Тема Незабравима 191

• 26 684
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
И питиета

# 286
  • Варна
Здравейте, дами и господа! Hug
Първо да поздравя Доритал за постигнатите професионални успехи newsm51, Бганио- за оригиналното стихче и плана по повод сватбата на Харун и Еда smile3525, Боб- за забавното допълнение на стихчето на Бганио newsm51!
Вчера забравих да поздравя Мокси за оформленията на стихчетата ми  Flowers Bouquet Kissing Heart!
И накрая Вени newsm51, която днес демонстрира разностранните си таланти- успешен детектив, изнамирайки всеки ден невероятни снимки, особено оная с фенките и уникална поетеса- страхотно "Признание"! smile3501
Сряда не се сяда- абсолютно верно, не ме свърта, чакам си сериите! smile3539 Първо оная по ТВ, щото си струва да се гледа пак и пак заради онази неповторима сцена  newsm53 и после другата по АТВ, че да видя как Еда навира Мелда в миша дупка, а после и Харун я довършва и да разбера що пищи така Ямурчето- какво още са му приготвили на бедното дете! ooooh! Последното ми предположение за съдържанието на кашона newsm78-  може да има окървавени детски дрехи! #Crazy Ще видим евентуално следващата сряда! Crossing Arms

# 287
Добър вечер! Hug Hug Hug

Дори,поздравления за постигнатия успех! newsm51 newsm51 newsm51

Вени,страхотно стихотворение! newsm51 newsm51 newsm51

Благодаря на всички дами за снимките и клипчетата,които поствате!
newsm51 newsm51 newsm51

# 288
  • София

В очакване

Чувам.....хиликоптер да бръмчи
Спуска се ..избягал от мъгли
В кабината с пилот засмян
Приземява се красивият финал

Слизат нашите ....герои
Хванати..... ръка в ръка
По килим постлан с червени рози
С грейнали от щастие лица

Феновете луди полудели
Чакали ги толкова недели
Сълзи ронят....и крещят
И си мислят ....че е сън

В бяла рокля на.... воали
С диадема в коса
С усмивка ....ги дарява
Прелестната ни ....Еда

Хубавелко....фрак е сложил
С гел косите ....е прибрал
Фенките дарява с бели рози
Весело помахва... с ръка

Сладката Ямур на воля тича
С рокля ...бяла на цветя
Гушка се в мама и в тати
И пленява ни с чар и красота

# 289
  • София

Мокси ...мерси за питиетата  bouquet.Аз си взех ......но ще го изконсумирам по късно,че сега задачки -закачки ме чакат Laughing Laughing Laughing

# 290
В очакване

Чувам.....хиликоптер да бръмчи
Спуска се ..избягал от мъгли
В кабината с пилот засмян
Приземява се красивият финал

Боб, страхотно си описала финала! Дано сценаристите и продуцента Байрам да ни поднесат точно такъв финал като твоя!  smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 291
Здравейте,компания Незабравима,в сряда вечер!
Радвам се,че уцелих момента-точно,когато Мокси предлага питиета!Ще се възползвам с удоволствие след напрегнатия ден!-и в очакване на поредния епизод!
Доритал,радвам се,че си се представила с такъв успех-пожелавам ти го и занапред!
Поздравления за Бганьо,Вени и Боб за стиховете!
Страхотни снимки и клипчета-благодаря на всички!
Вени,приятно гледане,и да си навреме за епизода!

# 292
Мокси,благодаря за питиетата.Аз си избрах и ще си го изпия сега за да се отпусна за филма.

Боб,страхотно "В очакване".Толкова живо описание на финала сякаш го гледам на живо.Моите аплодисменти. smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
Още веднъж благодаря за милите думи Embarassed

# 293
Още малко за настроение     

# 294
# 295
# 296
  • Варна
Eх, да му се не види, ама... newsm09 Десетки пъти съм гледала серията, дето току що свърши по ТВ и нямам наглеждане... newsm03 Страхотна любовна сцена, всичкото си беше на място и колкото трябва... smile3521
Сега нецензурираната версия докато сме набрали инерция... smile3503

http://www.youtube.com/watch?v=TUavBb8lL6A

# 297
здравейте,мили момичета.... Hug Hug Hug
доста време не съм се включвала,но винаги когато можех ви четях....но беше чок зор smile3529,нямате догонване running running running
искам да благодаря на милите ни преводачки  bouquet  bouquet  bouquet
на милите ни момичета,които качват субтитри  bouquet  bouquet  bouquet
на милите ни момичета,които правят чудесните ни теми  bouquet  bouquet  bouquet
и на всички останали мили момичета,които се грижат за чудесното ни настроение със стихчета,клипчета и снимки...  bouquet  bouquet  bouquet
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!!!
ако съм пропуснала някой,моля за извинение...

# 298
Eх, да му се не види, ама... newsm09 Десетки пъти съм гледала серията, дето току що свърши по ТВ и нямам наглеждане... newsm03 Страхотна любовна сцена, всичкото си беше на място и колкото трябва... smile3521
Сега нецензурираната версия докато сме набрали инерция... smile3503

http://www.youtube.com/watch?v=TUavBb8lL6A
И аз,и аз newsm09 newsm09 newsm03 newsm03 newsm03

# 299
Привет, Незабравими!   Hug Hug Hug
Как е настроението 2 часа преди серията и след тази по Диема. smile3506 newsm53 newsm47Мокси , благодаря за питиетата  bowuu  bouquet.
Дори   bouquetпоздравления за успешното представяне.Вени   bouquet, Боб  bouquetи Бганьо стахотни стихове smile3501 smile3501 smile3501!Благодаря за хубавите снимки и клипове . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт