много се радвам, че всички са тук. Аз така се нервирах на новата платформа във ФБ, че си изтрих профила
как не ги е срам да променят всичко без изобщо да се интересуват от мнението на потребителите не знам, обаче ми писна от тях
затова ми стана много мило като видях, че всички са тук.Ние сме ок засега, но софия си има сополи всеки месец. Слагам клеева тинктура с физ. р-р и минава за ден два. За кашлицата давам сок от врен лук с мед и така и тя спира за 1 ден. Дано да не се разболява вече и да няма астматични кашлици, че направо тръпки ме побиват като се сетя. Синът ми продължава да си ходи на градина, но тя е само 3 часа на ден, нищо и на това се радвам.
Мечи, спокойно ще се оправиш с двете деца, виж ме мен, откакто се помня съм сама и ги гледам вкъщи, не е лесно, но не е и невъзможно. Ако можеш ги оставяй със свекървата или с майка ти и ходи на кино с мъжът ти.Те мъжете минават през някакви странни периоди понякога, особено като ги удари кризата на средната възраст започват да се държат като пубертети

За игрите-при нас е лесно, понеже както казах баткото ходи на детска само по 3 часа и през останалото време са заедно играят си, бият се, карат се, целуват се, сдобряват се
и нали са много близки по възраст и по акъл, доста се занимават заедно.Марте, за английският език, можеш и ти да й говориш и да я учиш на прости думички, животни, предмети и т.н. наистина много бързо учат. Моите разбират перфектно български, но си говорят на английски засега. Аз нон стоп поправям и ги карам да повтарят след мен на български и го правят, но си е занимавка.
. На работа до 18-18:30 после я готвене ,я чистене, я гладене ,я друга "благинка" и то станало 21 - време за къпане и приспиване. Сега ще трябва да положа повече усилия да се позанимавам с него, така де решила съм да го впрегна Антончо в каруцата на домакинството поне малко повече, така хем ще имам време за детето, хем и по-малко работа. Но да видя до колко ще ми се изпълнят намеренията 

Абе, бебешки пубертет ..........