Великденски яйца красиви - чукат ЮЛКИТЕ щастливи!

• 27 979
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Капризче Hug,с диетата нещата ще се оправят,мила,а след като родиш-всичко ще си дойде на мястото!Само бъди спокойна,защото диабет се отключва и на психическа основа!Да ти е жив и здрав рожденика!  bouquet
  Кратунка,не съм пазарувала от споменатите сайтове,но  повечето сайтове имат опция за плащане през ПейПал,а видът на кратата не от голямо значение Peace!

# 661
В тази тема съм писала сигурно 3-4 пъти, а тя вече е към края си...как бързо вървят темите и времето...спомних си кога се отчитахме с уловен сърдечен ритъм... Simple Smile

# 662
Капризче дано само с диета се оправиш и се успокой тове е много важно,както и Ели ти е писала Hug

Кратунка зависи каква е дебитната карта ( Виза, Виза електрон и т.н.), а плащане с Пейпал в изброените то теб не става. Все пак във всеки сайт си има усбловия за плащане. Препоръчвам ти да плащаш с една карта специално направена за онлайн покупки за да нямаш изненади  Peace

# 663
Привет Wink

Минавам да се отчета , че утре докато ви погледна и ще сте в новата тема Simple Smile

Джен, махни и тия пердета и си почивай Wink

Капризче, надявам се всичко да е  наред при теб! Не се предавай, малко остана!  Hug

аля, аз по великден май се натрових с анешко и цяла нощ бях с разтройство и повръщане! На другия ден пак повръщах и ми беше схванато и много отпаднало. Даже като пих малко чай  и нео повърнах! Цаката ми беше да си почивам и да остана бяз да ям малко повече време. При мен чак в късния слетобед към 5 усетх по-сериозен лад, но вече бях и доста по-добре и хапнах една вафличка.. а вечерта малко по-стабилна храна и вече доста водичка. Simple Smile надявам се да съм ти била полезна! Поне при мен с малко почивка от приемането на всякакви храни и напитки  Peace

Благодаря ви за стиснатите палчета! Изпита ми е утре чак вечерта от 7 без 15, та най-вероятно в сряда ще успея да споделя как е минало Wink

Пожелавам ви лека вечер, че съм доста изморена от ученетоа, а и тези дни рано ми се доспива Simple Smile

Hug

# 664
Здравейте сладурки  love001

Днес минахме прегледа на 4D,срешнахме се с нашият бебок,който реши,че ще спи и едвам се размърда,но поне позицията беше идеална да си го видим.С главично предлежание е.Всичко си му е добре newsm68,само дясното легълце на бъбречето е леко увеличено с няма и един милиметър,което доки каза,че не е нищо опасно и е нормално за момченцата,а и на предния преглед не се видя нещо такова.Цял ден ми е едно превъзбудено от срещата ни с бебо newsm53.Утре съм за запис на тоновете и да пускам изследване за ПКК и стерилна урина.Дано и там всичко е наред Praynig

Капризче не се тревожи ще видиш,че след лечението всичко ще е наред.Стискам силно палчета Peace Praynig  Hug Да ти е жив и здрав рожденника
Юлка честит 8-ми месец мила  bouquet
Джен радвам се,че за сега нещата са добре Hug Стискам палци за по дълго бебо да стои в коремчето на мама и не се претоварвай,че пак като чета какви си ги вършела... smile3516
minesota честит 7-ми месец   bouquet Да ти е жива и здрава рожденничката Hug
Гали надявам се да си по добре мила  Hug
nia приятно изкарване в Лондон и да се пазиш
Ека честити покупки.Дано контракциите понамалят Peace Hug
MocaQueen надявам се докрая да изкараш в къщи Hug
Мецани браво на вашият бебо Hug

Лека вечер от мене сладурки,ще лягам,че  smile3524пред лап топа.На всички пращам  love001 newsm51

# 665
Здравейте момичета  Hug минавам да се отчета набързо, днес бях на 3тата ФМ, девойката е добре,1,200 кг.  Heart Eyes гледахме я как се прозява,сладурка. В сряда съм на среща с доктора при който ще раждам  Peace
Прочетох ви набързо,на мамчетата с болежки и притеснения Гале, Мокакуин, Капризче fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover , тези като мен дето трябва да си кротуват на д...-то айде по-сериозно с това занимание  smile3503 ,не остана. Джен  Rolling Eyes ти нали се сещаш ,че за теб говоря. Честито на всички с нови придобивки и добри новини! Лека нощ от мен и много Hug

# 666
Минавам за лека нощ и малко инфо  Wink

Момичета, намерих инфо за отворени врати в "Св.Георги"-Пловдив

УМБАЛ “Свети Георги” – АГ клиника, Пловдив, ул. Пещерско шосе 66
За записване: ст. акушерка Дора Мрянова – тел.: 032/ 602 825, 0887 771 618
11, 25 май, сряда 13:30 ч.

Давам линка, където е инфото за всички градове  Peace
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3

# 667
  • София
Честит Рожден Ден, Калоянис! Бъди здрава, винаги щастлива и сбъдване на мечтите! Пожелавам на Калоян да стане най прекрасния батко на най прекрасната сестричка, като му дойде времето  Wink Весел празник!

bdbaloni                                                                                                                                    bdbaloni

# 668
  • София

Добро утро!
Калоянис,ЧРД,от сърце ти желая здраве за теб и цялото семейство,и да се радваш на здраво и красиво бебче накрая!  bouquet
Капризче,стискам палци с диетата всичко да се оправи! Hug
Честито на всички с нови придобивки! Hug
Браво и на хубавите резултати от прегледите!И аз след малко отивам Grinning
По-късно ще дам и отчет!
Който трябва да пази леглото да го направи,малко остана! Hug

# 669
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАЛОЯНИС!!!  newsm51 ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ,ЩАСТИЕ,ПАРИ,УСМИВКИ И ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ В ЛЕГНАЛО ПОЛОЖЕНИЕ!  newsm59 newsm67  Gift
Приятен ден на всички   bouquet

# 670
Калоянис, честит рожден ден  newsm59 Пожелавам ти да си здрава, усмихната и много щастлива  Hug И най-прекрасният подарък Юли месец   babyuu

darato, чудесни новини и браво на девойката  Heart Eyes В коя болница си избрала да раждаш  Blush Питам си от любопитство...аз избрах Майчин Дом и доц.А.Николов  Peace

# 671
Калоянист nbirthday и от мен с пожелание всичко за което си мечтаеш да се сбъдне Simple Smile
Поздрави на всички, аз се връщам малко да почета, че тия дни нямах време Simple Smile

# 672
Честит рожден ден на Калоянис  Hug  newsm59 newsm38
Бъди много здрава и много щастлива с едно прекрасно бебче през юли!

# 673
калоянис ЧРД мила,  party023 hbday най-красивото живо и здраво съкровище юли месец ти желая!
аз малко да се пооплача,че със спането вече сме скарани,не ставам до тоалетна,но пък се въртя като оллигофрен по цяла нощ,пъшкам, охкам и има няма ми се сабират по 5,6 часа сън ConfusedПреди си лягах сутринта към 6часа и спях до 2,3 след обяд,а сега до 12 съм в чаршафите и в 6,30 най-късно вече не издържам и аха-аха да стана.Някой ако ми беше казал ,че така рязко ще ми се промени режима щях да му се изсмея насреща.Това хормони ли са какво незнам ама бая са ме подгонили.
Айде на всички с прегледи днес стискам палци и чаакам отчет!

# 674
Добро утро момичета  Hug

Калоянис да си жива и здрава и да се радваш на дъщеричка след месец поне  Wink

Днес никакви ви няма, не пишете, то явно и повечето сте на лекцията за кърменето. Пишете после ако е има нещо интересно, аз уж се чуствам подготвена, ама то като се срещнем с човека ще се разбере.  Mr. Green

Още си се мотам по пижама, да видите че мога и да слушкам  Mr. Green и да си почивам.

Гале пиши как си скъпа да не те мисля цял ден  Hug

Радвам се за добрите новини на всички от прегледите и днес така да се хвалите  Hug

На мамите с проблеми, горе главата момичета вярвайте в добрия край и се пазете   bouquet

Ще ви наглеждам от време на време, ако не реша да по изляза на раходка следобед  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт