Февруарки09

• 40 426
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • в сърцето на един мъж...
Мия, честито, лека и безпроблемна Hug

# 676
Мия, честито и от мен, лека и безпроблемна бременност и дано да сте работили за братче Wink

# 677
Мия,честито! Много се радвам на прекрасната новина! Вече си в десета седмица...Как успя да не се похвалиш по-рано?!  Laughing Кога се пада терминът?

Елфи,на Боян му сложихме ваксината за хепатит А,точно докато бях бременна с Ралица.Т.е. бил е на 3 г и половина.Нямаше реакции,леко я понесе.Тогава нещо ми се беше появила натрапчивата идея да ваксинираме мъжа ми за хепатит А и В ,та и Боян покрай него.Водих ги до кабинета за имунизации като на заколение... Laughing Мъжът ми се държеше като жертвен агнец.. Laughing Един вид "и аз не знам за какво се съгласявам,ама да й угодя,че да миряса накрая.."

Днес на Ралица й е първи ден в новата детска градина и направо не очаквах от нея такъв ожесточен отпор.. #Crazy Беше реване,дърпане,събува си пантофите и не ми дава обувките си.После се обадих.В 9.30 имаха театър и госпожата каза,че седяла на първия ред,пяла и танцувала.Даже закусила с децата...повторно след закуската вкъщи!  Laughing Батко й пък не можа да спи тази нощ от вълнение,че отново ще си види другарчетата от групата!

# 678
Mия, Честитоооооооооооооо! Лека и безпроблемна да е Hug

Това наистина е зараза Heart Eyes Искам и аз Blush (Ама мъжо не иска) Whistling

Моята девойка вчера се опита да изяде една мравка и ........... мравката я ухапа по езика Joy. В събота пък потроши лап топа, голяма калпазанка Grinning
Но пък днес й беше първия ден без рев сутрин в яслата, "щото съм гояма и вече не пача".

# 679
Мия, честитооооооо!!! Да ти е много леко, ведро и усмихнато през цялото време!  Hug

ДаяJoy Как я ухапа по езика - сладурана!!   Heart Eyes

Силве, браво на голямото момиче и на още по-голямото момче! И аз усилено мисля за детска градина от пролетта... имаме няколко варианта, ама да видим... Станислав е на мнение, че моята адаптация ще е 6 пъти по-трудна от на детето Rolling Eyes

Рени, Яна, браво за фитнеса. На мен тооооооооооолкова ми липсват танците сега Sad Sad Sad Ама скапаният крак не ще и не ще да минава вече 3та седмица. Ходих на снимка и ми казаха, че уж нямало счупено и разместено, а отток и възпаление на тъканта между две костици. Обаче подобрение няма и май ще има нужда от терапия.

# 680
Марианче, ЧЕСТИТО! Желая ти лека и безпроблемна бременност, здраво бебче на финала и послушна кака! Много се радвам за вас!  Hug

# 681
Мия, честито, лека и безпроблемна бременост ти желая. Hug

# 682
Мия, и тук ЧЕСТИТО! Леко бременеене ти желая!

Ели, ние слагахме ваксина против хепатит А и на двамата. На Ванеса даже и предстои 2-ри прием. Леко ги понесоха, нямахме реакции.

# 683
  • Пловдив
Креми,след колко време е втория прием?
Прочетох,че не е ваксина за цял живот,а давността и била 5 години

# 684
Креми,след колко време е втория прием?
Прочетох,че не е ваксина за цял живот,а давността и била 5 години

След 6 месеца  Peace

# 685
  • София
Мия , честито и дано да е акова каквото вие искате Simple Smile

# 686
Мия, честито!!!!  Hug Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност  bouquet

Елфитке, за ваксините и аз имам доста особено мнение. Прочети внимателно за ваксината, разтърси се, има една тема за ваксините в този форум, питай и там. Аз лично не бих сложила ваксина, ако не е задължителна.

Дая, каква е тая хапеща мравка, мислех, че само при мен има такива Joy сетих се за синът ми, който като беше на 2 годинки изяде една оса Shocked как не го ужили не знам Laughing

# 687
  • Велико Търново
Ееех,Мия, Честитооо!!! Лека и спокойна бременност ти желая  Hug
Как се размечтах само  Embarassed

Мартее, минимум 6 пъти, мен ако питаш повече ще е  Wink Но ще свикнете и двете, кой по-лесно, кой по-трудно  Grinning

Аз не съм писала от сто години, ама да се отчета набързо. Габка си ходи на ясла, мина периода с постоянното боледуване и от пролетта до сега е имала само лека хрема, която пресичаме с инхалатора. А за инхалатора само хубави неща мога да изпиша! Не знам той ли ни помага да ги преборваме тези болести или просто трябваше да си мине по реда...  Rolling Eyes Важното е, че сега си ходи редовно и с желание на яслата. Хич и не съжалявам, че ще още една година на ясла. В нашата група редовно ходят 10-15 деца. Сестрите им обръщат внимание, обгрижват ги, а Габриела е всеобща любимка. Докато в градините са по 35-40 деца в група, постоянна посещаемост около 30 деца и учителките и да искат не могат да обърнат внимание на всички. Така че, всяко нещо с времето си. Догодина ще е по-голяма и по-самостоятелна, само да ни приемат все пак в някоя градина  Whistling
Ааа и да се оплача и да ви поискам съвет - от декември сме махнали дневния памперс без проблеми, от началото на лятото махнах и на следобедния сън, но с променлив успех - 2 дни суха, 3 напикана. Пък за нощния не ми се говори  ooooh! По-пълен не може и да бъде. Хем гледам поне час преди лягане да не пие течности, изпикава се непосредствено преди сън и пак! Давайте идеи какво да направя!?! Да не бъркам някъде  Thinking
Айде стига толкова от мен! Който ме е прочел до края   bouquet

# 688
tutubutu, какъв е този инхалатор? Какво даваш с него? Стана ми интересно, понеже според педито София развива лека форма на астма. И Габи ли е била диагностицирана с астма?

А за нощният памперс, просто трябва да ставаш към 1 да я изпишкваш. Аз така правех със синът ми и не сме имали инциденти, просто на тази възраст не могат да стискат цяла нощ. Той сега е на 4 и пишкането преди сън е достатъчно, не сме имали инциденти. Аз засега не бързам да махам нощният памперс и този за следобедният сън.

# 689
  • Пловдив
Рени,темата за ваксините съм я чела и ми настръхна косата.Ако питам ,ще ми кажат не слагай.Но пък този хепатит много е тежък и се хваща най-лесно.А  ицял ден като не ми е пред очите.Ще мисля

.tutubutu  Hug
има няма 200 години не си писала.кво се панираш с нощния/обедния памперс.като има да пиша ще пиша.изчакай още.аз кво да кажа-от 1.3 годишна е без помперс.Но вечерния за сън още го слагам и сутрин тежи като гюле.мога да утрепя някой се него.свиркам си и чакам по-добри дни.щото перспективата да ми вика някой от другата стая-мамоооооооо,пиш,пиш в 3 часа през нощта никак не ми се нрави

Общи условия

Активация на акаунт