Отговори
# 75
  • на третия етаж
Привет и от мен. В понеделник бях решила да организирам "ваучер - ден" . Не мина съвсем според очакванията ми - имаше и разочарования, но и приятни изненади:
 1. Шоколадовата терапия в Капелла се провали поради недоразумение със записания от преди седмица час. Отказах се от масажа, защото ми се проваляше цялата програма.
 2. Скок с бънджи - оферта на Грабо. Беше подарък - изненада за сина ми. Много емоционално преживяване  не само за него, но и за екскорта му. Само вятърът беше с няколко идеи по-силен, но си заслужаваше. Идеална оферта за лятото.
 3. Насладихме се на 4 броя салати и пици в Меморис - оферта на сделките.
Приятно съм изненадана от това толкова изискано и същевременно уютно заведение. Насладих се превъзходна салата от цвекло и моркови, последвана от пица Хавай. А за невероятния зелен чай с ананас и папая просто нямам думи. И то при положение, че чаят е от най-нелюбимите ми напитки. Останалите от компанията също останаха очаровани.
п.с. Благодаря на момичетата, които дадоха положителните отзиви за Меморис, благодарение на тях закупих ваучерите, а дори имам нови четири за пици - оферта на Грабо Wink

# 76
Здравейте, купих си ваучер от Задружно за механа Хамбара. Grinning
Ваучера е на стойност 10 лева, а можеш да консумираш за 20 лв. и тъй като аз си имах 10 задружни лева платих с тях и съм много, мноооого доволна. Laughing

# 77
Момичета, на някоя от вас да й трябва да си измие колата до петък включително?

Имам един ваучер от Сделките, а не виждам как ще стане. В петък се обадих, казаха ми, че са там до 6.30, а като си отидох, нямаше никой.  Cry И сега няма кога да отида.  Cry

Ако имате интерес, пишете ми на ЛС, важното е зян да не стане...

Защо не им се обадиш да ти възстановят парите?

# 78
Няма да имаме възможност да оползотворим този ваучер за масаж / а било много хубаво.../...Който го иска да ми пише / за да сменя името и да му го пратя /

http://grabo.bg/varna/klasicheski-masaj-i-terapiia-na-leglo-s-ne … ani-za-14lv-0f2gn

# 79
Абе нали имаше едни миди в Колектива, къде се дянаха...само на мен ли ми се губи тази оферта или изтече, но пък, ако е, поне линк към нея щях да виждам. Ох, до края на месеца имам код за отстъпка за там, но нещо сега пък си нямам оферта.  Tired

# 80
Абе нали имаше едни миди в Колектива, къде се дянаха...само на мен ли ми се губи тази оферта или изтече, но пък, ако е, поне линк към нея щях да виждам. Ох, до края на месеца имам код за отстъпка за там, но нещо сега пък си нямам оферта.  Tired
MИСЛЯ, че до вчера беше активна сделката, вече я няма  Wink може нещо хубаво да пуснат тези дни , все пак има още време  Peace

# 81
Странно, че го няма и линка към нея, това ме озадачи. 

# 82
Be Light и при мен така се е получавало, когато искам да видя някоя сделка изтекла предния ден, не ми я отваря, незнам защо така се получава  Confused

# 83
Чоколина, мерси за мнението! Реших все пак да си купя ваучер за маникюр и педикюр, ако не съм доволна, поне няма да има сериозни поражения  Simple Smile

# 84
Момичета в Ейнджъл фейс не съм ходила досега , някой може ли да сподели нещо за масажите там, че имат тука една оферта и по отговорът им излиза, че масажа е 75 мин  Blush :mrgreen:http://napolovina.com/offer.php?id=101

# 85
Момичета в Ейнджъл фейс не съм ходила досега , някой може ли да сподели нещо за масажите там, че имат тука една оферта и по отговорът им излиза, че масажа е 75 мин  Blush :mrgreen:http://napolovina.com/offer.php?id=101
Масажистката е много добра.Аз съм много доволна.Сега на Арбанаси бях на СПА, изобщо не съм доволна от масажа,на моменти се чудех дали ме разтриват или търкат,или пък се опитва някоя кост да ми счупи  Tired
Къде има оферта за масаж в Ейнджъл фейс,да си взема моментално.
намерих го  Simple Smile

# 86
Момичета в Ейнджъл фейс не съм ходила досега , някой може ли да сподели нещо за масажите там, че имат тука една оферта и по отговорът им излиза, че масажа е 75 мин  Blush :mrgreen:http://napolovina.com/offer.php?id=101
Масажистката е много добра.Аз съм много доволна.Сега на Арбанаси бях на СПА, изобщо не съм доволна от масажа,на моменти се чудех дали ме разтриват или търкат,или пък се опитва някоя кост да ми счупи  Tired
Къде има оферта за масаж в Ейнджъл фейс,да си взема моментално.
намерих го  Simple Smile

Мерси много за отговора:) ще се възползвам тогава  Peace

# 87
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Привет на всички   bouquet!Ако ми позволите да се присъединя към прекрасната ви групичка!Аз лично досега съм ползвала козметичните и фризьорски услуги на ''  Баронеса" и съм много доволна.Козметичката е младо момиче и се погрижи добре, както и веждите ми ги оформи с пинцета,не е ползвала въобще ножици!Фризьорката също се справи прекрасно.Може би има 2 козметички...Останах очарована и от студио "Мери",както и страхотното преживяване от 4D-ФИЛМИТЕ- ПРОСТО БЕШЕ НРВЕРОЯТНО!Та това е от мен!Приятен ден ви желая и приятни емоции с офертите! newsm44 newsm51

# 88
Да ви дам отзиви от седмичната вълна с ваучерите!

Подстригване и сешоар от Баронеса - нямам лични впечатления, защото беше подарък за мама. Лично аз смятам, че са я подстригали хубаво - по по-различен начин от обикновено, но й стои добре. Каза, че е фризьорката е младо момиче, което й направило приятно впечатление. Дали са й едни талончета за 20% намаление на маникюр, може и аз да отида да ги проверя на място.  Mr. Green

2 пици и 2 салати от Бон Апетит - оказа се, че познавам заведението, защото е точно до бившата ми работа и преди все обядвахме там с колегите. Никак не улучих правилния момент аз. Отидохме с един приятел вечерта към 7 - вече беше студено и за най-голямо мое съжаление се наложи да влезем вътре. Казвам го, защото се вихреше детски рожден ден. Знам, че всички мами тук ще ми заклатят укорително пръст, че се оплаквам, но тия деца просто не ни оставиха да вечеряме на спокойствие. С приятеля ми буквално се надвиквахме докато писукаха, кряскаха и се надбягваха между масите.  Sad Въобще не можах да се насладя на храната и я изядохме на две на три, защото ни заболяха главите от шума докато ни сервират. Чудно ми е само що за родители пък обаче ще изберат такова заведение за детски рожден ден?  newsm78

Не че му е нещо на ресторанта, просто си представете за обстановка типична квартална кръчма - само дето сервират храна, а не алкохол. Предимство е, че цените са ниски - най-скъпата пица е 6 лв и то голямата. Салатите са по 3-4 лв, стигат до 5. Храната е прилична, салатите ни бяха от пресни домати и краставици, блатовете на пиците бяха вкусни. Ако съм в квартала и се чудя къде да хапна за малко пари, бих отишла. Иначе не си представям да отида специално в този заведение въпреки централното си разположение (до Синия пазар).

Козметична процедура от Giro   - това ми е втората и съм доволна. Вече съм писала по въпроса и няма да се повторя, но е супер, че пуснаха ваучери, защото се намират на 150 м от работата ми, а ако нямаше офертата, така и нямаше да разбера, че съществуват. За клиентките с ваучери дават талонче за 20% отстъпка. Познайте къде ще отскачам да ми скубят веждите през обедната почивка.

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 21:53 от Мahidevran

# 89
  • Бургас
Ходих в Меморис и пиците бяха страхотни, както и обслужването! Само дето беше доста празно, в залатаза непушачи първо бяхме само ние,после дойдоха други 2ма и това беше.
Но пиците Party мммммм,страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт