Великденски яйца красиви - чукат ЮЛКИТЕ щастливи!

• 27 989
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро момичета

По една порция плодове от мене

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДНЕС АКО ИМАМЕ ТАКИВА

Дано и слънчицето ни се усмихне днес и само хубави новини да ни донесе   bouquet

# 631
Здравейте,мамчета!!!
Седнах малко да ви почета.Изпратих мъжо на работа а Тони на градина,ама с голям зор.Не иска и не иска да ходи.Направо се чудя какво да правя.

А имам въпрос към пловдивските мамчета-Знаете ли кой е новият завеждащ отделение в гинекологиите на университетската болница?Аз мисля пак там да раждам...

# 632
Добро утро мами  bouquetслънчева и усмихната седмица на вскички Hug
franceto,стискам палци за изпита утре Laughing
jen,дано да сте добре и да си изчакаш датата за секцио Hug
нека тази седмица има само добри новини Grinning

# 633
  • София
Добро утро и от мен!
Отдавна не съм се разписвала, но бяхме при баба доста време и нямам нет там Simple Smile
Стискам палци на мамите с проблеми да стискат до края, то малко остана  Praynig

Черпя ви виртуално за рождения ден на моята кукла, която стана на 2 годинки на 25-ти април!
Няма да качвам почерпки че да не му се дояде на някой, а кой с каквото иска да се чуства почерпен Simple Smile

Връщам се да ви чета че мнооого много съм изпуснала.

Ади и аз съм сама миличка от месец и половина вече, но е за добро, стискай още малко и ще видиш като си дойде колко е хубаво  Rolling Eyes

Джен и на теб стискам палци , почивай си и ще видиш как всичко ще е наред Simple Smile

Охо аз пък съм в 7ми месец вече... Simple Smile напредваме и ние Simple Smile

# 634
Капризчеfingerscrossed Всичко ще бъде наред... Hug
jen, стискай кълките  Mr. Green и никакви геройства  Hug

francetoumnikuu Успех утре !

minesota, да е жива и здрава дъщеричката ти   bouquet

Аз съм на работа  Crossing Arms Добре, че е кратка седмицата...В петък ни чака празнуване, защото аз имам имен ден  Blush

Погал по коремчетата   bouquet

# 635
Момичета, бройте и мен за лекцията утре! Simple Smile

# 636
Здравейте  Hug
Багодаря за кафенцата и плодчетата  Grinning
Франсе, успех на изпита  Peace
Минесота, да ти е жива и здрава щерката   bouquet
Джен, радвам се че удържаш положението  Hug 
Лудесита, в 10 пред ЦУМ  Peace , вече сме 4  Wink

хубав ден на всички, въпреки че е облачно ... пак  ooooh!

# 637
Джен, какъв имен ден е днес?  newsm78 А ти стискай още малко поне  Praynig

Galla , ВМИ ли имаш предвид? Има тема тук във форума, която и аз следя "раждане във ВМИ", защото съм се насочила натам. Струва ми се, че се споменаваше д-р Димитрова за завеждащ, но не съм сигурна. Можеш да немриш темата и да попиташ там  Peace

Момичета, благодаря ви за утехата  Hug Честно да ви кажа и мъжа ми много тежко го понася и всеки ден ми повтаря, че повече никога няма да се разделяме  spoko Само да се роди "Грахчо" и ще сме вече нявсякъде тримата  Heart Eyes

Ние сме днес на консултация по ЗК, ако има нещо интересно после ще споделя. Иначе започнаха да ми се надуват глезените по малко, което е нормално и не се притеснявам.

Прегръдки на всички  Hug

# 638
Привет, мамчета!   bouquet

Честито на именниците и рождениците!

Пете, честит 8-ми месец! На другите влезни там, също! Честито и на влезлите в 7-мия!

Джен, а така, 2 в 1 още малко поне!  Hug

Аз още си чакам резултатите от микробиологията на влагалищен сектер. В обикновената урина ми излязоха бактерии, та си знам процедурата: още на следващия ден стерилна. Слава богу, остана стерилна!   Praynig

Коремът започна да ме сърби от време на време. Също, често сутрин имам крампи в прасците, но не са чак толкова болезнени и малко раздвижване и контра-шпиц помагат.

И да ви се похваля: успяхме да вземем матрачето на Магнифлекс и то със сравнително голямо намаление. Взехме и хипоалергичен, непромокаем протектор.  Heart Eyes

За лекцията утре бройте и мен!

Хубав ден на всички!  Hug

# 639
здравейте момичета, изчетох ви,влизам да искам съвет сега от снощи нещо не съм добре няколко пъти повръщах,цяла нощ се въртях не съм спала неможах да си намеря място ставх разхождах се,но от повръщането нямам сили и бързо пак в леглото ,сега все още съм така,несмея да хапна нищо нямам апетит,а и ме е страх ,че ако хапна пак може да... Sickчуствам схванато цялото си тяло и все повече се усещам без сили,темп.нямам,чудя се настинка ли може да е това,щото събота бяхме навън целия ден с приятели правихме си барбекю,но не съм  усетила нещо да изстивам или да съм седяла на течение.....и за капак доки ми е извън страната....по-късно ще говоря с акушерката му,чудя се кво да правя нямам сили,нямам апетит като лежа ме боли кръста и гърба усещам схванат, права немога дълго да седя,като пияна вървя  Sad съжалявам за кофти поста,но искам съвет някой чуствал ли се е така и какво да пия или да хапна,нямям нинакъв апетит,но трябва иначе съвсем ще ми отидат силиците, благодаря ви предварително  Hug не бих писала това ако не бях наистина зле необичам да се оплаквам ,но реших да потърся съвет от вас ,сега отново лягампо-късно ще стана да ви чета пак хуваб ден коремчета:hug:

# 640
Привет   bouquet
В последно време не ми остава много време да ви чета, ще ме извините.
Джен – още малко остана, стискам палци да останете 2 в 1 до датата на секциото  fingerscrossed
Минесота– честит празник, да е жива и здрава дъщеричката и само радости да ви носи  newsm59
Франсето – успех на изпита  fingerscrossed
Честито на всички влезли в 8 ми месец!   bouquet
Започнахме да правим къща, която имаме извън София и смятаме лятото да бъдем там с бебчо .. на чист въздух, сред природата,  на спокойствие и т.н.
Утре за лекцията пишете и мен!
В събота съм на сватба, вчера търсих тоалет ... мислех че ще е голям проблем, но за мое изумление се вмъкнах в М размер, но заради коремчето ми идваше доста къса роклята, а краката са ми едни пухкави  hahaha, та взех един размер по-голям.
Относно корема – и мен ме сърби понякога, в началото на бременноста мисля повече, сега рядко.
За последния месец съм + 1 кг, та общо 16 кг.
Мисля бяхте обсъждали 45 дневния болничен , аз излизам от 24 май. Ще си пусна 2 седмици отпуск преди него, тъй като ми изтече полагаемия от 180 дни.
Еми това е от мен, хубав ден ви пожелавам   bouquet
Eпона - честити покупки   bouquet
Ади - успех на прегледа   bouquet
gali3009 - оправяй се бързичко. Консултирай се с лекар   bouquet

# 641
Гале това което ми описваш хич не ми звучи добре, най-малкото ако така продължаваш да повръщаш ще се обезводниш. Вземи веднага Деган против повръщането и нош-па за болките, ако до 2-3 часа не ти размине и не можеш да приемаш течности, отивай в болница без да се замисляш. Следи си движенията на бебо -всяка променя, по активни или по-посивни трябва да е сигнал, че нещо не е наред.

Прегръдки и дано е само някакво хранително неразположение  Hug

# 642
  Да се похваля ли, или да се оплача и аз незнам... Ремонтът ни приключи, освежени са ни стените поне, но аз се скапах, докато оправя, измия прозорци, врати и шкафове, изпера пердета и т.н. Стана по-късно и по-дълго, отколкото очаквах и бях предвидила, но с майстори прогнозите са само приблизителни. Стартирахме и по-късно, защото аз бях с някакво шавливо кръвно и с плексит... Имам още малко работа и от утре е приятната част - сутринта летим за Лондон. Да ви се похваля и с това, че сестра ми роди третото си детенце - момченце, много сладичък бебок!
  Радвам се, че въпреки неразположенията сме корави юлки и че всичко е наред! Само така до финала!
   Отивам да довършвам детската.

# 643
благодаря ти ади

# 644
Здравейте, минавам само да ви кажа едно здрасти и успешна седмица, аз от днес до края на месизца имам момиче, което трябва да обуча и няма да съм така активна, за което съжалявам, но няма как. Пожелавам ви успешна седмица и се надявам всички да сте добре.

Общи условия

Активация на акаунт