Великденски яйца красиви - чукат ЮЛКИТЕ щастливи!

• 28 467
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
Ей, Калоянис  Hug Hug Hug Много се радвам че си по-добре и те изписват. Сега само лежи и почивай, мила  Hug

# 571
Здравейте!

Kaloqnis, браво, че сте овладяли контракциите!Сега в къщи само почивка, ние знаем, че си супермен!
Кратунка, много са ти хубави покупките за бебчо!
Аз след малко ще кача какво отмъкнах вчера от един магазин.

Момичета, за кърменето много хубаво би било да кърмим, но ако пък ако не се получи по някаква причина не значи, че е дошъл края на света! Hug

# 572
Калоянис  Hug Hug Hug лягаш за месец поне,по-добре вкъщи отколкото в болницата  Peace Пък като пуснат нета в новия апартамент те чакаме на линия   bouquet

# 573
Калоянис  Kissing Heart да слушаш докторите и си почивай малко остава.
Кратунка честити ти покупми Simple Smile
Мамчета вас сърби ли ви коремчето?
Аз от време на време като започна да си се чеша.... А снощи имах и чувството че самата пъпна връв ме сърби, на сутринта си бях ок.
Лек ден и не се изкушавайте много много от слънцето вън, имайте предвид че пролетното слънце лесно хваща Simple Smile

# 574
kaloqnis Hugбраво радвам се че с бебка сте добре сега само трябва да се пазиш и да си почиваш  bouquet

# 575
Здравейте, мамчета  Hug
Калоянис
, радвам се, че си по-добре, почивай си  Hug
за сърбежите по корема - много ме сърби, нещо страшно е, но започнах да се мажа по 2 пъти обилно само с крем, спрях всякакви олиа и зехтини, взех си 400 мл. гигантска опаковка Elancyl (консултантката в аптеката ми каза, че е по-добро от Мустела, те били измислили кремовете против стрии преди 40 години) та като че ли ми понамалява, имам си вече и кафява черта и ми излезе една стрия на корема преди 3 седмици, направо се побърках, адска депресия ме беше обвзела, мъжа ми каза, че не се впечатлява от такива работи и че и така съм си хубава, душичката ми той, май после ще ходя на лазер...
Вкъщи ремонтите текат с пълна сила, адска кочина е, даже един приятел дойде да помага този уикенд, че нещо не можем да се справим, затова и не се включвам много. Надявам се до края на май да приключим и да се отдадем на почивка и шопинг, че време не остана
Искам да ви попитам, някой от вас ползва ли слънцезащитни кремове за лице? Аз ползвам целогодишно 50+, тъй като от няколко години нещо започнаха да ми излизат петна от слънцето по лицето. Миналата година ги преборих с избелващи кремове и слънцезащитни, но сега не знам от бременността допълнително да не стана петниста хиена. Дайте съвет за марка, ако сте ползвали нещо през предишна бременност и сте останали доволни. Аз ползвам La Roche и Avene - гледам да ги редувам - през 3 месеца, не знам защо съм си въобразила, че кожата има нужда от промяна.

дами, почивайте повече, наслаждавайте се на слънцето и хубавото време  Hug Hug Hug

# 576
Здравей, Нутела, радвам се че се появи  Hug
Успех с ремонта и дано скоро свършите  Peace
За петната при бременност ми казаха че се появявали независимо слънцезащитните кремове  Confused ... Въпреки това смятам да се мажа  Rolling Eyes

# 577
Калоянис, радвам се, че сте закрепили положението, сега стискай малко зъби и си лежи.
За петната мисля, че след раждането лека полека изчезват и всичко се нормализира.
Някой може ли да ми помогне, в Спортсдайрект само с английска карта ли можеше да се пазарува???

# 578
Някой може ли да ми помогне, в Спортсдайрект само с английска карта ли можеше да се пазарува???
Моите колеги си поръчват с най-нормална карта (какво е английска?)...За жалост чак в понеделник мога да ти дам повече инфо  Peace

Това, което правят е - избират си стоките, калкулират, вкарват парите в картата и после правят поръчка. Картата на колегата не се ползва за друго, но не е някаква специална. Май си е обикновена кредитна карта.

Калоянис  Hug Само лежане сега  Naughty Hug

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 15:19 от forest_veil

# 579
Калоянис, изпуснала съм защо и кога точно си влязла в болницата...но сега чета, че вече си добре и се радвам за теб! Пази се!

Уф, аз чета усилено напоследък за изпитите и направо ми дотяга, но по добре така, че да минават. То и заради това рядко влизам тук. А ми липсвате и ме е яд, че изпускам, но няма начин.

Аз не мисля за шишета - смятам твърдо да кърмя и поне в началото няма да ми трябват.
Моето бебе скоро няма нови придобивки, освен легълцето, което очаквам да ни докарат в края на май.
Поръчахме си и една плъзгаща интериорна врата и съм много щастлива. Сега е ред на нова спалня - тази така скърца  Embarassedспя на пресекулки. Но пък милата ни служи вярно 10 години... Rolling Eyes Тя и за това скърца де - две деца е направила  Heart Eyes

Моето момиченце днес ме зарадва с позакъснял подарък за рождения ми ден и за цветница - събирало си е пари миличкото и сега е успяло да ми купи  от тези декоративни шадраванчета с помпички вода и светлини. Стои красиво до една саксия. А тя милата като ми го подари беше толкова щастлива самата тя!!!

Аз да ви кажа нямам толкова контракции напоследък, колкото от време на време една тежест и слаби болки. При необходимост пия ношпа и си чакам консултацията в сряда. И мен ме е страх да не тръгне бебето. Не разрешавам още!

И какво ми става с тази бременност - умирам за сладко. По принцип сладкото не ме е изкушавало никога, но сега............

Отивам да уча. Ще намина по - късно

# 580
Форест вейл, ами мога да почакам, тъй като на излизане се оказа, че ми е спукана гумата, лятната количка е в колата, а мъжото излезе с нея разбира се, та нямаше как да отида до банката Sad. Под английска имам предвид, регистрирана в Англия, с английски адрес в английска банка.

# 581
  • София
Здравейте!
Не мога да ви изчета.
Първо честито на всички,които са имали повод да празнуват тези дни!  bouquet
Калоянис,радвам се че вече всичко е ок.И сега само почивка Hug
Ние днес се порадвахме малко на слънцето,но започна да пръска и се  прибрахме.
За шишета-с каката ползвах на Авент предимно и сега съм си взела пак същите Peace
За килограмите-и аз съм +11-12кг Embarassed не са малко,ама здраве да е,после ще ги смъкваме.
По-късно пак ще намина отивам малко да полегна. Hug

# 582
Здравейте и от мен! Ние днес се поразходихме с дъщеря ми и една приятелка с нейното момиченце. Поиграха си децата в хубавото време, а следобед си полежах.
Калоянис, радвам се,че се включи та да се успокоим.
Тъкмо щях да повдигна тема за пигментните петна и видях, че сте писали. На мен ми се появиха преди месец-два. За сега с нищо не се мажа и незнам какво да правя. При първата бременност нямах подобни оплаквания, дори лицето ми  се беше изчистило и се бях разхубавила.
Чао засега и приятна вечер! Hug

# 583
  • София
Добро утро, сладурки   food010 Нашия тати днес пак е на работа...Времето е хубаво и по късно ще излезем на разходка  1swing
Вчера като излизахме до магазина, корема така ме стегна  Tired все едно, че с някакъв дебел ластик си бях стегнала корема...Казах на мъжа ми, и той вика "контракции ли имаш?" , а аз "ами де да знам, незнам дали това са контракции"  newsm78 Така ли трябва да ги усещам, не бяха болезнени, просто все едно че нещо ме беше стегнало за няколко минути  Thinking

Калоянис, много, ама много се радвам че сте добре, мила  Hug Почивай си, моля те и всичко ще бъде наред  Hug
Ник4е, много се радвам, че се "обади" и сте добре  Hug
annisoft, честито ви столче  Heart Eyes
Кратунка, браво за хубавите резултати от ФМ  Hug

Па едно кафенце от мене, аз си го пия на слънчице на двора и чакам гости за закуска, че от снощният РД на баткото имаме останала  храна за 5 дена.
Еее, направо ми се прииска да си хвана самолета и да дойда на закуска, така хубаво го описа   Nature Sunny

А като се събудих реших да си протегна краката и... яко схащане на 2-та прасеца  #Crazy #Crazy #Crazy Немога да смогна да ги разтрия за да се отпуснат. Много силни болки. Вие как се справяте с това?
Точно за това говорех, преди време  Tired На мен ми се случва, ВСЯКА нощ...събуждам се от адски болки....веднага ставам права, размърдваш малко крака и всичко се оправя...в легнало положение не може да се оправи, и боли ужааасно много  ooooh!

Петя, за кърменето и аз съм настроена отрицателно. Направо си ми е страх да не се повтори пак същото, ако пак така стане се отказвам ако ще да е веднага.......

.....Пък и си мисля, че е по- важно мама да се чувстав добре и да се радва на детето, а то да е сито, което и с АМ става, от колкото да се тормозим.....
Напълно съм съгласна с теб  Peace Аз лично няма да мога да издържа още един път на болката  Tired Искам да кърмя, знам че кърмата е много важна за бебето, но....аз не бях човек 3-4 месеца, през които се опитвах по всички начини да кърмя  Tired Каквото дойде...този път съм решила да го карам по спокойно....за да се чувстваме добре и аз и бебето!

# 584
  • София
Аууу, вече съм в 31 седмица  dance

Общи условия

Активация на акаунт