим.. ефекта и там е почти нулев..  #Cussing out
Така че тези ваучери са нож с 2 остриета.. и трябва да се замислим малко преди да се полакомим по някоя изгодна сделка..  Mr. Green

И като съм почнала с коментарите.. да похваля и студио Енигма.. бях с ваучер за дълбоко почистване на лице... и съм очарована !!! Даже ми казаха, че мога да се възползвам пак за същата сума..  Mr. Green

А какво мислите за офертата за диета http://grabo.bg/otslabnete-s-6kg-za-1-mesetz-s-individualna-onla … ieta-za-6lv-0dwd8

# 713
  • Пловдив

За Лазер център  да споделя и аз.Ползвах трите процедури за мишница  и мога да кажа , че ефекта е нулев .Значи може би пак стигаме че е до организъм.А едната лекарка там се държа ужасно грубо и надменно.Не бих отишла отново там ,ако тя ще изпълнява процедурата .Другите две лекарки са страхотни мацки  Peace

# 714
  • Пловдив
Някой да е ходил тук...http://www.dalavera.bg/391/i-kosite-na-dvamata-greynaha-12-lv-za … 30-lv-60-otstapka

или тук...http://www.lapni.bg/offer/645/%D0%92%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0% … 9.80-%D0%BB%D0%B2

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 13:16 от tandonova79

# 715
  • София
Аз се включвам с много добри впечатления от цяла кола в Богиня. Козметичката е Вили и свърши чудесна работа, много съм доволна и препоръчвам!
Същото бях написала малко по-назад в темата.  Peace Довечера отивам на маникюр и педикюр в Богиня, ще ви пиша как е и маникюристката.

# 716
mamasvetla аз заради твойто мнение си купих ваучера. Радвам се, че и при мен се потвърди същото.

# 717
  • София
mamasvetla аз заради твойто мнение си купих ваучера. Радвам се, че и при мен се потвърди същото.
Радвам се, че си останала доволна! Simple Smile Да кажа и за маникюристката там - много мило момиче, спокойно и търпеливо, 3 ч ми прави маникюр и педикюр. Нарисува ми чудесни декорации с акрилни боички. Педикюра ми го прави с пила ръчно, не с ония смотани електрически пили, дето още на другия ден ми белеят краката. Доволна съм и препоръчвам!  Peace

# 718
  • Пловдив
Радвам се, че си останала доволна! Simple Smile Да кажа и за маникюристката там - много мило момиче, спокойно и търпеливо, 3 ч ми прави маникюр и педикюр. Нарисува ми чудесни декорации с акрилни боички. Педикюра ми го прави с пила ръчно, не с ония смотани електрически пили, дето още на другия ден ми белеят краката. Доволна съм и препоръчвам!  Peace

А сега има ли действащ ваучер?? Rolling Eyes

# 719
  • София

А сега има ли действащ ваучер?? Rolling Eyes
Не, няма, без ваучер бях, цената за 2 процедури е 18 лв., но за 3 ч даже ми се виждат малко Laughing

Общи условия

Активация на акаунт