Великденски яйца красиви - чукат ЮЛКИТЕ щастливи!

• 27 980
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета
Много съм притеснена, днес бях на преглед и показа че бебето е 1700 грама, което отговаря на 2 седмици по напред Confused Док. каза че е доста голямо, и в петък пак да отида да го види и неговия колега. Опита се да ме успокои че не е задължително да е както по книгите, но все пак иска в петък пак да отида. И другото, бебето е застанало по най фалшивия възможен начин, в подобна поза нямало шанс да излезе нормално Rolling Eyes, но аз мисля че има време до тогава.  Но сега си мисля за тези кг, 1700 ....и баткото се роди голям 4000, оф дано всичко е наред.... Praynig

# 646
viara2010 , сама казваш, че позата му не е най-надеждната за измерване  Peace Не се шашкай излишно  Hug Бебчо е наред, сигурна съм ... И ще порасне голям мъж  Heart Eyes
Ми така де...ние с госпожиците искаме здрави и силни мъже за тях  Laughing

# 647
Здравейте мами! Често ви чета, но рядко пиша. Сега забелязах , че не съм споделила с вас пола на моето бебче...очаквам красива принцеса. Надявам се при всички ви да няма никакви тревоги. Успешен ден!

# 648
Галя и аз си мисля, че трябва да се посъветваш с лекар, не трябва да се обезводняваш.
Ниа, само да те предупредя да си вземеш документ от лекар в коя седмица си. Ние се върнахме преди седмица и нещо и на нашето и на Хитроу ме бавиха с разни глупави документи. Добре, че бяхме с България Ер и имаше българин представител, та го викнаха, за да им покажа документа. Опитах се да обясня, че все пак преди седмица са ме пуснали на отиване, логично, че след една седмица мога и да се върна, но хич не ме слушаха.
Форест вейл, пуснах я поръчката, сега остава и да дойде Laughing.

# 649
джен, юлско бебе благодаря ви за съветите,от сутринта не съм повръщала,но и почти нищо не съм пила,1ч чай и ядене съвсем-няколко солети насила ако се броят,акушерката на моя док каза да пия чай и ако не се почуствам по-добре,да звънна пак,само лежа ставам малко и ходя замаяна усещам,че нямам сили и аде пак лягам като дрогирана се чуствам,сега ще опитам да изпия още една чаша чай дано не я върна и мисля ,като свърши мъжа ми работа идем до болницата,да видим кво ще кажат,ще изтърпя всичко само бебо да е ок,съжалявам ,че ви товаря с тия разкази,но имах нужда да споделя и да чуя съвет , мъжа ми и той знае,че не съм от тия дето хленчат и се оплакват напразно и притеснен колко пъти звъня да пита как съм,даже искаше да не ходи на раб.ама му казах и да седи тука няма ми пжомогне,та това от мен засега,стискайте палци да се окаже някво безобидно неразположение,което ще мине скоро!

# 650
Здравейте, момичета!   bouquet

gali3009 Дано имаш подобрение скоро.  smile3525 Мен ме беше хванал някакъв вирус с повръщане и диария, но още не знаех, че съм бременна. Даже вдигнах и температура. По-скапана не се бях чувствала. Миналия месец и баба ми я беше хванал подобен. Много тежко го изкара.  Sad

viara2010 спокойно, не се вкарвай излишно във филми. Изчакай да видиш какво ще каже и другия лекар. Ако трябва и трето мнение потърси.  Hug

jen радвам се, че сте още в комплект.  Hug

Видях, че и Калоянис е добре.  Simple SmileДано двете да сте така до края.  newsm17

И на мен днес нещо ми е много скапано. Сутринта се събудих от една доста силна контракция, не беше болезнена, но толкова твърд корема до сега не ми е бил. След това имах още няколко и не посмях да стана от леглото до преди малко. Пих но-шпа и пратих мъжа ми да ми купи магнерот, че беше свършил. Дано да не се повтарят.  newsm17 Док вече ме вика на две седмици на преглед, та имам час за след празниците. Но ако се продължава така, май ще я посетя по-рано.

И аз в събота се впуснах в покупки за бебчо. Взех комплект за изписването, от органичен памук. Доста е скъп, но направо се влюбих в него и не можах да му устоя. Хубавото е, че е за 0-3 месеца и ще може да се ползва по-дълго. Взех и една пелена, по-дебела, която има цип и копчета, май им казват портбебе (не съм сигурна). Може и да е малко дебела за лятото, но все пак има и студени вечери и нощи. Вчера пък ми донесоха доста бодита с къс и дълъг ръкав, те са от братовчед ми, който е на два месеца и вече са му малки. Та тези дни ще снимам придобивките и ще ги кача в албумчето. newsm76   

Увлякох се в писането! До скоро!  wavey

# 651
  • София
Здравейте  Hug

Не пиша, но ви чета редовно. Ние сме се захванали с ремонти вкъщи и аз съм ту на къщата извън София, ту при майка ми. Надявам се скоро да съм вкъщи. Иначе бебетата са добре, аз също се чувствам чудесно, нямам оплаквания.

gali3009, в началните седмици изкарах 1 цял ден с повръщане и отпадналост, вдинах и температура до към 37,5. Лекарите ми казаха да взимам парацетамол и деган. Изцяло премина за един ден и за това предположиха, че неразположението е от храна. Дано и при теб да е нещо безобидно.

Много положителна енергия за всички, пазете се мамита. Знам, че всичко ще е наред  Heart Eyes

Бройте ме и мен за лекцията утре. Записах се, че ще имам нужда от помощ при кърменето.

# 652
Здравейте,момичета! Hug
САмо минавам да се обадя...Бях в болница 20 дена и сега виждам,че сте изписали тема и половина!Ще имам доста за четене:)Като се начета ще пиша повече.
Искам само да попитам каква информация имате относно влиянието на топлата вода върху контракциите?Доста противоречиви мнения чух през последните седмици,а това е въпрос,който много ме вълнува в момента!

# 653
Здравейте мили мами!
Честит празник на всички които днес празнуват рожден или имен ден!   bouquet
viara2010, нашето бебче също доста е порастнало, миналата седмица като ходих на лекар /29 седмица и 2дена/ ми казаха, че е цели 2 кг т.е. върви с 3 седмици напред. Док каза че всичко си му е наред и няма място за притеснение, просто ще е малко по-голямо бебе. А ти щом ще ходиш в петък отново на преглед виж и тогава какво ще ти кажат, не се притеснявай вярвам, че всичко ще е наред. Колкото до разположението, за сега ние сме с главичката надолу, но аз все се притеснявам малкия да не се обърне седалищно и да се наложи секцио, но ако е писано и това ще изтърпим в името на каузата, няма как /опитвам се да приема и това, та ако се наложи да съм подготвена/.   Peace Във сряда съм на преглед по ЗК ще видя какво ще ми кажат и там, дано всичко е наред.
Целувки на всички тумбачета  Hug и лека вечер, аз отивам да готвя   chef  Hug
MocaQueen   надявам се при теб нещата да се оправят и повече никакви болници до термин  Hug

# 654
Привет Мокакуин доста дълъг престой в болница 20 дни  Shocked, дано сега всичко е наред. Топлата вода успокоява корема, когато има контракция, но не трябва да е гореща-вряла, защото това може да доведе до преждевременно раждане. Това е което аз знам. Дано съм ти била полезна

Уффф момичета днес се скапах, уж да използвам мъжа, че си беше вкъщи да ми свали пердетата да ги изпера и изгладя, леееееееееееле направо съм станала голяма мърда, от 15 пердета съм капнала и то ги прах и гладих с почивки за прилягвания. Какви отоци имам по краката и ръцете, просто не е истина вече, направо съм като напомпаното човече на Мишелин  hahaha

Утре ще с отдам на приятлеки и кафенца и нищо няма да правя  Crossing Arms, то край няма тази къща  :naughty

Чакайте да ви разсмея малко, как моят син си идва днес от училище и възмутен и обиден  как са го нарекли Гей, защото на репетицията за тържеството на буквите се прегърнал с едно друго момченце  hahaha, тоя свят накъде отива незнам вече. Аз го питам знае ли какво означава това, а той ми вика е как да не знам, момче което харесва момчета и се целува и прави други работи с тях  #Crazy
Ще спретна вечерята и по-късно пак ще се цопна при вас

# 655
  • София
Привет и от мен!
Джен, Калоянис, радвам се, че сте добре и дано да нямате повече притеснения  Hug

В събота бях на преглед. Бебчо е вече 1400 гр и се беше обърнал надолу с главичката. Д-р Михова обаче ме "успокои", че има още доста да се върти и да си сменя позицията  Mr. Green  Продължавам да съм на Фраксипарин през ден, за което много се радвам, така по-малко ме сърби кожата от него. МБ ми е чиста  Grinning Обаче на 2-3 пъти като пишкам и ме прерязва болезнено, чудя се какво ли е? Преди 2 седмици пусках обикновена урина и нямаше проблем, утре ще взема да пусна пак за всеки случай.
Лекувам мъдреца и в четвърък слагаме пломбата, дано повече не ме тормозят тези зъби и венци, че лекинко ми писна от тях  ooooh!

Хубава вечер!

# 656
 Здравейте,момичета wavey
 Мока,радвам се че писа и се надявам да си добре,мила!Джен е дала отговора,които бих написала и аз!Пази се и пиши как сте  да не се тревожим!
 Галя,и аз мисля,че ще е добре да потърсиш лекарско мнение!Имах миналата седмица такъв момент,но слава Богу отмина-спрях прясното мляко,защото мисля че организмът ми започна да реагира на него!Прегръдки!
 Вяра,ние също вървим големи,но знам,че данните от ехото са приблизителни и дават доста голямо отклонение понякога има разлика до 300-400 гр!Не го мисли от сега прекалено!
 Anellyta ,радвам се че сте добре-признам си че надничам в близнашкия понякога Embarassed и се информирам за теб,sensenitka ,Amalleira и мама cveta с тризнаците!
 Суунчето ми е влязла в главата,дано да са добре! Praynig

И тъй като рано сутринта имам ходене по институции, в аванс искам да честитя утрешният Рожден ден на Калоянис и да ѝ пожелая от цялото си сърце много здраве,щастие и най-прекрасната Бебка,нооооо на термин!Бъди много обичана майка и съпруга,мила! Hug Hug

На всички пращам топла прегръдка и лека и спокойна вечер! newsm51

# 657
Влизам само да кажа че дрешките от Некст ми пристигнаха, много се радвам и са много хубави, ще ги снимам и кача в албумчето  Grinning
Мокакуин – дано всичко е неред при теб   bouquet
Спокойна вечер   bouquet

# 658
Здравейте момичета! Благодаря за подкрепата за изследването! Много се бях наплашила, почти не спах през нощта и сутринта му ударих един рев пред лекарския кабинет. Изследването не беше толкова страшно, обаче резултатите не бяха каквито очаквах. Оказа се че съм развила съм гестационен диабет и за сега ме слагат на диета и Неофолик, ако не се повлияя от нея ще мислим за други лекарства. Доста ми е притеснено и бая рев му дръпнах, но се надявам всичко да се оправи с диетата!

Хубавото днес е че мъжа ми има рожден ден! Една почерпка по повода!

Не съм ви чела, защото ми е много тъжно, но утре ще наваксам! Прегръдки на всички!

# 659
Момичета, малко тъп въпрос, но до сега съм пазарувала само с дебитна карта, а реших да си направя пейпал... е да де, ама сега гледам тъпо! С пейпал мога ли да плащам примерно в АСДА, Некст и други английски сайтове?

Общи условия

Активация на акаунт