Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 374
  • 766
  •   1
Отговори
# 405
  • София
smileys , тая "тояга от Лидл" сама ли ги прави коремните преси? Ако е така, давай да я видим к'ва е, ще взема няколко, че трябва бая преси да направя  hahaha
Сега сериозно, обясни за какво иде реч, плс, и помага ли ти наистина да се справяш по-лесно с тази по мое мнение абсолютно непосилна процедура "коремна преса"?

Добре дошла на Мира1919, успех и този път-още по-бърз, по-категоричен и вечен!

MariDi и (не)обикновена да се явят! Къде се скатахте???

skarlet71, честит празник на патерици. Да ти е жив и здрав мъжа, да те радва и слуша!  
В кой магазин е промоцията на мИсото?

Аз ще давам отчет в неделя за 1 месец в 3-та фаза, да видим какво ще покажат мерките и теглилките тогава... Имам неприятното усещане, че паласките и коремите ми (нали съм Алф и си имам много) видимо нараснаха  Sad

# 406
  • Плевен
Здравейте, момичета!
Сигурно защото е петък - 13, затова се разгоряха такива страсти и прехвърчаха лоши реплики! Но истината е, че всеки има нужда от внимание! Нека да си го дадем едни на други! Колко е тъжно като се получат такива картинки тук! То не стига, че животът не е лек, не стига че се борим с нокти и зъби да постигнем нещо с режима, ами пък да се захапем една друга тук...! Не трябва! Повече толерантност и внимание ще са от полза всекиму! Иначе искате да се пише в темата, пък после - все някой нещо не разбрал или се заял! За бигбаба ще вмъкна един цитат от книгата, относно схемите:"• Има и трето решение за неголямо наднормено тегло - ритъмът 2/7 - два дни чисти протеини, седем дни протеини, съчетани със зеленчуци.
   • Вариант на 2/7 е 2/0, тоест два дни чисти протеини седмично и пет дни нормално хранене, но без прекаляване. Този режим и този ритъм подхождат най-добре на жени с целулит, които често са слаби в горната част на тялото - бюст, лице, и са много закръглени в ханша и бедрата. Ритъмът 2/0 позволява, особено ако се съчетае с локални манипулации (мезотерапия), да се получат най-добри локални резултати, като се щади горната част на тялото.
" - това имах предвид с предишното си включване.
Аз пък тази сутрин станах с още +400 гр???!!! Боже, какво стана незнам! Съвсем стрикна съм си! Но може пък да съм намалила порциите нещо и затова! Не ми се яде много много! Последно снощи вечерях в 17.30, после преди лягане изпих чаша мляко - ще видя - може да съм задържала течности или е игра на хормоните! Довечера съм пак на фитнес - не ми се спира дори да се покачват незнайно от какво тези грамове. Ще пия утре и в неделя повече зелен чай. На скумрия съм днес. А, дано пък утре да се махнат тези покачените от 2 дни!

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 15:14 от ArhMih

# 407
  • Испания
smileys , тая "тояга от Лидл" сама ли ги прави коремните преси? Ако е така, давай да я видим к'ва е, ще взема няколко, че трябва бая преси да направя  hahaha
Сега сериозно, обясни за какво иде реч, плс, и помага ли ти наистина да се справяш по-лесно с тази по мое мнение абсолютно непосилна процедура "коремна преса"?

Заповядай:

Хич не е непосилно. Започваш с по-малко на брой преси и постепенно увеличаваш. По-лесно е, отколкото ако някой ти държи краката. Почти сами се правят.  Wink

# 408
  • Бургас
ArhMih,може да си се раздала малко повече във фитнеса и затова да покачваш грамове,не спирай фитнеса,много е готино да се спортува,но си давай повече почивки или намали темпото на самата тренировка.
Лично при мен,когато не съм се наспала или отпочинала добре,кантара е на същите стойности,а по често имам плюсове.
Другия съвет,ако приемаш много млечни  ги намали,може да има ефект.
Това от мен,като съвети,дано помогне. Peace
Смайлс,радвам се да те чета отново.Гледах ти снимките и уау,невероятна си,браво.  bouquet
desitka*  Hugне ги мисли паласките има един такъв момент в който сякаш чувстваш,че си наддал,но ако си режимна, всичко ще си дойде на място.

# 409
  • Лутаща се
В кой магазин е промоцията на мИсото?
За съжаление магазинът се намира на 350 км от теб  Mr. Green Иначе щях да ти опиша подробно къде е. Месото е страхотно, много крехко, за 1 час става на "мозък" и то като го варя в обикновена тенджера.
Взех и сърцето на телето. Та сега се чудя как да го приготвя. Ако някой има идеи нека сподели  Praynig

# 410
Здравейте , момичета  Simple SmileОт днес се включвам и аз , имам да свалям 15кг., искам да питам имали някоя от вас която е правила Ударния етап 10 дена?

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 17:02 от Несса

# 411
  • София
Здравейте момичета!  bouquet

Деситка, тук съм и чета, но нещо хич ме няма с писането.  Hug

Факт е, че дори и от караниците в темата има полза. Само от затишието няма, тогава лично мен ме избива на нережимности в кухнята и колкото и да се боря на три пъти не устоях. За това не пиша - какво да изкушавам останалите, то не е за хвалене, а пък тоягите си ги раздавам и сама.
   Сега малко отчет, че отдавна не съм давала:
Спрях на 53 кг и няма мърдане - в смисъл ако видя единия ден 52.7 след това дори и да следват 2П дни пак има покачване. Та така, боря се, със себе си най-вече. Не искам да спирам все още.
    Доста ходя пеша, поне веднъж седмично тичам в парка около 40-50 мин с малкия - той на колело, разбира се. Намалих млечните - сега изяждам по една кофичка кисело мляко дневно/бяха две/ и гледам около 250 мл прясно мляко на ден  - с кафетата. И нещо пак не виждам резултат.
Това,което се случва сега според мен е в резултат на тези три умопомрачително нережимни дни - не бяха последователни - които направих за последния месец от дюканстването ми. Преди това 3.5 месеца съм била абсолютно стриктна.
   Всъщност първото ми залитане беше в резултат на почти месец и половина задържане без да има някаква реално видима за мен причина. И тка се почна - пък и Спаска напоследък взе да се явява по-често - едвам я удържам. Ми май не съм съвсем права за причината - може би стреса, който съпътсва ежедневието ми да е виновен. Освен всичко друго и вече втори месец съм преполовила в който не пуша. Та не знам на кой свят съм.

Мимс, срещичката звучи много изкушаващо, но в понеделник съм на поредното интервю, на което ме предупредиха, че ще ме изпитват около час и половина, та ще използвам да почета повечко. Хапнете и се повеселете и за мен. Пък ако ми дойде нещо друго на акъл....

Скарлет, да ти е жив и здрав съпруга. Малко позакъсняли поздрави, но от сърце.  bouquet
Много пъти тръгвам да пиша, да отговоря на някого, да посъветвам някого за нещо което пита и си оставам до там. Не се обиждайте, когато няма отговор на постовете. Понякога е липса на време, на опит, друг път на живец - ей тъй на, да напишеш нещо, и каква ли още не може да е причината. Все пак хора сме!

Пък да ви кажа, моето мнение е, че по-добре да си споделяме тук и положителното и отрицателното и да си вадим изводи, отколкото всеки път да се тревожим за това как някой новопостъпил ще отвори само последната страница и ще си направи грешен извод. Ми да си прави, нали идеята е да прочете книгата, после поне първата страница от темата, да поразмисли и тогава да пише и режимства. Е, щом не го е направил, ще пише глупости, ще му се поскара този-онзи, пък накрая ако има интерес - ще прочете това-онова и ще "влезе в релси", както се казва.

Ей за това не пиша, че като почна - няма спирка!

Обичам ви всички! Даже и кат се карате, пък сигурно тогава най-ви обичам! Joy Joy

# 412
  • Пловдив
Понякога се изкушавам на въпрос за ударната да отговоря - колкото килограма имате да сваляте, толкова дни ударна правете. Още не съм го направила, ама знае ли човек, някой ден като нищо ...

# 413
  • Плевен
Вещи!!! Още се смея! Вярно - може и така да отговориш! Laughing

Все пак - добре дошла, Несса - ударен - 5 дни! За имане - има с десет дни ударен, но не се сваля след петия! Вещи, що не го заковеш този ударен в първа страница - да не е повече от 5 дни и толкоз! Ма те не четат и първа!!!

Mira 1919, ще се съобразя с твоя съвет и намаля млечните! Благодаря! Наистина днес от колебание не отидох във фитнеса и още ми тежи! Няма вече да си го пропускам, пък каквото ще да става! Може и от прясното мляко вечер да е! Иначе си намалих киселото и аз само на едно. Преди (боже колко време съм режимствала от 2008 - ето защо трябва да се кара по книга, а не като мен - все на поправителен, но този път - за последно!) бях свикнала да завършвам деня с кофичка кис.мляко и степче. Сега реших изобщо да не употребявам подсладители и тези степчета. Минах на завършек с чаша прясно мляко със зелен чай.
MariDi , боже до какво мечтано тегло си достигнала! Браво! Защо не минеш на трета фаза, бе мило? Гониш долното ИТМ...Хубаво е да си постигнеш крайната цел, но ако организма упорства и зацикляш във втора, не е ли по-добре да си минеш в трета? Много хубаво пишеш! Продължавай! И ние те обичаме! Hug
Скарлет, наскоро готвих телешко с гъби - всичко в цептера плюс лук, морков, малко водичка, много подправки - джоджен пресен, 50 мл вино, червен пипер, черен пипер - каквото се сетиш от подправките - може и в тенджера под налягане - за около 30-40 минути. Става супер - може би и сърцето да стане по тази рецепта. Всъщност когато има гъби - се препоръчва първо месцето да се посвари и тогава всичко да се обедини с гъбките!
Момичета, отивам да спя - дано да сваля каченото! Обичам ви и аз!

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 22:16 от ArhMih

# 414
  • Лутаща се
Скарлет, наскоро готвих телешко с гъби ...
Благодаря за рецептата! Но ще се възползвам следващия път. Сърцето вече е изядено във вид на шишчета с лук, чушка и гъбки.

# 415
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
    Ще се направя, че не съм прочела джанкането от сутринта, все пак петък 13-ти е  Wink Но пък петък  Wink, значи мога да раздам малко режимни "пуканки", ама този път ще почерпя и desitka* с любимия "сладкиш", а не бива да се пропуща и шерифското  Wink
         Хайде - лека, мека, палава, розова и режимна от мен  Hug Hug Hug

# 416
Мимс, мерси за петъшните протеинчета. Липсваха ми. А от пуканките ще си взема от втората порция. С това басейнче зад гърба му...ако знае кво му мисля...
skarlet71, отговорих ти на въпроса ама незнам дали стигна до теб.Разчисти си пощата, че  е препълнена и не приема нови писма.
Тони, нали знаеш, че нямам търпение да дойдеш във Варна да се видим. Hug Ако трябва и ще ти направя от онази торта, дето ти обещах. Wink Ти само ела.

# 417
  • Лутаща се
skarlet71, отговорих ти на въпроса ама незнам дали стигна до теб.Разчисти си пощата, че  е препълнена и не приема нови писма.
Получих го и благодаря. Страхотна си. При първа възможост ще върна жеста.
А каква е тази торта?

# 418
Почвам да пиша в отговор на горните публикации и спирам ,истината е че просто не ми се занимава    ...  ..... чел не дочел въпроса ,да не говорим за първа страница. Tired

# 419
Здравейте. Другата седмица на 18-ти правя два месеца от поправката и ще се отчета. Засега нещата вървят много добре - даже по-добре от първия път! Може би , защото започнах от повече килограми този път  newsm78
Искам да ви питам как се правят няколко снимки в една? Така много по-добре се виждат резултатите във времето.....  благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт