Великденски яйца красиви - чукат ЮЛКИТЕ щастливи!

• 28 467
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз вече наистина сериозно започнах да се притеснявам за Калоянис  Confused  Praynig

# 556
Аз вече наистина сериозно започнах да се притеснявам за Калоянис  Confused  Praynig
Ами то си е за притеснение...  Sad Praynig

# 557
Петенце добре сме не се тревожи,просто ви чета и се вълнувам с вас,но така и не ми стана любимо това писане,знам ли и аз защо.Ако е за лалане на живо съм първа пушка  Crazy
Иначе като съм почнала да се изкажа и аз ,че на 20.04 бях на консултация,бебинка е 1100гр всичко си  й е наред и дай-боже занапред  да е така.Казвала съм ви ,че и сестра ми е бременна ,но с месец и половина по-назад от мен,та тея дни я приеха в болница с малко проблеми,но всичко е наред вече.Само трябва да пази леглото.
Изместихме квартирата,голяма хамалогия беше,добре че майчето е злато и направо изрина всичко ,което аз трябваше да направя. Heart EyesМъкненетто на всички боклуци по етажите беше просто върха-от 4ти етаж без асансьор на 6ти пак без асансьор,ама чакаме да го пуснат,че сградата е нова.Дано по-скоро да стане,че краката ми ще станат бетер от централен нападател  Sick

За килограмите аз съм +6 или 7 кантара не може да реши последните дни  Joy като 2кг само за последния месец.Тежът ми ,но се опитвам да не им обръщам внимание.Като цяло си правя всичко по старому ,но усещам ,че май трябва да се запра малко ,че с контракциите не се спогаждаме нещо,но съм си такава шугава принципно...В тоя ред на мисли ама изключително трудно ми беше да различавам контракциите,понеже са безс болка и корема ми почти през цялото време си е доста твърд,но май вече ги набарвам ...
за кърменето като че ли искам ,но каквото дойде незнам ,но и аз не съм се амбицирала и тфа да ми е фикс идея дет се вика.Да стигнем до там пък кфото сабя покаже  Rolling Eyes
Джен ,моля те душо стискай ги тея кълки ,не искам да чувам в наща тема за бебета преди средата на юни,че и по натам...Моля се всичко да се оправи  Praynig Praynig Praynig

# 558
Kaloqnis дано си добре мила Hug
принципно от последния й пост не лъха негативизъм,може би просто няма нет,както е писала и тя или да няма достъп до вип-а
дайте да мислим позитивно  Heart Eyes

# 559
Честит рожден ден на всички малки и големи рожденници /с малко закъснение/!!!   bouquet
Бъдете здрави и много щастливи!  Hug
jen, стискам палци всичко при вас да се развие по възмжно най-добрия начин, дано срещата ви с бебчето бъде поне юни месец   Praynig Hug
Калоянис и всички които не се чувстват добре - момичета дано се оправите по-бързичко  Praynig
Честито на всички с добри резултати от прегледите  Peace
Лека вечер и от мен  Hug

# 560
Здравейте!
Честито на рожденниците, и моето майче днес беше рожденничка, юбилярка!
Днес едвам ви изчетох на Киндъла докато Вики имаше урок по танци, ама понеже ме мързеше да скролвам наляво и надясно, та представете си кво четене е било  Mr. Green Само отбелязах пикантната тема и че нещо е станало с Калоянис, ама какво...  newsm78
Аз сега страдам, че леглото което си харесах е out of stock и заплашвам мъжо че ще спи бебето при мен, а той на земята. Утре смятаме да ходим да гледаме как стригат овце  hahaha Joy
Лек уикенд на всички   bouquet
А, и да се похваля, че най-накрая ни пристигна столчето за кола, ама ние ще го ползваме за каката, че на малкото вече купихме. Ето това е:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/71bOxKp2s1L._AA1433_.jpg

# 561
Добро утро тумбачета

Па едно кафенце от мене, аз си го пия на слънчице на двора и чакам гости за закуска, че от снощният РД на баткото имаме останала  храна за 5 дена.

Хубав и усмихнат слънчев уикед момичета

Дано  Praynig Калоянис да е добре, вече и аз взех да се притеснявам, ако някоя мама от Варна може да провери в клиниката или има нейни контакти, нека да пише.

Губят ми се и някои други редовни мами, дано са добре.

# 562
Добро утро и от мен  Hug
Джен, мила благодаря за кафенцето   bouquet 
Ще взема днес да изчистя терасата, че пак се е напълнила с космите на кучето на съседите отгоре  Close И после и аз ще си поседя там, че днес е хубаво времето, ама май не ми се излиза нещо...
А като се събудих реших да си протегна краката и... яко схащане на 2-та прасеца  #Crazy #Crazy #Crazy Немога да смогна да ги разтрия за да се отпуснат. Много силни болки. Вие как се справяте с това?

Анисофт, тъкмо снощи мислех че нещо ми се губиш  Thinking Честито ви столче и приятно с оФцете  Wink и да ти е жива и здрава мама   bouquet
Никче, кг. са ти супер за седмиците  Peace  , моите са +13 и определено ми тежат  ooooh!  А за контракциите, то май всички имаме вече  Confused

# 563
Irina, много готино пожелание Joy.
Вивка, много забавна история.
Петя, за кърменето и аз съм настроена отрицателно. Направо си ми е страх да не се повтори пак същото, ако пак така стане се отказвам ако ще да е веднага. Като изключим мастита и мен ме споходи всичко, което може. Като се сетя за болката и как ми течаха сълзи от само себе си... При мен даже кърменето беше много по- кратко. Незнам дали психически съм го съботирала или просто си нямах. Пък и си мисля, че е по- важно мама да се чувстав добре и да се радва на детето, а то да е сито, което и с АМ става, от колкото да се тормозим.

# 564
Незная дали на регистратурата ще ми дадат информация за калоянис, но й писах във фейсбук, дано да е добре момичето...Пък и днес е събота и едва ли някой бачка на регистратурата...

# 565
Добро утро мами  bouquetслънчев и усмихнат ден на всички Hug
ние тъкмо се излюпихме Laughingи ще си правим закуска Simple Smile
за кърменето, решила съм ако мога да кърмя,ако не няма да се насилвам Simple Smile
 ох,момичета да ви се оплача,вчера мъжо си дойде пеша,колата както си вървяла и огаснала Tiredедин приятел го дръпнал до сервиза,където си ходим,майстора погледнал и казал,че горивната помпа е за смяна и ще струва около 2100-2300лв Shocked Shocked Shockedнаправо ми прилоша като чух ooooh!да се случи точно сега smile3514

# 566
Добро утро и от мен  Hug

Калоянис, мислим те, мила  Hug Дано пишеш скоро, за да ни успокоиш  Hug С теб сме !

Момичета, пожелавам ви приятни почивни дни...дано да е слънчево повечко време (на пук на прогнозата)  Whistling

Погал по коремчетата   bouquet

# 567
Добро утро, тумбачета!
Със закъснение честит рожден ден на баткото на Джен! Да прави по някоя друга беличка и да расте безгрижно и щастливо!

Честити рожден ден и на всички рожденици бременелки!

Не мога да Ви насмогна ей! Много сте бързи Simple Smile
Калоянис и мен ме тревожи... мислех си и аз да звънна на регистратура да питам как е, но всъщност не и знам имената Sad Надявам се да е добре, от поста и лъха позитивизъм, а и в МД наистина нет-че няма, освен във ВИП-а,  а и там не знам до колко въобще го има!
На всички други тумбачета, да почивате и да лежите! Пазете се момичета! Няма нищо срамно или лошо в това, бебчовците ни са най-важните, а половинките и другите дечица ще се справят заедно!

За килцата - аз съм +12 кг. Най-вече на корем!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама аз си и хапвам! Сега направо съм обезумяла за зелена салата с краставички и домати! Вчера направих две купи (огромни), е мъжа ми от моята не можа да опита, но аз и неговата налазих!

За покупките - малко се кротнах, но имам едно две нови попълнения!

Тази ризка и панталонки обаче в синьо-сив цвят - като ризката:

Имаше и буйки, но не посмях да ги взема, може би другата седмица!

Много неща съм харесала онЛайн, но малко ме е страх да ги напазарувам, без да съм пипнала материята! Ще видим де, някои все пак доста си заслужават като цена и вероятно ще се изкуша достатъчно бързо!

bubulechi, напълно те разбирам мила! Много мразя непредвидените разходи, а при нас също излязоха покрай проклетия ремонт! Вижда му се края, абе всяко зло за добро... Гледай вие да сте живи и здрави!

За кърменето, много искам да кърмя - дано да имам кърма! Иначе съм се ориентирала към силиконовите шишета на nuby или към тези на томи типи! Мисля да давам водичка, ако бебко иска, че в жегите като знам как аз дето принципно не пия много вода озверявам за нея, какво остава за малкото човече! Помпа мисля да си взема на медела, но да не казвам голяма дума!

Иначе бяхме на ФМ, всичко си ни е наред! Ще направя все пак и една контролна ФМ при доц.Балев във 30-32 г.с. Всичко си му е на мястото на бебока, завъртял се е главично палавника! Тежи вече 1150 гр., а вчера, два дни след ФМ беше 1170 гр. Доктора ми по ЗК каза, че си е идеален и си отговаря точно на г.с. Има устните и ушите на мъжа ми, ама май е взел моето носле - пък много се надявах да е взел това на татко си! Крачетата му, т.е. стъпалцата са 5,5 см. Много ми е вълнуващо като се срещам с бебко!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Отивам да се къпя сега и да вдигам мъжо за разходка, че времето ми се вижда прекрасно!

# 568
Привет милички,влизам само да кажа че след малко ме изписват и за сега съм добре-т.е. без контракции,нямаше как да пиша до сега че бях до вчера денонощно на системи.Уговорката ми е само да не мърдам от леглото освен за храна и баня и тоалетна,та поне до края на май да избутаме.
Нет ще имам чак на 4.05,че мъжо днес ще ме закара направо в новото жилище и още няма прекаран.Прегръдки и целувки на всички,не съм ви чела,надявам се всички да сте добре и да си почивате,а не като мен да се мислите за супермен Mr. Green

Липсвате ми много Heart Eyes

# 569
Kaloqnis,така се радвам за вас!!!Притесни ни доста!Сега направо в леглото и никакво мърдане,обещай!Прегръдки и пиши ,когато имаш възможност! Hug Hug Hug 

На всички пожелавам приятен ден и много добро настроение! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт