Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява информираното съгласие при раждане?
Как мога да откажа от използването на окситоцин и други медицински процедури по време на раждането?
Кои са основните причини за избор на частна болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява информираното съгласие при раждане?
Информираното съгласие при раждане е документ, който се предоставя на бъдещите родители преди раждането и подлежи на подписване. Този документ позволява на родителите да вземат информирани решения относно медицинските процедури, които ще се извършват по време на раждането, включително и отказване от задължителния окситоцин. Въпреки това, отказът може да предизвика отрицателни реакции от страна на медицинския персонал.
-
Как мога да откажа от използването на окситоцин и други медицински процедури по време на раждането?
-
Кои са основните причини за избор на частна болница за раждане?
-
Какво представлява стерилизаторът за бебешки бутилки и какви са неговите функции?
-
Какви са принципите на стерилизатора и за какви бутилки/шишета е съвместим?

Мъкненетто на всички боклуци по етажите беше просто върха-от 4ти етаж без асансьор на 6ти пак без асансьор,ама чакаме да го пуснат,че сградата е нова.Дано по-скоро да стане,че краката ми ще станат бетер от централен нападател 
като 2кг само за последния месец.Тежът ми ,но се опитвам да не им обръщам внимание.Като цяло си правя всичко по старому ,но усещам ,че май трябва да се запра малко ,че с контракциите не се спогаждаме нещо,но съм си такава шугава принципно...В тоя ред на мисли ама изключително трудно ми беше да различавам контракциите,понеже са безс болка и корема ми почти през цялото време си е доста твърд,но май вече ги набарвам ...

И после и аз ще си поседя там, че днес е хубаво времето, ама май не ми се излиза нещо...
Честито ви столче и приятно с оФцете
и да ти е жива и здрава мама
А за контракциите, то май всички имаме вече 
един приятел го дръпнал до сервиза,където си ходим,майстора погледнал и казал,че горивната помпа е за смяна и ще струва около 2100-2300лв