Тема Незабравима 191

• 26 649
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Eх, да му се не види, ама... newsm09 Десетки пъти съм гледала серията, дето току що свърши по ТВ и нямам наглеждане... newsm03 Страхотна любовна сцена, всичкото си беше на място и колкото трябва... smile3521
Сега нецензурираната версия докато сме набрали инерция... smile3503

http://www.youtube.com/watch?v=TUavBb8lL6A
И аз,и аз newsm09 newsm09 newsm03 newsm03 newsm03
Само не виждам какво толкова нецензурно има та са отязали хубавата сцена. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Бганьо, страхотно пътуване на феновете си планувал smile3521 smile3521 smile3521 smile3503 smile3508.Аз съм за. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 301
# 302
# 303
  • Монтана
  Добра вечер на всички във Форума!Добре сме се събрали за поредната порция от "Незабравима"!Като си представя как некъсват серията с реклами на всеки 10 минути,пред мен застава съществения въпрос дали да не си я гледам утре без излишното...Но,къде ти-толкова време вече-повече от година всяка сряда късно вечер гледам поредната серия,че не мога да изневеря тази вечер...А и ми е много интересно и забавно самото присъствие във форума,коментарите по време на рекламите,когато изпускаме парата от насъбралите се емоции и разпалено обсъждаме тази или онази сцена...Това трябва да се изживее-не може да го обясня на никого!
 Точно поради тази причина и заради високото ниво на този форум /откъдето и да го погледнеш/ всяка нощ срещу четвъртък съм плътно залепена за лаптопа!
 Благодаря на всички вас,които градите с всеки пост,превод,новина,стих,мнение форумът "Незабравима"!Приятно гледане! Hug Hug Hug Hug   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet  

# 304
  • Монтана
Нещо много красиво - поздрав за всички от сърце! Hug Hug Hug 

# 305
  • Варна
Едно стихче от мен, че след малко няма да ни е до поезия  Peace

Достатъчно

Понякога ми стига
само една мисъл за теб
и мъглата се вдига...
Слънчев става моя ден!

Понякога един поглед
ми е необходим само....
И се топи ужасния лед,
дето душата сковава...

Понякога твоята усмивка
като целебна отвара,
сърцето лекува и отваря...
Аз съм щастливка!...

Има някой,който ме чака,
мисли за моите проблеми,
протегната любяща ръка
и сърце,което бие за мене...

Какво още ми трябва?!
Имам силното ти рамо
и любовта ти всеотдайна...
А аз те обичам безкрайно!...

# 306
Едно стихче от мен, че след малко няма да ни е до поезия  Peace

Достатъчно

Понякога ми стига
само една мисъл за теб
и мъглата се вдига...
Слънчев става моя ден!

Понякога един поглед
ми е необходим само....
И се топи ужасния лед,
дето душата сковава...

Понякога твоята усмивка
като целебна отвара,
сърцето лекува и отваря...
Аз съм щастливка!...

Има някой,който ме чака,
мисли за моите проблеми,
протегната любяща ръка
и сърце,което бие за мене...

Какво още ми трябва?!
Имам силното ти рамо
и любовта ти всеотдайна...
А аз те обичам безкрайно!...
Дани ,много трогателно и вълнуващо стихче.Поздравления. smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 307
  • София
Терасата се пълни ,пълни. newsm10 smile3521 smile3501 smile3525 newsm51Вай благодаря за чудесния поздрав. newsm10 smile3501 smile3525 newsm51Фокси.....ти нещо си ми много съмнителна Thinking hahaha ThinkingОт както Хубавелко ...сяда до теб....всяка сряда,все ни бягаш по тъч линията smile3508 newsm03 smile3508.Или разказвай всичко ...или пък....не събличай тази съмнителност  smile3520 smile3520 smile3520

# 308
Дани, поздравления за ''Достатъчно'''!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 309
Незнам защо си мисля, че Бату не мъжете/ Харун и Арас/ ще го ликвидират , а Ниса и Едже и ако се съюзят тъжна му майка на Бату. Гледах серията в която Ниса видя Бату с Мелда да се целуват и после
...  Не си поплюва девойката. Та в този ред на мисли тя може да провали живота на Бату и Мелда също както  те на Харун и Еда. Ниса няма да му даде развод. Харун ще разбере от Ниса ,че Мелда и преди това е била с Бату. Ей ти конфликт и от тук може да изкочи зайчето, да се разкрие цялата истина за Мелда.

# 310
Боб,Дани! newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501

# 311
  • София
Незнам защо си мисля, че Бату не мъжете/ Харун и Арас/ ще го ликвидират , а Ниса и Едже и ако се съюзят тъжна му майка на Бату. Гледах серията в която Ниса видя Бату с Мелда да се целуват и после
...  Не си поплюва девойката. Та в този ред на мисли тя може да провали живота на Бату и Мелда също както  те на Харун и Еда. Ниса няма да му даде развод. Харун ще разбере от Ниса ,че Мелда и преди това е била с Бату. Ей ти конфликт и от тук може да изкочи зайчето, да се разкрие цялата истина за Мелда.
newsm10 smile3521 newsm10
Ниса  е в пълното си право да го ликвидира.Той и навреди и в личен и в семеен план.Отличен кандидат е ...... да бъде неговият палач.Е ....поне така  си мисля.Но какво ще стане......ще видим. newsm09 smile3506 newsm09

# 312
Здравейте, дами и господа! Hug
 Доритал, поздрави за постигнатите професионални успехи, smile3501 newsm10 Бганио- за оригиналното стихче и плана по повод сватбата на Харун и Еда  newsm74 smile3501 Боб- за забавното допълнение на стихчето на Бганио ! newsm51  love001
 Вени ,днес демонстрира разностранните си таланти, изнамирайки всеки ден невероятни снимки, особено оная с фенките и уникална поетеса- страхотно "Признание"!  newsm51    love001
Тази вечер, я чакам с нетърпение за да видя Еда в действие! Heart Eyes

# 313
Терасата се пълни ,пълни. newsm10 smile3521 smile3501 smile3525 newsm51Вай благодаря за чудесния поздрав. newsm10 smile3501 smile3525 newsm51Фокси.....ти нещо си ми много съмнителна Thinking hahaha ThinkingОт както Хубавелко ...сяда до теб....всяка сряда,все ни бягаш по тъч линията smile3508 newsm03 smile3508.Или разказвай всичко ...или пък....не събличай тази съмнителност  smile3520 smile3520 smile3520
еееее,боб хвана ме.... Laughing големи сте  smile3530 нищо не ви убягва от погледа...първо кесарчето изловихте сега и мен... hahaha hahaha hahaha

# 314
newsm10 smile3521 newsm10
Ниса  е в пълното си право да го ликвидира.Той и навреди и в личен и в семеен план.Отличен кандидат е ...... да бъде неговият палач.Е ....поне така  си мисля.Но какво ще стане......ще видим. newsm09 smile3506 newsm09
Аз смятам,че Ниса доста изстрада и затова не бих искала тя да е палача на Бату защото след това може да влезе в затвора.Жал ми е за нея.Исками се да има друг шанс за щастие,а не да се погуби по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт